Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68941
5.3.13 20:07

@kudiska vypisovali, já to taky měla od Apolináře ;) A ujišťuji tě, že v dnešní době nevypovídá ICSI vůbec o ničem, to snad už jen u Apoli ho dělají jen při zhoršeném spermiu. Já pak zkusila další IVF jinde a tam se na mě tvářili, že i při našem opakovaně špičkovém spermiogramu oni by si teda IVF bez ICSI netroufli. Pak i s ICSI oplodnili mnohem míň než Apolinář bez něj, ale to už by zas bylo na jinou diskuzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
5.3.13 20:29

@kudiska Moc držím pěsti, ať to klapne a pomúže. Mě to sice nepomohlo k těhu, ale psychicky jsem si odpočinula fakt skvěle. Já jsem taky měla jednolůžák, mám ráda takový svůj klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.3.13 14:20

Tak do klimkovic jedu asi v kvetnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
6.3.13 14:26

Aha tak to se tam asi neuvidíme - přijedu tam až později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.3.13 14:27

Jani ondra rikal at jedu v kvetnu ze o prazdinach mame v planu cestovat vis… ale uvidime chceme aby se zadarilo vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
6.3.13 14:30

Aha tak to jo - a jak jsi byla v 18 v těch lázních, tak jsi měla ten pobyt jak dlouhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
6.3.13 14:34

Ty jo mela sem tam byt mesic a pul skoro 2myslim…ale ja sem tam pak omarodila tak sem odjela driv domu byla to mesicni onemocneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
6.3.13 17:02

@ugluk Tak mám již doporučení od Apolináře ve znění:

Vzhledem k neúspěšné léčbě primární sterility doporučuji komplexní lázeňskou léčbu. Pacientka po dvou neúspěšných IVF a inseminaci. Spermiogram v normě.

Sestřička mi vyjela spermiogram z 2. IVF, další spermiogram při IUI byl zase špatný…a tak nechápu, proč jsme vůbec na IUI šli, když to bylo předem špatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
6.3.13 17:48

@kudiska jo, to doporučení zní dobře.
IUI - no, asi proto, že to vlastně nic nestojí a naději to trochu zvyšuje, když už jste na IUI nachystaní, tak pak už je možnost buď to podstoupit nebo se na to vykašlat, no a zas proč na to kašlat, když to v podstatě nic není, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.3.13 14:28

Ahoj holky, pojedete někdo v červenci? Budu ráda, když se ozvete, můžeme společně něco podniknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
19.3.13 08:43

@Pella Já mám už zažádano, takže musím jet nejpozději v 1. polovině června a to mi zase nevychází na MS, takže pokud mi je schválí, tak pojedu 26. 5 - 16. 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
19.3.13 12:36

Pobyt ve Františkových lázních je možné i prodloužit ze tří týdnů na čtyři. Ve vyhlášce je např. u diagnozy sterilita napsáno Možnost prodloužení - tak se na to můžete při příjmu zeptat. Rozhoduje o tom revizní lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
19.3.13 13:19

@Jana Martinková tak to je skvělá věc, děkuji za poznatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
9.4.13 10:54

Ahojky, resili jste nekdy rozdilne procedury ve frantiskach a klimkach nez jste se rozhodly? Kl.jsou bliz, ale Fr. maji slatinu a to tam rozhodne neni… Cvicit muze clovek doma :nevim: netusim, co zvolit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
9.4.13 11:06

@Mata26 Já volila právě kvůli té slatině. A taky mě od Klimkovic odradilo to, že je to jeden velký areál a jsi závislá na autobusu, když chceš do města. Jela bych hned znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí