Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
¨Holky můžu ještě vědět kolik tak cca mám počítat že za ten měsíc tam utratím?? kafíčka, bazén a nějaká ta masáž a nějaké to cvičení (chtěla bych tam zhubnout
aspoň deko
… Nepočítám peníze za doplatek na ubytko + veškeré lázeň.poplatky. Prostě jen to navíc
aspoň tak zhruba můžete i napsat do SZ …papa
synamin ahoj, tvoje otázka mě hodně pobavila, protože jsem si vzpomněla na svoje představy, jak tam moc ani neutratím…když nepočítám příplatek za ubytko a lázeňský poptake (to bylo asi 8 tisíc), tak jsem tam nakonec za ten měsíc nechala asi 20 tisíc, hodně drahá dovolená, ale stálo to za to ![]()
ale užila jsem si to naplno a nijak jsem se neomezovala, denně kávičky, dortík, večer většinou s holkama vínečko nebo mojito v Gruzii, divadlo, výlety do Německa, nakoupila jsem tam spoustu vánočních dárků v prodejnách s přírodními produkty, pro sebe krémy, rašelinu a tak.....chodily jsme do aquafora, na solárko a cvičit, takze penízky se roztočily hravě ![]()
My, co jsme bydleli v ISISu jsme paradaxně tolik neutratili, protože jsme obden chodili do aquafora, ale na druhou stranu koncert Lucky Bílé v Chebu taky něco stál… ![]()
No já počítala tak cca 8 tisíc… no budu se muset uzkromnit
)
@synamin píše: ¨Holky můžu ještě vědět kolik tak cca mám počítat že za ten měsíc tam utratím?? kafíčka, bazén a nějaká ta masáž a nějaké to cvičení (chtěla bych tam zhubnoutaspoň deko
… Nepočítám peníze za doplatek na ubytko + veškeré lázeň.poplatky. Prostě jen to navíc
aspoň tak zhruba můžete i napsat do SZ …papa
Pařila jsem téměř každý den a utratila jsem cca 10-12000. Juchání něco stojí
děvčata jestli řešíte ubytování tak nejlepší je Adler- Radbuza. Ubytování žádná sláva ale máte klíč od vchodu a procedury jsou hned vedle v budově
@socina píše:
Pařila jsem téměř každý den a utratila jsem cca 10-12000. Juchání něco stojí
Potvrzuji, Socina paařila opravdu důkladně a poctivě. ![]()
Já budu mít Tři růže a taky budu mít vlastní klíče od hl.vchodu
Ahoj holky,
lázně se mi sice ještě nepodařilo protlačit přes pojišťovnu, ale jedu do Frantovek na „dovolenou“ v termínu od 7. do 21.4. do Pawliku. Budete tam některá v tuhle dobu?
Vůbec nemám představu, co mě čeká
Teda představu mám, ale jen z vaší diskuse
A navíc, když jsem to objednávala, byla jsem čerstvě po SP a teď mi vychází termín MS přesně v půlce
Máte některá zkušenost i s tímhle?
ahoj konilko když čtu tvůj popisek tak teda nechápu proč ti to pojišťovna neuznala.já mám o jeden ket méně než ty a VZP úplně v pohodě!!! U mě to asi vypadá že dostanu menzes hned 2 týden pobytu, ale prej tak s tím počítají. já tam přijedu 17.4 tak jako správná lázeňačka mě tam můžeš provést když´buž to tam budeš znát ![]()
Kdybych jela jako samoplátce jen na 2 týdny, tak si termín MS posunu. Při klasické léčbě 4 týdny se s tím počítá.
Synamin ještě jsem na pojišťovnu nic nedonesla - nikdo z dr. mi ty lázně nechce napsat ![]()
Capel moc se mi nechce posouvat si MS - konečně ji mám po dvaceti letech skoro pravidelnou a bojím se, že si jí zase rozházím ![]()
Ahoj Konilko, co to máš za dr., že ti nechce napsat žádanku do lázní..Zvláště po tom, co jsi vše musala podstoupit. V lázních byli dokonce holky, které zatím nemají za sebou ani IVF!!!! Přes pojištovnu bys určitě prošla!!!
@konilka píše:
Synamin ještě jsem na pojišťovnu nic nedonesla - nikdo z dr. mi ty lázně nechce napsatCapel moc se mi nechce posouvat si MS - konečně ji mám po dvaceti letech skoro pravidelnou a bojím se, že si jí zase rozházím
Konilko, jak já tě chápu, pro mě taky bylo nejhorší dokopat aspoň jednoho z doktorů, aby vypsal to samotné doporučení ![]()
Jinak teda MS v půlce 14denního pobytu je na houby, asi bych zkusila posunout pobyt. Popravdě šoupat s MS by se mi asi moc nechtělo, člověk si tam jede dávat tělo do pořádku a tohle ho akorát spolehlivě rozhodí ![]()
Jinak já jsem asi divná, ale utratila jsem tam tak 1000 týdně
Jsem spořádané děvče
, takže jen kafíčko, sem tam vinný střik, výjimečně dortík v cukrárně, jinak jsme hodně výletili, spoustu jsem toho nachodila, přihlásila se do knihovny a načetla tunu knížek, uháčkovala asi deset čepic… ale fakt jsem se nenudila ![]()