Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
15.3.12 15:21

Holky, užijte si lázně. Byla jsem ve Františkách září/říjen a bylo to suprovní :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.12 15:21

Suurry píše:
Zdravím, nevíte někdo jak je to s kouřením v lázních?? za týden jedu a tak by mě to zajímalo. omlouvám se za trapný dotaz

Je zakázáno kouřit ve všech prostorách, jak ubytovacích, tak tam, kam se chodí na procedury, ale před každým hotelem i každými lázněmi, kam se chodí na procedury, jsou popelníky.:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.3.12 17:58

Ahoj Moni, Ty chodíš v OL do fertimedu? Jak jsi spokojená? Děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
20.3.12 11:09

ahoj holky dnes mi přišel email z pojišťovny že mi lázně schválili jak mám dál postupovat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 11:23

Máš už s lázněma domluvené ubytování? Pokud ne, tak se podívej, které lázně ti schválili, najdi si na internetu, kde chceš bydlet a zavolej do lázní a domluv se na termínu nástupu. Pokud už máš ubytko domluvené, zavolej do lázní a potvrď, že v domluveném termínu nastoupíš. A pak se už jen těš, nakup si pár nových věciček - já dokupovala žabky do vody a tepláky - muž se mi smál, že si kupuju TEPL8KY. Měl pravdu, měla jsem využít situace a koupit si něco nového na sebe… :D Budeš už mít hezky, tak nemusíš táhnout 2 kufry jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
20.3.12 11:25

a nemůžeš mi něco doporučit? chtěla bych bydlet sama a aby to mělo WC a sprchu, ale nechtěla bych moc platit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
20.3.12 11:33

já byla v klimkovicích byli jsme na pokoji 2 vlastní sprcha a záchod což bylo super ale netuším jak je to s placením nadstandartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
20.3.12 11:35

když ve dvou mám strach koho bych tam chytla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
20.3.12 11:37

to máš všude ale koukala jsem na klimkovice a jsou tam i jednolůžkové pokoje ale cenu nevím spíše bych tam zavolala a poptala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
20.3.12 11:40

já jedu do FRantišek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
20.3.12 11:42

tam já nechtěla protože bych pořád jezdila k našim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
20.3.12 11:52

Tak za jednolůžko budeš vždycky doplácet víc, na druhou stranu všecka jednolůžka snad mají vlastní sprchu a záchod. Z těch levnějších zkus cinknout do Belvederu nebo Adlera a řekni jim, že bys chtěla jednolůžák s min. doplatkem, jestli mají v dohledné době nějaký volný. Ale popravdě pod 5-6000 za ten měsíc bych to nečekala, jsou v tom i lázeňské a „nemocniční“ poplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
20.3.12 11:54

Jinak teda nechci mystifikovat, ale kdosi psal, že v Klimkovicích sice měli jednolůžáky, ale nešlo si je předem zamluvit, prostě člověk přijel, řekl, že ho chce, no a když bylo volno, dali ho.

Jinak jsem teda tak nějak předpokládala, že ti schválili Františky, když jsem psala o Adleru a Belvederu, jestli ne, omlouvám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 12:01

Mě se v noci zdálo, že jsme se ségrou jely na prodloužený víkend do Frntovek. Jééé, ja tam chci jet.

Ugluk: pravdu díš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
20.3.12 12:05

no koukala jsem teť na ty hotely a asi ten Adler… vy jste všechny byly na jednolůžáku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí