Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
728
26.3.12 14:22

já sem kafíčková dost a pařim taky ráda, ty dortíčky (sice tam vypadám)ale moc nemusím :) jen mě mrzí že tam nebudu mít auto. Manža sice říkal že mi dá penízky a můžu si tam třeba nějaký na dva dny půjčit ale nevím jestli to tam je , a jestli jak říkáš vlakem nebo busem se dá jed tak by to bylo zbytečný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
26.3.12 14:24

Synamin, jela jsem tam s neschopenkou a jen jim nahlásila, pak jsem si od nich na konci měsíce vyzvedla lístek na peníze, který jsem poslala zaměstnavateli, ale v podstatě pořád plynula tatéž neschopenka, ve které jsem pak po návratu domů pokračovala. Své dr. nahlaš, že budeš v lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
26.3.12 14:25

Vlakem a busem naprosto v pohodě, to se dá udělat výletů… k tomu spousta turistických značek v okolí, pár km odtamtud Cheb… ale jinak bylo fajn, když dorazil na víkend chlap s autem, popř. kdyby ho tam měla aspoň jedna z party, jeli jsme pak třeba i dál, na Loket, do Mariánek a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
26.3.12 16:01

Hele a jak je to tam s parkováním, kdybych chtěla jet svým střepem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
26.3.12 16:07

No, když jsem tam byla já, parkovat se dalo zadarmo u aquafora, ale už to snad taky zpoplatnili… Jinak se dalo před hotelem za 60/Kč na den, před ostatníma nevím, ale vjezd do lázeňské zóny byl zpoplatněný. No a nebo by se snad dalo nechat auto někde ve městě mimo lázeňskou zónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
26.3.12 16:08

co psaly holky tak asi 60 kč za den, ale někde na ulici se dá parkovat i zdarma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.3.12 21:19

Jo určitě se dá parkovat i zdarma- ulice československé armády například, je to koušíček od centra.- tam parkuje Blastík a v pohodě. Je to tu perfektní- fakt si to moc užijete holky!! Já jsem v půlce pobytu a už těd vám závidim, že vy máte ještě 4 týdny před sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 21:21

Mě dost vystrašila příhoda, že někomu na ulici zničili auto, takže já ho nechala na hlídaném parkovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.3.12 11:09

Dneska jsem byla na předoperačním akdyž prý přinesu papír od gyndaře, , kde mi napíše Doporučuji komplexní lázeňskou péči dle indikace.." tak to můj obvoďák sepíše pro toho posudkového lékaře:-) Jdu si pro něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.3.12 11:12

Jo díky za tipy na parkování…:-) No já vlastním auto střep, tak snad už ani víc poničit nejde :lol:…no uvidíme…ještě tam nejedu že, ovšem stále doufám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.3.12 11:26
@Ivomal píše:
Dneska jsem byla na předoperačním akdyž prý přinesu papír od gyndaře, , kde mi napíše Doporučuji komplexní lázeňskou péči dle indikace.." tak to můj obvoďák sepíše pro toho posudkového lékaře:-) Jdu si pro něj :D

Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.3.12 13:03

Tak už jsem zpět..doktor se trošku ošíval, že mi to stejně nepomůže, ale když viděl, že začínám natahovat (a to se fakt nemusím přemáhat, jde to samo..) tak řekl, že jo..Vyplnil mi ten formulář, samozřejmě tam zapoměl napsat tu kouzelnou větičku, ale je tam kolonka, zda chci příspěvkovou nebo komplexní, tak už jsem to vyřešila sama… Takže papír MÁM - hurá!!!!!!!!!! Zítra jdu k obvoďákovi a co pak dál? Holky, kam se to posílá, nebo vozí? Já mám VOZP (vojenskou poj.) a ta hradí plně komplexní lázeňskou. Mám psané Františkovky nebo Luhačovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
27.3.12 13:07

Gratuluji! :palec:
Na pojišťovnu to můžeš odnést osobně nebo poslat poštou. Já zvolila první možnost, poště nevěřím :-)

Jinak můj gyndr. tehdy taky prohlásil, že mi to nepomůže, že si nemám vymýšlet a chodit dál na IVF a třeba to jednou klapne :? To byla teda poslední kapka k jeho změně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.3.12 13:14

@Ivomal Luhačovice? Ještě jsem neslyšela, že by byl někdo v Luhačovicích 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
27.3.12 13:30

No, oni stejně vypíšou ty Františky, to bych se nebála :-) Ale fakt je, že na neplodnost mají troje lázně - Frantovky, Klimkovice a Mariánky (taky jsem nikde neslyšela, že by se někdo s touhle diagnózou léčil v Mariálnkách, ale ve vyhlášce to je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí