Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marcelka89
14.2.12 21:12

Já jsem přímo z Frantovek a můžu doporučit. Pracovala jsem v tomto městě jako kurýrka tak znám doktory, sestry i recepční a někde i kuchaře :lol: a jsou všichni velmi příjemní a město je krásný :)

• Citovat
  • Upravit
68941
14.2.12 21:24

Je, bez diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuša
14.2.12 22:35

tak to je super uz sem myslela ze sebou budu muset tahnout rucniky osusky a toaletak jak do klimkovic :D
aspon si muzu vzit par tricek navic misto toho :D

• Citovat
  • Upravit
Kikuša
21.2.12 18:38

Ahoj holky,tak už sem ubytovaná.Je tu to moc krasny,personal ochotnej usmevavej,ale je mi tu smutno :(
Dali mi pokoj na belvederu a tady je to sam duchodce a nemec,tak nevim teda…su z teho strasne sklamana :(

• Citovat
  • Upravit
203
21.2.12 20:13

nebuď…však jsou tam vedle na hotelu holky mladé…jukni na diskuzi kdo má za sebou 5× IVF, tam chodí holčina co zrovna je ve Františkách, tak se spichněte.Na procedurách potkáš mladé holky- tam staré baby nechodí, však máš procedury na neplodnost a ty už ony nepotřebují,tam budou jen mladé kočky. Jedu taky na Belveder, ale až 14.3. To už budeš otrlá lázeňačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
21.2.12 20:16

jmenuje se tady na emiminu Eduarda, tak jí písni do zpráv zprávu a hezky si to tam užijte…Už vidím, jak budu taky zesmutnělá až tam dorazím…ale etď se těším. Tak užívej, odpočívej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuša
21.2.12 22:54

ja si taky myslim ;-)Jinak je to tu skvely moc dobry jidlo,to sem necekala a krasny prostredi,tes se ;-)

• Citovat
  • Upravit
petas12
22.2.12 11:50

Tak jsem tak nějak zběžně proběhla diskuzí a musím říct, že mě potěšilo, že snad v těch Františkových Lázních nebudu nejmladší pacientka:), vypadá, že bych se tam i s některými z vás mohla potkat:), jelikož mám termín od 1.3-28.3 a budu v Adleru, takže kdyby někdo chtěl vyrazit na kafčo, tak budu určitě ráda.:)

• Citovat
  • Upravit
Kikuša
22.2.12 12:16

Já mám čerstvých 21,tak se třeba potkáme ;-)

• Citovat
  • Upravit
blastíkk
22.2.12 18:44

se mnou se taky potkáme!!!

• Citovat
  • Upravit
Kikuša
22.2.12 20:05

Jasne!!! :)

• Citovat
  • Upravit
petas12
23.2.12 07:38

Tak to jsem moc ráda:), ještě bych měla jeden dotaz. Na stránkách jsem četla, že je na hotelu zdaram přístupná wifi, je tomu tak? Ne že bych bez internetu nemohla žít, ale dopisuji diplomku:), tak jestli si to mám spíš všechno vytisknout nebo když si vezmu vlastní pc, tak je příspup k internetu bezproblémový? Možná se to už tady někde na těch 120 stránkách řešilo, ale přiznávám, že nemám sílu je všechny procházet.:) Děkuji:)

• Citovat
  • Upravit
14396
23.2.12 09:48

Petas: zdarma wifi bývá jen na recepci, tj. v lobby u recepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuša
23.2.12 10:43

Přesně wifi je zdarma na recepci,jinak si muzes za 1OO na tyden nechat dat modem na pokoj a budes mit i net na pokoji jak ja :)

• Citovat
  • Upravit
6
23.2.12 18:24

petas12 ahoj taky budu na Adleru v tom terminu jako ty - teda já už o pár dní dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí