Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kudiska vypisovali, já to taky měla od Apolináře
A ujišťuji tě, že v dnešní době nevypovídá ICSI vůbec o ničem, to snad už jen u Apoli ho dělají jen při zhoršeném spermiu. Já pak zkusila další IVF jinde a tam se na mě tvářili, že i při našem opakovaně špičkovém spermiogramu oni by si teda IVF bez ICSI netroufli. Pak i s ICSI oplodnili mnohem míň než Apolinář bez něj, ale to už by zas bylo na jinou diskuzi ![]()
@kudiska Moc držím pěsti, ať to klapne a pomúže. Mě to sice nepomohlo k těhu, ale psychicky jsem si odpočinula fakt skvěle. Já jsem taky měla jednolůžák, mám ráda takový svůj klid ![]()
Jani ondra rikal at jedu v kvetnu ze o prazdinach mame v planu cestovat vis… ale uvidime chceme aby se zadarilo vis
Aha tak to jo - a jak jsi byla v 18 v těch lázních, tak jsi měla ten pobyt jak dlouhý?
Ty jo mela sem tam byt mesic a pul skoro 2myslim…ale ja sem tam pak omarodila tak sem odjela driv domu byla to mesicni onemocneni…
@ugluk Tak mám již doporučení od Apolináře ve znění:
Vzhledem k neúspěšné léčbě primární sterility doporučuji komplexní lázeňskou léčbu. Pacientka po dvou neúspěšných IVF a inseminaci. Spermiogram v normě.
Sestřička mi vyjela spermiogram z 2. IVF, další spermiogram při IUI byl zase špatný…a tak nechápu, proč jsme vůbec na IUI šli, když to bylo předem špatný…
@kudiska jo, to doporučení zní dobře.
IUI - no, asi proto, že to vlastně nic nestojí a naději to trochu zvyšuje, když už jste na IUI nachystaní, tak pak už je možnost buď to podstoupit nebo se na to vykašlat, no a zas proč na to kašlat, když to v podstatě nic není, že jo.
Ahoj holky, pojedete někdo v červenci? Budu ráda, když se ozvete, můžeme společně něco podniknout.
@Pella Já mám už zažádano, takže musím jet nejpozději v 1. polovině června a to mi zase nevychází na MS, takže pokud mi je schválí, tak pojedu 26. 5 - 16. 6.
Pobyt ve Františkových lázních je možné i prodloužit ze tří týdnů na čtyři. Ve vyhlášce je např. u diagnozy sterilita napsáno Možnost prodloužení - tak se na to můžete při příjmu zeptat. Rozhoduje o tom revizní lékař.
Ahojky, resili jste nekdy rozdilne procedury ve frantiskach a klimkach nez jste se rozhodly? Kl.jsou bliz, ale Fr. maji slatinu a to tam rozhodne neni… Cvicit muze clovek doma
netusim, co zvolit ![]()
@Mata26 Já volila právě kvůli té slatině. A taky mě od Klimkovic odradilo to, že je to jeden velký areál a jsi závislá na autobusu, když chceš do města. Jela bych hned znova ![]()