Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@synamin píše:
Mmaxina a ty jsi taky ve Frantovkach? Kde bydlis? My jsme mely s Jipovkouvcera rande naslepo a z me stranky myslim ze dopadlo.dobre
Já myslím, že taky dobrý
Mmaxima, písni synamin a určo se domluvíme. Už budeme docela velká parta. Ve čtvrtek jdeme do divadla na Trouba na večeři, lístky máme zamluvené, ve středu je jdeme koupit, tak pokud budeš chtít, koupím i pro tebe. Lístek stojí 80,–. Písni.
maxina tak se ozvy chtěla sem ti poslat číslo ale nejsi přihlášená tak to nejde a tady to psát nechci … ![]()
@jipovka píše:
Já myslím, že taky dobrý![]()
Mmaxima, písni synamin a určo se domluvíme. Už budeme docela velká parta. Ve čtvrtek jdeme do divadla na Trouba na večeři, lístky máme zamluvené, ve středu je jdeme koupit, tak pokud budeš chtít, koupím i pro tebe. Lístek stojí 80,–. Písni.
jeee to divadlo by bylo super, rikala jsem si ze by to chtelo trosku kultury .-)) tak kdybys me taky koupila listek byla bych moc rada ze bych nesla sama ![]()
@mmaxina píše:
jeee to divadlo by bylo super, rikala jsem si ze by to chtelo trosku kultury .-)) tak kdybys me taky koupila listek byla bych moc rada ze bych nesla sama
ale nevím jestli bude ještě vedle nás místo, pokusím se alespoň někde poblíž, zítra písnu ![]()
@jipovka píše:
ale nevím jestli bude ještě vedle nás místo, pokusím se alespoň někde poblíž, zítra písnu
ok diky predem… kdyz by nebylo misto vedle tak nevadi…
Ahoj všem probíhajícím lázěňačkám
Tak jak se tam máte ? Ráda bych věděla jak probíhají procedury - 21 procedur na týden je tak 3-4 na den
není to trochu úprk ? A co kultura, bydlení, jídlo a tak ??? strááášně vám to závidím ![]()
@Monty 1 píše:
Ahoj všem probíhajícím lázěňačkámTak jak se tam máte ? Ráda bych věděla jak probíhají procedury - 21 procedur na týden je tak 3-4 na den
není to trochu úprk ? A co kultura, bydlení, jídlo a tak ??? strááášně vám to závidím
tak ja zatim nejsem rozkoukana lazenacka, zitra me ceka ostry start .-)) do konce tydne budu mit 5 procedur denne, tak to bude asi mazec..no jsem na to zvedava. jinak bydleni a jidlo super ![]()
mmaxina jeee. maxi ahoj, tak ty jsi taky lázeňačka
holky jak já vám závidím, ja kje krásně a teplo, jela bych tam znovu ![]()
@sedmitecka2 píše:
mmaxina jeee. maxi ahoj, tak ty jsi taky lázeňačkaholky jak já vám závidím, ja kje krásně a teplo, jela bych tam znovu
jj konecne jsem nasla doktora ktery byl ochotny me lazne napsat… no a jak ty - nejak jsem prestala stihat info na konikovi?
Ahojky, tak mi schválili lázně, jedu 15.5. do depandance Belveder (název nevím), jede taky někdo ve stejném termínu?
mmaxina to je fajn, ze ti lazne vysly, tes se, je to parada relax ![]()
u nas zati nic, od zari to bylo akcni, mam za sebou dve laparky, kde zjistili rozsahlou endometriozu (v Pronatalu 2 roky poslochazm, jak ji nemam a laparo je zbytecna), lazne a pulrocni hormonalni lecbu endosky, ted by melo byt treti IVF, ale mam strach…pristi tyden vysazuju antiko a uvidi se, jestli budu mit odvahu ![]()
silvusadepandance Belvederu je Royal, tam jsem bydlela a spokojenost, mas klic od baraku, takze zadna recepce adivne pohledy, kdyz dorazis pozdeji nez ve 22,00, pokojiky utulne a celkem velke ![]()
sedmitecka 2 : V pátek jsem tam volala, tak budu bydlet v dependanci Jesenius, na dvoulůžáku s WC a umyvadlem, sprcha na chodbě, tak uvidíme ![]()
@sedmitecka2 píše:
mmaxina to je fajn, ze ti lazne vysly, tes se, je to parada relax
u nas zati nic, od zari to bylo akcni, mam za sebou dve laparky, kde zjistili rozsahlou endometriozu (v Pronatalu 2 roky poslochazm, jak ji nemam a laparo je zbytecna), lazne a pulrocni hormonalni lecbu endosky, ted by melo byt treti IVF, ale mam strach…pristi tyden vysazuju antiko a uvidi se, jestli budu mit odvahu
tak budu moc drzet palecky na to treti IVF ![]()