Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to je super uz sem myslela ze sebou budu muset tahnout rucniky osusky a toaletak jak do klimkovic ![]()
aspon si muzu vzit par tricek navic misto toho ![]()
Ahoj holky,tak už sem ubytovaná.Je tu to moc krasny,personal ochotnej usmevavej,ale je mi tu smutno ![]()
Dali mi pokoj na belvederu a tady je to sam duchodce a nemec,tak nevim teda…su z teho strasne sklamana ![]()
nebuď…však jsou tam vedle na hotelu holky mladé…jukni na diskuzi kdo má za sebou 5× IVF, tam chodí holčina co zrovna je ve Františkách, tak se spichněte.Na procedurách potkáš mladé holky- tam staré baby nechodí, však máš procedury na neplodnost a ty už ony nepotřebují,tam budou jen mladé kočky. Jedu taky na Belveder, ale až 14.3. To už budeš otrlá lázeňačka…
jmenuje se tady na emiminu Eduarda, tak jí písni do zpráv zprávu a hezky si to tam užijte…Už vidím, jak budu taky zesmutnělá až tam dorazím…ale etď se těším. Tak užívej, odpočívej…
ja si taky myslim
Jinak je to tu skvely moc dobry jidlo,to sem necekala a krasny prostredi,tes se ![]()
Tak jsem tak nějak zběžně proběhla diskuzí a musím říct, že mě potěšilo, že snad v těch Františkových Lázních nebudu nejmladší pacientka:), vypadá, že bych se tam i s některými z vás mohla potkat:), jelikož mám termín od 1.3-28.3 a budu v Adleru, takže kdyby někdo chtěl vyrazit na kafčo, tak budu určitě ráda.:)
Tak to jsem moc ráda:), ještě bych měla jeden dotaz. Na stránkách jsem četla, že je na hotelu zdaram přístupná wifi, je tomu tak? Ne že bych bez internetu nemohla žít, ale dopisuji diplomku:), tak jestli si to mám spíš všechno vytisknout nebo když si vezmu vlastní pc, tak je příspup k internetu bezproblémový? Možná se to už tady někde na těch 120 stránkách řešilo, ale přiznávám, že nemám sílu je všechny procházet.:) Děkuji:)
Petas: zdarma wifi bývá jen na recepci, tj. v lobby u recepce.
Přesně wifi je zdarma na recepci,jinak si muzes za 1OO na tyden nechat dat modem na pokoj a budes mit i net na pokoji jak ja ![]()
petas12 ahoj taky budu na Adleru v tom terminu jako ty - teda já už o pár dní dříve ![]()
Já jsem přímo z Frantovek a můžu doporučit. Pracovala jsem v tomto městě jako kurýrka tak znám doktory, sestry i recepční a někde i kuchaře
a jsou všichni velmi příjemní a město je krásný