Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Leni, zatím je ta moje cukrovka ve fázi glukozové intolerance - dle obvoďáká - máte cukrovku a nejezte sladký, jezte prášky a zhubnout…není nic snažšího, že
! Jinak budu muset do lázní i s pejskem. Nemám hlídání. Zatím jsem koukala, že pejsci můžou do hotelu Pawlik, nevíte zda tam za ně byl příplatek? Mě by stačil i nějaký levnější hotel, nebo depandance. Nejsem náročná, potřebuju obyč. čistou postel, sprchu wc a jídlo (nějaký). A samozřejmě wifi
, jinak je mi srdečně šumák nějaký luxus. Jedu se léčit
…
Bych tipla, že Pawlik si to zaplatit nechá. Pejsky, tuším, bral i Metropol nebo tak něco? Mělo by to být na webu FL a.s.
Takže ta cukrovka bude zatím kompenzovaná dietou? Já s tou těhotenskou takhle skončila taky, jako na jednu stranu jsem si libovala, že můžu skoro všecko a furt se něčím cpu, na druhou jsem teda trpěla, jsem měla chuť si dát aspoň lžičku medu do toho jogurtu… jenomže jak člověk ví, že by ohrozil miminko, tak ho veškerý nálady na hřešení přejdou. V Pawliku bych teda trpěla sakra moc, ty jejich minizákusky byly skvostný ![]()
To mi ani neříkej!!! Jakmile doktor vyslovil tu kouzelnou větu - a žádný sladký - tak se můžu po sladkým utlouct…
… Myslela jsem si, že to bude kompenzovat dietou, ale napsal mi metformin 1/2 ráno 1/2 večer.
Metropol vypadá slušně, mě, tedy nám by stačil:-) Pawlik je sice krásný, ale i cena je „krásná“.
Teď zjišťuju, že nemám co na sebe
a i pejska bude muset k psímu kadeřníkovi na trimování, ať nedělá úplně ostudu:-D
No přesně tak, do tý doby se moje těhotenský chutě čokoládě vyhýbaly, den po stanovení diagnózy bych ji jedla po kolech
Jo a řekli mi to pár dní před Vánocema, já napečený cukroví s představou, že poprvý v životě se nebudu muset krotit ![]()
Já byla v Pawliku-Isis a bylo to super, to jo, ale jak píšeš, cena též.
A neboj, německý důchodci tam choděj v teplákách, budeš vynikat v čemkoliv ![]()
Manžel se mi taky směje, nakoupil před týdnem čokoládu - mléčnou s mandlemi a já nemůůůůžu
Jo ti němečtí důchodci ho taky uklidnili
Nejvíc se těším, že tam přečtu v klidu kvantum knížek - to bude krááááása ![]()
Víš co, já mám plnej trezor sladkostí, co mi daly dobré duše k Vánocům, musela jsem si je před sebou nechat zamknout
Jo a chodila jsem tam do knihovny a četla knížku denně ![]()
Capel bufet dobrej. Je to samoobsluha, ale pro nechodící tam pobíhá personál. A neustále všechno otírají a upravují ![]()
Ivomal v teplákách tu chodí všichni důchodci a vzhledem k věkovému průměru (na Pawliku) je to 95% populace
Taky jsem si lámala hlavu s garderobou a úúúplně zbytečně ![]()
každému komu je ve Fr. lázních pod 70 je za a)domorodec. Nebo za b) holka na to oploďňování (jak řikal jistý děda)
@ugluk píše:
Víš co, já mám plnej trezor sladkostí, co mi daly dobré duše k Vánocům, musela jsem si je před sebou nechat zamknoutJo a chodila jsem tam do knihovny a četla knížku denně
V lázních do knihovny???
Tak to jsem byla asi někde jinde
![]()
@socina píše:
Za psa se platí 300 na den
COŽE? Tak to je masakr…
..to pojede moje milá drahá na dovolenou k babičce…
@Ivomal píše:
COŽE? Tak to je masakr…..to pojede moje milá drahá na dovolenou k babičce…
Manža se směje, že si můžu za to koupit rovnou novýho..nejhorší je, že má pravdu
![]()
@socina píše:
každému komu je ve Fr. lázních pod 70 je za a)domorodec. Nebo za b) holka na to oploďňování (jak řikal jistý děda)
no já teda nevím,jestli ti mladší byli domorodci
když jsem tam byla já,bylo tam i dost mladších mužů-policajtů,kteří tam měli rekondičku na 3 týdny.jinak o knihovně taky nic nevím,ale je pravda,že jsem po ní ani nepátrala
![]()
Anonymní tak to jsi měla štěstí, protože tento týden je tu opravdu věkový průměr 70+ a řekla bych snad v celých lázních ![]()
Nejhorší je, že ani holky „na to oplodňování“ tu moc nejsou. Pokud jsem stihla zaregistrovat, tak na Pawliku jsme asi 4 ![]()
Solidně zásobená knihovna je vedle muzea, 30 Kč za měsíc, pro knihomola ráj na zemi, četla jsem i při těch nudných procedurách typu plyn nebo irigace ![]()
Mladých mužů jsem tam taky moc nepotkala, ale popravdě jsem po nich ani nepátrala ![]()
Hele, my byli loni na prodlouženým víkendu v Litomyšli, no a za kočku by bývali chtěli 500 za noc, no taky hlídali rodiče ![]()