Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teď koukám, že někdo nepátrá po knihovně a někdo po mladých mužích ![]()
socinko no knihovna tam broucku samozrejme byla, hned vedle muzea
ale ty jsi holt patrala po zcela jinych kulturnich podnicich
![]()
papapa ![]()
Hodlám pátrat po knihovně, z mladých mužů jsem již vyrostla, mě stačí ten můj poklad doma
![]()
@ugluk píše:
Solidně zásobená knihovna je vedle muzea, 30 Kč za měsíc, pro knihomola ráj na zemi, četla jsem i při těch nudných procedurách typu plyn nebo irigace
Mladých mužů jsem tam taky moc nepotkala, ale popravdě jsem po nich ani nepátralaHele, my byli loni na prodlouženým víkendu v Litomyšli, no a za kočku by bývali chtěli 500 za noc, no taky hlídali rodiče
Jo jo, přesně tak, sehnala jsem nějakej pobyt na spa.cz a bylo to fakt super, Litomyšl i okolí paráda (máte dokonalej plaveckej bazén!), byla jsem tam ve 20.tt a chlap s čerstvě sundanou sádrou, takže to bylo takové relaxační
Jestli chceš, můžu poslat SZ s odkazem na pár fotek, jak jsme si to užívali ![]()
my jsme byly mimo sezonu takže tam byli jen důchodci a my ![]()
Lázeňský den: budíček kolem 7.h. snídaně, procedura, procedura, procedura, oběd, procedura, procedura, kavárnička s holkama, procházka, večeře, Gruzie,spinkání ![]()
Nechystá se někdo náhodou v létě - červen/červenec - do lázní v Klimkovicích? Jezdím tam pravidelně s pohybovými problémy.
Ahojte, jedu do František koncem května, je tu někdo s podobným termínem? Napište, budu ráda, ve více je větší sranda ![]()
@Pella píše:Čekám na termín…
Ahojte, jedu do František koncem května, je tu někdo s podobným termínem? Napište, budu ráda, ve více je větší sranda
Mám termín - 27.5. - předběžně hotel Pawlik, mám to zítra potvrdit (proběhne porada s manžou)…a taky kámoška jde zítra žádat o lázně, tak že by jsme když tak byli potom spolu:-), kdyby jí to vyšlo…
ahojky, já jedu do Isisu od 25.4., ale jsem po onko. léčbě.
Holky, dá se tam někde půjčit kolo? Dělám geocaching, tak na rychlé přesuny by bylo super. Jak jste do lázní cestovaly? Já jsem až od Pardubic.
@jipovka píše:
Holky, dá se tam někde půjčit kolo? Dělám geocaching, tak na rychlé přesuny by bylo super. Jak jste do lázní cestovaly? Já jsem až od Pardubic.
ahoj,půjčovna kol tam byla,ale kola nic moc.pěkný pobyt přeji.
Ahoj já jsem měla teť dva dny nějakou vyrózu tak dufám že už to bude o.k. už se mi to krátí v úterý jedu tak bych nerada byla nemocná..
@jipovka píše:
Ahojky, jen taková malá rada, když se ti tam bude líbit, můžeš na místě požádat o prodloužení pobytu, po onko léčbě to může být až 5 týdnů, tak to třeba zkus ![]()