Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, byla jsem v Klimkovicích a byla tam třeba holky po 3 nepovedených inseminacích. A další, ale přesné diagnozy nevím. Ale tady ta pak otěhotněla přirozeně.
Ahojik byla sem v klimkovicich prima mela sem uplne vscehynprocedury…
vyborny doktori a lidi tam jsou uplne uzasny… mozna letos si to jeste z opakuju a pojedu zase…:-)
Renysek005 - kdy se do Klimkovic chystáš? Já bych tam měla být červenec-srpen, ale jezdím s pohybovými problémy. Taky jsem spokojená s procedurami i prostředím.
Janco ja vubec nevim jeste sem nedala zadanku tak nevim… uvidim v dubnu jak to bude jestli otehotnim nebo ne jestli ne tak bych si hned dala zadanku a jestli jo tak se poradim s doktorem… po kolikaty tam jedes? plati ti vse pojistovna? ja sem jen platila 3500
Já tam jedu asi už podesáté. žádanku budu dávat asi v květnu. Pojišťovna mi to platí, platím ale 150 korun na den - 100 Kč regulační poplatek, 40 Kč doplatek za ubytování ve dvojlůžkovém pokoji - jsou nově zrekonstruované - a 10 Kč lázeňský poplatek do rozpočtu obce.
Noo taky tohle sem platila… ty jo desne mi si mi to naladila dneska se o tom promluvim s pritelem a asi bych jela taky v lete… no uvidime na ten mesic…
Já už budu jen na tři týdny - moje diagnoza už podle nové vyhlášky nejde prodloužit
Janco ja bych uz nejela na 3mesice jak sem jela minule to fakt ne na ten mesic mozna bych to zvladla:-)
Na 3 měsíce? to šlo? myslela jsem, že lázně na neplodnost byly maximálně na 4 týdny
Ja sem tam byla v18 se slepakem vis… a ted bych jela asi s gynekoligickeho hlediska no nevim domluvim se na gyn… a na gyn sis rekla sama o lazne? pomahaji ti
Jo můžeš si říct sama o lázně - jo pomáhají hlavně cvičení a jodobromové koupele. To jsi byla ještě v dětské léčebně ubytovaná?
Nebyla jejda to bych vubec nejela byla sem tam v18 takze pro dospele bylo to fajn s holkama sem chodily o vikendech pit tak sme se vrtaily tamhle 3rano to bylo prima…
no uvidime
moc děkuji, zítra si mám volat k Apolináři v Praze, jestli to paní doktorka napsala a pak si to půjdu vyzvednout a uvidím, co tam napsala, protože jsem to diktovala sestřičce do telefonu a vypadalo to, jako že to snad nikdy nevypisovaly…tak uvidíme, hned si to tam přečtu a pak k mé obvoďačce a na pojišťovnu a modlit se, že to vyjde…
Ráda bych jela a pak se hned pustila do 3IVF, poslední IVF nám nevyšlo, neb nedošlo ani k ET, třeba to pomůže.
Pomohlo to Vám? Případně na, co si dát pozor? Určitě bych chtěla pokoj jednolůžkový… v lázních jsem byla 2× jako slečna dítě (v Teplicích na skoliózu páteře) a už bych chtěla být sama, člověk má větší klídek
@ugluk zřejmě tam budu mít vždy napsáno IVF/ICSI…což vyplývá ze špatného spermiogramu…jsem jako na trní