Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
On doktor to stejně pořádně nevěděl a jámu odkývala úúplně všechno, hlavně ať mi to napíše…
Ahoj holky,
tak jsem na vaši radu (mě už mozek téměř nefunguje
)přesunula termín lázní o týden dopředu
Tak jsem snad MS trochu přelstila ![]()
Kdo z vás bude ve Františkách od 2.4. do 16.4.?
Sice mě trošku nakrkli, protože mi nedali pokoj, který jsem si původně objednávala, ale snad to jinak dopadne dobře ![]()
Jo, a ještě jsem se byla poradit na VOZP, jak dokopat dr. k napsání lázní. Tak po návratu na ně nastoupím a nezbaví se mě, dokud mi je nenapíšou ![]()
Konilko tak to se mineme o jeden den škoda
tak kde nakonec budeš bydlet???
Ahoj holky,tak musím říct,že pobyt ve Frant.lázních bylo to nejlepší,co mě mohlo potkat.
Měla sem se úžasně nádherně a moooc všem doporučuju,Klimkovice se s tímhle nedají vůbec srovnat,fakt to stálo ca to ![]()
Synamin nakonec budu v Pawliku, ale na pokoji standard - chtěla jsem klasik (ten je se županem a fénem). Chtěla jsem si to užít, když už si to platím
Škoda, že se minem. Ale nechtěla jsem si rozhodit MS, tak tohle bylo jediné řešení ![]()
no to je jasný že tam jedeš na urovnání a ne na rozhození cyklu. tak mi pak musíš referovat ![]()
Ahoj holky, s ostatníma holkama, se kterými jsem zde ve FL jsme si naplánovaly podívat se po našich pokojích. Prozatím jsme byly jen u mne a holky říkaly, že dál už chodit nemusíme. Že hotel Tři Lilie nedá srovnat s ostatními - prý nejlepší
(Dokonce prý příjemnější atmosféra než v hotelu Imperial)
Já mám pokoj kategorie Superior 1/1 (protože komfort již nebyl) a je naprosto úžasný - veliká koupelna s vanou, veliký pokoj a mám velikánské lůžko (je to 1a1/2 lůžko), např. toaletní stolek je úžasný, čerstvé řezané květiny.
Byly jsme se podívat i na několika dalších pokojích ve Třech Liliích a také jsou moc hezké. Jsou zde nádherné koupelny.
Do Luisiných lázních, kde mám veškeré koupele a irigace to je asi 30 vteřin. S příchodem po 22 hod. jsem problém prozatím rozhodně neměla ![]()
Je tady neuvěřitelně ochotný personál.
Rozhodně mi za to stálo si připlatit i když se mi do toho na začátku moc nechtělo.
Pokud bych měla jet někdy znovu - tak se budu určitě vracet do Třech Lilií
![]()
Syn: Já potřebovala jet o týden dříve než mi řekli, že je na hotelu volno. Když jsem jim řekla, že mi nevadí se přestěhovat v rámci hotelu, tak se termín našel. Oni to většinou nenabízí, protože stěhování je pro pacienta nepohodlné. Možná kdyby jsi řekla že Ti nevadí se stěhovat, tak by Ti třeba vykouzlili pokoj v Adleru ![]()
Ahojky já se i tak budu poslední den stěhovat jinam. Ale mě už to nevadí žebu du bydlet na třech růžích, dyť o ten pokoj zase tak nejde
a hlavně nechci doplácet nějak moc pěněz, hlavně že mám pokoj sama pro sebe s wc a sprchou ![]()
Ale děkuji za rady
ahoj holky, já jedu do Františkových od 1.4. tak se tam asi střetnu s Konilkou… je fajn, že tam nebudu sama. ale fakt nevím, co mě tam čeká… Uvidíme
Já přijedu 17.4 tak mě tam aspoň provedeš Jiťo
kde budeš bydle??
já tam jsem jen do 15. 4. (platím si sama vše, tak jen 14 dní) ale doporučení, ti určitě dám, jestli nějaká budou… budu bydlet v Pawliku, tak jsem zvědavá
Jé Jitul, to tam budeme stejně a taky budu v Pawliku
Pošlu ti telefon SZ.
Ještě jsem se chtěla zeptat zkušených lázeňaček - je třeba mít s sebou „cvičební úbor“? Myslím tím tepláky a přezůvky do tělocvičny…
Tak něco, v čem budeš cvičit, určitě. Úbor to být nemusí, prostě co je pohodlné, jinak já cvičila bosa.
Ugluk díky
nechce se mi táhnout kecky navíc (když je to jen an 14 dnů)