Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pravda, že já píšu svou zkušenost z podzima 2009, jestli to teď zpřísnili, dala bych na holky, co tam byly v poslední době
Tehdy to fakt neřešil absolutně nikdo.
Můj manžel se za mnou nechystá. Za a) musí hlídat naší psí berušku a za b) hold se na sebe budeme o to víc těšit a pak za c)nebudu sama na pokoji
a z těchto „akcí“ jsem už vyrostla:-)
no ja mam zase jiny zkusenosti z listopadu z Pawlika. prave ze to je ****hotel, i kdyz teda jen na papire
, tak proste si nedovoli neco takovyho resit. v tom poctu lidi hlavne nemaj sanci zjistit kdo je kdo a uklizeckam do toho nic neni kdo je s vama na pokoji. navic v dnesni dobe bojujou o kazdeho hosta a doplatek za Pawlik taky neni teda uplne malo..... takze za me s prespanim manzela zadny problem pokud samozrejme na pokoji nedelate nejakou party
. uklizecka nas i videla jak spolu jdeme rano z pokoje a jeste nas mile pozdravila. zadny problem u nas nebyl.
přijde mi to směšný… shodou okolností pracuju jako provozní pro hotel s kapacitou 100 lůžek a nabádám recepční, aby hlídaly případné nezvané nocleháře
v době plné obsazenosti si ale nejsem jista, že to jde uhlídat. Myslím tedy, že ani tam to uhlídat nejde. Nic ale nechci lámat přez koleno, když to nepůjde, tak zaplatíme za každý víkend ![]()
u me teda byl jeste fakt, ze na ten 1-luzak by se proste pristylka nevesla ani omylem! takze vubec netusim co by delali kdybych sla o ni pozadat a manzela priznat
. uvidis sama. kazdopadne jak pise ugluk, pouzijte cedulku na dvere nerusit. ja ji teda pouzivala denne neb zacinali uklizet uz v 7h! a ja mela procedury az pozdeji.
procedury, hmmm. V kolik vlastně začínají ? Nejsem žádný velký spáč, ale v 7hod. by se mi taky asi nikam nechtělo
taky mě zarazilo, že mám cca. 18 procedur týdně, to je asi tak 3 procedury na den. Jak to vlastně probíhá ?
No, začínají v 7, ale jak jsem tu komusi radila, pokud při příjmu narazíte na sympatickou sestřičku (na Pawliku byla taková mladá zrzavá), zkuste udělat smutný voči, já nezačínala dřív jak v 8
Na začátku dostaneš rozpis na celý pobyt, mně to vycházelo obvykle tak na 3-6 procedur denně, ale pak se to dalo ještě různě upravovat. Jsou tam přesné časy kdy na kterou proceduru jít a kam, ale tak dá se s tím šoupat a někde to třeba zkusit po dohodě dřív.Končí se obvykle po obědě.
Tak mi dorazil zvaci dopis:-):-):-) . Hura je to takovy krasny pocit jistoty!!!!
Ahoj, chtěli po některé z vás k doložení k žádosti i genetiku ? Jsem 5× po IVF ( 3× ET a 2× KET ), je mi 36. Včera mi obvodní lékařka říkala, že ji možná budou chtít…
No, ve vyhlášce mají, že nad 35 let je genetika povinná, ale 35 mi nebylo a už jsem ji měla, tak jsem to víc neřešila, ale i baba na pojišťovně mě na to upozorňovala ![]()
Hm, super. Ve výpisu z karty z CARu mám, že je doporučeno genetické vyšetření, ale bylo toho všeho tak moc, že vůbec nevím, jestli jsem byla…
Na jak je to asi dlouho ? Už jsem si objednala hotel na červen.
@Pella píše:
Ahoj, mám podobný termín. Kdyžtak napiš interní poštu
(jako nováček nemůžu odesílat zprávy, tak píšu takto)
Ahoj, já jedu do lázní 28.5. Je mi 23 a v únoru jsem byla na operaci se slepým střevem, ale bylo to takový dramatičtější-ale už jsem naprosto OK
. Dali mi lázně na měsíc,jsem zvědavá jak to tam vydržím:) Měj se a hezký den, Hani
@hani_ce 1 píše:
(jako nováček nemůžu odesílat zprávy, tak píšu takto)
Ahoj, já jedu do lázní 28.5. Je mi 23 a v únoru jsem byla na operaci se slepým střevem, ale bylo to takový dramatičtější-ale už jsem naprosto OK. Dali mi lázně na měsíc,jsem zvědavá jak to tam vydržím:) Měj se a hezký den, Hani
Ahojky, poslala jsem si soukromou zprávu, tak mrkni ![]()
@Monty 1 píše:
Ahoj všem, pročítám diskuzi, protože také jedu Františkových Lázní a ráda bych se zeptala na zkušenosti v Isisu. Mám termín od 13.6.2012. Bohužel poslední 1-lůžkový pokoj byl v 5-tém patře, tedy podkrovní. Není to nějaký vejminek?
Ahoj Monty, já jsem byla ubytovaná v Isisu v 5. patře, pokoj byl úplně normální jako všechny ostatní. Pokojů je v 5. patře myslím jen 6, já měla uprostřed a ani neměl zkosený strop. Na nějaký větší hluk od výtahu si nepamatuju, to spíš je slyšet všechno z vedlejších pokojů, ale to je v celém hotelu stejné
. Užij si to tam.
@lapi píše:
Ahoj Monty, já jsem byla ubytovaná v Isisu v 5. patře, pokoj byl úplně normální jako všechny ostatní. Pokojů je v 5. patře myslím jen 6, já měla uprostřed a ani neměl zkosený strop. Na nějaký větší hluk od výtahu si nepamatuju, to spíš je slyšet všechno z vedlejších pokojů, ale to je v celém hotelu stejné. Užij si to tam.
moc díky za info ![]()