Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
20.3.12 14:16

Verčo, mi osobně se líbil nejvíc hotel 3 Lilie, jsem si říkala, že příště pokud bych musela do frantovek, tak se ubytuji tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
20.3.12 22:14

jenže já chtěla něco tak do 7000 -jednolůžko soc.zařízení.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.3.12 12:40
Ahoj, jsem zrovna na Belvedeu a nemůžu si naříkat zcela na nic…jídla je na můj vkus dostatek, jsem najedená a hlady určitě netrpím a hlavně mají vše dosti chutné…takže nevím kdy tady byly ty holky co nadávaly na stravu, ale teď je to ok. Ubytování není přepich, ale stejně jsem v pokoji minimálně. Užívám až do 11.4.a
synamin píše:
nebo belveder já nevím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.3.12 12:47
Mafinna píše:
Ahoj holky, můžete mi, prosím, někdo napsat, kdo jste nebo byly jste ve Františkách, jaké ta byly u neplodnosti procedury? Děkuji moc a všechny zdravím :D

Procedury hlavní: slatinný tampon a zábal, vaginální irigace, gynekologický plyn(bidet) a taky injekce, mám uhličitou koupel, perličku s přísadou, bez přísady,vedlejší procedury k tomu: masáže zad, masáže DK vodní, mojžíšku, jogu, šlapací bazénky,podvodní masáž těla,vířivá koupel. Některé mají parafinový zábal na ruce, slatinné zábaly beder…je to vše nakombinované a můžeme po dohodě s Dr volit jinou proceduru, jen ty gynekologické zůstávají, ale některé je nemají…s endoškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
21.3.12 17:40

holky tak jsem dost zklamaná dnes mi přišel email o tom ubytku a je to sice Adler ale dependence Tři růže :( má jen dvě hvězdičky tak jsem opravdu zvědavá co to bude za hrůzu.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 17:46

Koukala jsem na mapu, je to kousek od Gruzie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
21.3.12 17:55

Tak na jídlo a procedury budeš docházet do Adlera, to je kousek, je to v centru, teď jde jen o to, jak bude vypadat ten pokoj, nějak si nevybavuji nikoho, kdo by tam byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
21.3.12 18:09

Verčo, vím kde to je, ale nevím jak to vypadá uvnitř..Bohužel neznám nikoho kdo by tam bydlel:(…Myslím si, že tam bude starý komunistický nábytek..No ale hlavní je aby tam bylo čisto… :mavam:
Jinak kdyby tě to hodně štvalo, tak si ubytování můžeš změnit.

synamin píše:
holky tak jsem dost zklamaná dnes mi přišel email o tom ubytku a je to sice Adler ale dependence Tři růže :( má jen dvě hvězdičky tak jsem opravdu zvědavá co to bude za hrůzu.................
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
21.3.12 18:12

byl to jedi,ný volný termín do května :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
21.3.12 18:31

tohle mi poslala ta paní prej to tam vypadá takhle že je to foto od tam. tak snad to nebude tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 18:37

Možná je to nově zrekonstruované. A určitě se to před tím jmenovalo Otava nebo Luznice.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
21.3.12 18:59

koukala jsem na netu a ta Lužnice a Otava vypadají ty budovy jinak.

Chjo a já se tak těšila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
21.3.12 19:03

Tak se těš dál, starší nábytek tě přeci nevyvede z míry a jídlo a procedury budeš mít stejné jako ostatní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
21.3.12 19:09

já vím… teť jsem si psala s jednou holčinou a psala že luxus to není ale na přespání dobrý a čistý :) tak aspoň tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
21.3.12 19:14

No a nic víc od toho nepotřebuješ, ne? :) Zas tam nebude recepce a nebude tě nikdo hlídat a můžeš tam propašovat i chlapa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí