Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merlose ono když už máš všechny papíry od doktorů tak to jde rychle, já měla lázně schválené za 2 dny, do týdne mi přišel papír z lázní, ale pokud budeš vědět, že to máš schválené od pojišťovny tak můžeš do lázní zavolat a tím to taky urychlíš
V pondělí jdu na gyndu. V úterý k obvoďákovi a pak na pojišťovnu.
@parisek tak to tam budeš mít spřízněnou duši, se mnou jedou další 3 holky a ty budou taky v Belvedere, ty jedou už zítra do 1 prosince
@merlose tak uvidíš, ale on se vždy někdo najde, kdo pojede ve stejném termínu jako ty
@merlose píše:
Já bych tak ráda jela s váma. Musím to nějak popohnat. Nebýt té blbé gyndařky, už jsem se mohla taky balit.
já taky měla schváleno za 6 dni a hned druhý den jsem zavolala a rezervovala termín a do 4 dni už přišlo potvrzeni z lázni
@Lela81 píše:
@parisek tak to tam budeš mít spřízněnou duši, se mnou jedou další 3 holky a ty budou taky v Belvedere, ty jedou už zítra do 1 prosince
tak to jsem ráda, teď už se tam začínám i těšit, ze začátků jsem si nedokázala představit co tam budu dělat takovou dobu sama, ale teď se těším, že poznám nové lidičky a myslím, že si to užijeme ![]()
To by bylo fajn. Dokdy berou KLP? Stihnu to před Vánoci? Když to bude trvat, jako u Tebe, deset dní, tak to vypadá na začátek prosince. Takže možná mě pošlou až po Novém roce…
@merlose píše:
To by bylo fajn. Dokdy berou KLP? Stihnu to před Vánoci? Když to bude trvat, jako u Tebe, deset dní, tak to vypadá na začátek prosince. Takže možná mě pošlou až po Novém roce…
do kdy berou to nevím, ale tam asi jde o to aby měli volný termín. Já jsem volala v úterý a říkala jsem, že chci jet co nejdříve a dali mi až 24.11, ale vím, že některé holky rezervovali termín ještě před tím než jim to schválili, a kdyby náhodou to nevyšlo tak se to dá zrušit.
Asi tomu pořád nerozumím. Já si tam zamluvím termín, který mi vyhovuje? A který oni mají volno? Můžu si ho vybrat?
A budu chtít určitě jednolůžák. Ještě bych bydlela s nějakou důchodkyní, která by několikrát za noc šla na WC, a to by mě zabilo. ![]()
@merlose píše:
Asi tomu pořád nerozumím. Já si tam zamluvím termín, který mi vyhovuje? A který oni mají volno? Můžu si ho vybrat?
Ano zavoláš tam a zamluvíš si termín a hotel který ti bude vyhovovat nejvíc. Já jsem dostala sms od pojišťovny, že to mám schváleno a zbytek hned druhý den jsem si zařídila sama
Aha, taky to tak udělám. Pojedu do Belvederu, do jednolůžáku, v tom už mám jasno. ![]()
@parisek píše:
Ano zavoláš tam a zamluvíš si termín a hotel který ti bude vyhovovat nejvíc. Já jsem dostala sms od pojišťovny, že to mám schváleno a zbytek hned druhý den jsem si zařídila sama
To už je na tobě co si připlatíš, klidně i apartmá
, ale důchodkyni by si určitě nedostala, oni se snaží dávat dohromady lidi věkově k sobě nejblíž plus minus 10 let a taky se stejným zdravotním problémem aby se měli o čem povídat
Ráda se seznamuju a družím, ale v pokoji nechci být s nikým cizím. Ikdyž bysme si třeba sedly. I v nemocnici jsem se cítila nesvá. S jednou paní (skoro 70) jsme byly jak letité kámošky, s druhou (25) hrůza a děs. byla to pankerka, u ketré se střídaly pochybné návštěvy celý den a když tam nikdo nebyl, tak pořád telefonovala. Klidně i ve čtyři ráno. Přivezli jí, když jsem byla dvě hodiny po operaci. Byla pod vlivem a spadla na mě. Ikdyž jí doktor hned zvedl, byla to síla.
@merlose tak to je jasný každému vyhovuje něco jiného, a tady jde o to aby sis to co nejvíc užila a měla klid, já jsem nad tím ani ne přemýšlela ale samozřejmě doufám, že tam budu s někým aspoň trošku normálním