Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@cave píše:
Prosím o radu. jsem po těžké operaci a mám napsány F. lázně. jsem sama se synem 6 let a původně jsem myslela že bych jela s ním, ale teď začínám váhat- je to vůbec možné, brát ho na procedury, nebo si to užít? taky jsem nenašla žádný dětský koutek na hlídání, jak jsem původně zamýšlela..
Prosím o názor někoho kdo tam byl nebo je a předem díky. C.
Ahoj na jiné diskusi na modrém koníku psala paní že byla na měsíc ve F.L s 3 letou dcerou a moc si to chválila že ji normálně brala na procedury a že sestřičky se o ní během procedur staraly.. diskuse se jmenuje byla jsi nebo budeš ve františkových lázních?? tak se tam zkus podívat
@cave píše:
Prosím o radu. jsem po těžké operaci a mám napsány F. lázně. jsem sama se synem 6 let a původně jsem myslela že bych jela s ním, ale teď začínám váhat- je to vůbec možné, brát ho na procedury, nebo si to užít? taky jsem nenašla žádný dětský koutek na hlídání, jak jsem původně zamýšlela..
Prosím o názor někoho kdo tam byl nebo je a předem díky. C.
Ahoj, zeptej se uživatelky redmama na modrým koníku - odkaz na diskusi o lázních http://www.modrykonik.cz/…tam-probiha/?…
@Pella píše:
Ahoj, zeptej se uživatelky redmama na modrým koníku - odkaz na diskusi o lázních http://www.modrykonik.cz/…tam-probiha/?…
Taky jsem myslela tuhle uživatelku a tuhle diskusi ![]()
Holky moc dekuji. Kamoska mi v patek volala, ze ji to prislo potvrzene, ze ma lazne schvalene z pojistovny. Ted jen zvaci dopis a je to. Pokojik uz mame zarezervovany! Momentalne mam uz druhy den horecky a zanet mocaku.
Tak jsem dorazil do Františkových lázní, místo LUNA I mám LUNA II, internet je tu v poho, dnes jsem pouze provedl průzkum okolí.Fakt je že důchodců je tu plno, ale co už, já je moc nemusím…
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s in-line bruslema ? Chci si je určitě vzít s sebou ( pokud mi to klapne ). Tak jen prosím o info, jestli se tam dá někdě zajezdit.
Dnes jsem potkal tak 5 lidí na in-linech - jezděj směr Amerika od pramene František, žádnej problém
@anonym jiný píše:
Dnes jsem potkal tak 5 lidí na in-linech - jezděj směr Amerika od pramene František, žádnej problém
Moc danke ![]()
Ahoj, tak ve středu odjezd směr FL, ubytovaná budu v Isisu economy 1/1, nevíte jak je to s internetem? Je na pokoji fén? Dá se někde v lázních uschovat vlastní kolo? Je v koupelně mýdlo, toaletní papír, ručník? Díky za odpovědi ![]()
Tak jsem si tam volala a všechno už vím
Teď balím a mám z toho tedy velkou hlavu, co vzít a nevzít ![]()
a copak jsi se dozvedela? ja odjizdim v nedeli tak me to baleni za chvili taky ceka…
Monty, taky bych to viděla v tom lesíku směrem k Americe v pohodě ![]()
Jipovka, to jsem ráda, že už víš, protože já - internet záměrně nechtěla, fén nepoužívám, kolo jsem tam v listopadu neměla a jediné, co vím, že toaleťák a ručníky ano, ale mýdlo jsem měla vlastní ![]()
tak internet je za 100 na týden nebo Wifi u recepce zdarma, v Isisu je kolárna, fén na pokoji economy není, toaleťák a mýdlo a ručníky jsou ![]()
Tak jsem dnes byla s manželem na genetice. Výsledky budou až za měsíc, ale napsal mi revizního lékaře zprávu - docela příznivou - tak snad mu to bude stačit. V pátek budu mít doporučení od obvodní lékařky a tak termín v červnu snad stihnu. Hurá ![]()