Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68941
29.3.12 18:37

V té tělocvičně je na zemi koberec a většina cviků (gynekologické cvičení, mojžíška samozřejmě taky) byla plácání na zemi, popřípadě s balónama a tak. Někdo se přezouval, ale většina opravdu cvičila bosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.4.12 16:57

Já byla ve dvou tělocvičnách a všude byly parkety. Takže se cvičilo buď bosky nebo v botaskách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Popel
4.4.12 16:46

Hmmm

Pokus

• Citovat
  • Upravit
Popel
4.4.12 16:51

Taky tam jedu

Koukam kde by diskutovalo opačné pohlaví o tom kdy pojede do Františkových lázní a ono nikde. Všude je ženský- to tam nejezdí žádní chlapi ? Co tam tedy bude v červnu dělat, to tedy nevím :evil: Ještě že jsem se nemusel registrovat, to by mne piclo - tedy kdyby mne piclo to bych už do těch lázní nejel......to se tam opravdu neléčí chlapi na to srdce, přeci to maj napsaný že léčej i oběhové nemoci. Ješte se tu kouknu co jste napsali :p

• Citovat
  • Upravit
68941
4.4.12 17:00

Určitě léčí, ale nebývá jejich zvykem drbat o tom v souvislosti s neplodností na mateřským serveru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
4.4.12 17:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
4.4.12 18:36
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@ugluk píše:
Určitě léčí, ale nebývá jejich zvykem drbat o tom v souvislosti s neplodností na mateřským serveru :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Popel
4.4.12 20:15
@ugluk píše:
Určitě léčí, ale nebývá jejich zvykem drbat o tom v souvislosti s neplodností na mateřským serveru :D

To určitě máš recht, oni o tom neplkají pro jistotu nikde, asik jsou tam fakt jen důchodci. Už jsem našel jen diskusi na omlazeni.cz (to je to samý co tu, akorát mrtvola, pak ještě jednu stránku - uplná mrtvola tež…tudíž si to počtu tady a odmyslím si ty plky co jsou tu navíc a díky :jazyk: At se Vám tu daří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 21:12

popel.

žádný strachy,nebudeš tam jediný :mrgreen: :mrgreen: supr pobyt a hodně zážitků…

• Citovat
  • Upravit
14396
5.4.12 13:39

Popel: chlapi tam samo byli taky. Hodně důchodců, ale těch byla většina - mluvím o Pawlik/Isis - z germanolandu, ale taky pár chlápků v mladším věku z ČR. Jedna skupina byli ti, co tam jeli se ženou, která se léčila gynekologicky, a ti druzí. S čím se tam léčili nebo neléčili, to nevím, já jsem se tam s chlapama moc nedružila. Jen vím, že někteří tam byli třeba na 2 týdny jako samplátci pak jsem měla pocit, že tam bylo i nějaké okravatělé výjezdní zasedání nebo kongres, protože kravaťáci tam mezi nás mlaďošky, co jsme se hnaly na snídani z jógy nebo před cvičením a tudíž ve slušivých, vetšinou nově zakoupených, teplákách, moc nezapadly. :lol:

Příspěvek upraven 06.04.12 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
6.4.12 11:54

Musím se přidat - Pawlik-Isis věkový průměr chlapů 70+, ve městě téměř to samé :roll:
Pravda je, že dneska najelo pár nových lidí a jsou tu i trochu mladší, ale většina s celou rodinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.4.12 13:40

Konilka: jak tam vypadá ten nový bufet? prý se každý musí obsluhovat sám a tak se kuchaři, než to tam otevřeli, báli, že stařečkové tam omáčky rozbryndají a bude to humáč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.4.12 15:14

Tak mi dneska schválili lázně:-) Osobně jsem to odnesla na pojišťovnu, revizní kouknul do papírů a za tři minuty jsem šupajdila domů, že to mám schválené a že si můžu předběžně zavolat do lázní, zda mají volno, že jim tu moji schválenou žádost budou hned posílat a klidně můžu nastoupit i do týdne, když bude volno…sakra to je fičák, takhle rychlost mě až děsí :D , ale příjemně:-) Jo jinak jsem od úterka po operaci. Zatím do docent shodnotil, že je to lepší a lepší, srůsty sice byli, ale ne moc a jen po okrajích. A našli mi cukrovku při předoperačním… :poblion:, to je dle mého bonus za stres z neúspěchu a starostí v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
6.4.12 15:30

Tak gratuluji k lázním! :kytka: Ale teda cukrovka mizérie, mně zcela stačila ta těhotenská, jsem se nemohla dočkat porodu, až se toho zbavím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym jiný
6.4.12 15:33

Místo v lázních

Též jsem hned po schválení volal do lázní abych si zamluvil místo…maj volno až v červnu pro mne, plní až na půdu, to se ovšem nemusí týkat všech, jde o to s kým a kam a kvůli čemu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex