Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
26.3.12 11:10

Posunout pobyt je další možnost, ale mívají dost narváno. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.3.12 11:38

Já jdu zítra požádat o lázně. Jinak Len - u Apoli fofr jako blázen, zítra krev na předoperační, ve středu EKG a příští týden v úterý tam pan doc. bude řešit ty moje srůsty. Pokud budou - bude řezat a dávat znovu gel a za 2-3 týdny znovu kontrolní hysterka.
Jen jsem moc zvědavá, zda mi ty lázně dotor napíše, když jdu na operaci jinam než k němu. No, říkat mu to zatím nebudu. Až pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 11:41

Holky, hlavně nezapomeňte, že Vám odborný lékař musí napsat - DOPORUČUJI lázeňskou péči - mě ten můj teda doporučil balneoterapii, ale tak to prošlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.3.12 11:55

ahojky mělo by tam být ,, doporučuji komplexní lázeňskou léčbu,, je to slovíčkaření. mě prvně doky napsala jen doporučuji láz.léčbu ale to hlavní že komplexní nenapsala tak jsem tam musela jít 2×!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 11:56

já tam komplexní neměla, ale lázně byly. Holky, fakt to všem doporučuju. Stojí to za to běhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.3.12 11:59

stejně je to mazec jinej kraj jinej mrav:) jako že každej může mít v té žádance něco jinýho a někomu to někde vyjde a někomu ne :)
Jinak Cap gratulka a myslím na tebe odpolko, uvidíš bude to vysoká hodnota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
26.3.12 12:00

Ivo, moc držím palce, kdyžtak se zkus poptat i u Apoli, jestli by třeba to doporučení nenapsali oni… Fakt jde jen o tu jedinou větu, jinak shrnutí dosavadní léčby pak může podat i jiný dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.3.12 12:09

Len, zítra jdu k mýmu gyndaři, když on ne, tqk obvoďák, pak Apoli a ai Gennet, kde jdu v pondělí..někdo mi to prostě napíše :-D. zkusím postupně všechny:-) Co malá jak roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
26.3.12 12:32

Máš dost možností, od někoho to klapnout musí!

Malé je měsíc a včera jsem jí navážila 4,8 kila, rozhodně není nijak podvyživená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.3.12 14:07

Ahojky obvodní ti to sám nenapíše potřebuje doporučení. Já se ptala v Car a u mojí doky A TA MI TO V POHO NAPSALA a kdyby ne tak v Car by mi to napsali. Mě tam psala jen doporučuji komplexní lázeňskou léčbu. 2× nepodařené IVF s PGD. Nic jiného tam napsáno nebylo jen jsem k tomu přiložila spermio. Někdo píše že musí mít krevní obraz ale to já vůbec neměla!!!! 9.3 jsem si to poslala s papírama od obvodního a 16 .3 už mi přišel dopis z lázní takže když se jim chce tak to jde rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
26.3.12 14:10

Holky, já jsem utratila 7000Kč - kávy, výlety, apod..ono se to zdá, ale penízky letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.3.12 14:13

Moni to jsi mě potěšila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
26.3.12 14:15
:) Nechceš mne přibalit s sebou do batohu :mrgreen: Fakt Ti závidím, jsou to nádherné 4 týdny života :mavam:
@synamin píše:
Moni to jsi mě potěšila :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.3.12 14:19

jedině do kufru :) je sice velkej ale mám strach že se mi to tam nevleze a to nejsem moc náročná :) i když si říkám co když bude pršet nebo co když budu potřebovat zrovna tohle :). nemáte někdo zkušenost že jedete do lázní a máte už neschopenku z dřívějška?? nevím jak to jako bude s lístkem na peníze a co kdyby přišla kontrola zrovna? jestli to mám nějak před tím řešit s mojí doky?? nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 14:19

Syn: ono záleží na tvém životním stylu, jak moc jsi pařmenka, kafíčková nebo dortíčková. Po večerech se ale obvykle s holkama někam chodí. My z Isisu jsme byli často v bazénu, minimálně obden. Kdybych tam nebydlela, tak tak často nepůjdu. Takže, my jsme si ty náklady trochu předplatily. Jinak se přidávám, že se dá dělat strašná spousta výletů. Něco vlakem, autem, busem, nebo organizované lázněma. Fakt je to tam super. My jsme na pár výletů vyrazily busem a vracely se zpět do FL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí