Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Verčo, mi osobně se líbil nejvíc hotel 3 Lilie, jsem si říkala, že příště pokud bych musela do frantovek, tak se ubytuji tam ![]()
jenže já chtěla něco tak do 7000 -jednolůžko soc.zařízení.....
synamin píše:
nebo belveder já nevím
Mafinna píše:
Ahoj holky, můžete mi, prosím, někdo napsat, kdo jste nebo byly jste ve Františkách, jaké ta byly u neplodnosti procedury? Děkuji moc a všechny zdravím
Procedury hlavní: slatinný tampon a zábal, vaginální irigace, gynekologický plyn(bidet) a taky injekce, mám uhličitou koupel, perličku s přísadou, bez přísady,vedlejší procedury k tomu: masáže zad, masáže DK vodní, mojžíšku, jogu, šlapací bazénky,podvodní masáž těla,vířivá koupel. Některé mají parafinový zábal na ruce, slatinné zábaly beder…je to vše nakombinované a můžeme po dohodě s Dr volit jinou proceduru, jen ty gynekologické zůstávají, ale některé je nemají…s endoškou.
holky tak jsem dost zklamaná dnes mi přišel email o tom ubytku a je to sice Adler ale dependence Tři růže
má jen dvě hvězdičky tak jsem opravdu zvědavá co to bude za hrůzu.................
Tak na jídlo a procedury budeš docházet do Adlera, to je kousek, je to v centru, teď jde jen o to, jak bude vypadat ten pokoj, nějak si nevybavuji nikoho, kdo by tam byl…
Verčo, vím kde to je, ale nevím jak to vypadá uvnitř..Bohužel neznám nikoho kdo by tam bydlel:(…Myslím si, že tam bude starý komunistický nábytek..No ale hlavní je aby tam bylo čisto… ![]()
Jinak kdyby tě to hodně štvalo, tak si ubytování můžeš změnit.
synamin píše:
holky tak jsem dost zklamaná dnes mi přišel email o tom ubytku a je to sice Adler ale dependence Tři růžemá jen dvě hvězdičky tak jsem opravdu zvědavá co to bude za hrůzu.................
tohle mi poslala ta paní prej to tam vypadá takhle že je to foto od tam. tak snad to nebude tak hrozný
Možná je to nově zrekonstruované. A určitě se to před tím jmenovalo Otava nebo Luznice.....
koukala jsem na netu a ta Lužnice a Otava vypadají ty budovy jinak.
Chjo a já se tak těšila ![]()
Tak se těš dál, starší nábytek tě přeci nevyvede z míry a jídlo a procedury budeš mít stejné jako ostatní ![]()
já vím… teť jsem si psala s jednou holčinou a psala že luxus to není ale na přespání dobrý a čistý
tak aspoň tak
No a nic víc od toho nepotřebuješ, ne?
Zas tam nebude recepce a nebude tě nikdo hlídat a můžeš tam propašovat i chlapa ![]()