Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
4.2.12 12:46
blazu píše:
Silvi pomohly ti lázně na endošku??

Nevím jestli vyloženě pomohly-mám jí opravdu rozsáhlou, i v děloze, ale před lázněmi jsem špinila více jak polovinu dní v měsíci, od lázní mě to trápí tak max. 3-4 dny za měsíc. Beru kontinálně (bez přestávky) antikoncepci kvůli endomrše a i to hodně pomohlo, ale až opravdu po lázních mám klid a to už je 4 měsíce ;) a bolesti žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
4.2.12 12:50

Jinak si to v lázních moc užijte-jééé jak já bych jela zas. Byla už jsem dvakrát, takže mám smůlu a mohla bych maximálně na svoje náklady. V budoucnu doufám, že si alespoň 14 dní zopakuji. Je to tam vážně fajn. Byla jsem tam loni po deseti letech a obrat byl o 100% k lepšímu-milé sestry, doktoři, spousta procedur, spousta míst, kde se dá dobře posedět-na Belvederu jsem byla také spokojena…takže se máte určitě na co těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skatarina
4.2.12 20:06

Zvací dopis už mi přišel, nastupuji 17.02. Už se docela těším a zároveň mám tak trošku strach, ještě jsem v lázních nebyla. Mám to domů docela daleko, bydlím až u Kyjova. Děkuji za odpověď, jsi moc hodná :)

• Citovat
  • Upravit
2330
4.2.12 22:25

Nemáš zač, z procedur jsem ještě zapoměla na fittnes - cvičení na přístrojích. Co píšou v dopise? Ve které budově budeš ubytovaná - A nebo B?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skatarina
5.2.12 08:08

Budu ubytovaná v budově A. Ty tam jezdíš pravidelně? Ještě jsem se chtěla zeptat, co si mám všechno vzít? Bez čeho se určitě neobejdu..

• Citovat
  • Upravit
2330
5.2.12 11:58

Ano, já tám jezdím pravidelně s pohybovými problémy. Tak to budeš platit 150 Kč na den, jestli budeš ubytovaná ve dvojlůžkovém pokoji, takže to je celkem asi 4200 Kč - platí se to hned při příjezduk, lze platit i kartou. Vezmi si s sebou zvací dopis, určitě plavky, ručníky na procedurách nepotřebuješ, jsou tam, a v pokoji taky, ale když půjdeš na bazén nebo do sauny že si to zaplatíš, tak si musíš vzít svůj ručník. Vezmi si normálně oblečení a hygienické potřeby - klidně i nějaké společenské oblečení - šaty, sukně, halenka, kdybys šla do divadla nebo na ples. Vezmi si i fén, to se hodí. Na pokoji je sociální zařízení a sprchový kout nebo vana, je tam i televize. Můžeš si vzít i notebook, a zaplatit internet na celý pobyt, nebo chodit na internet - loni to bylo 35 Kč na hodinu, nevím jak letos. Vezmi si taky sprchový gel. Jsou tam různé obchody přímo v té budově - potraviny, pošta, restaurace, knihy a časopisy, suvenýry - je tam i knihovna. Je tam cukrárna a bar - vše je pod jednou střechou. Taky si vezmi přezůvky do budovy a nějaké pohodlné oblečení na cvičení nebo pro odpočinek. Kromě lidí s gynekologickými problémy jezdí také do Klimkovic hodně lidí s pohybovými problémy - po operaci kyčlí, výměně kloubu, roztroušená skleroza - setkáš se tam taky s vozíčkáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skatarina
5.2.12 12:22

Děkuji moc za rady, jsi moc hodná :)

• Citovat
  • Upravit
2330
5.2.12 12:24

nemáš zač ať se ti v lázních líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
6.2.12 10:54

Pro Skaterinu: za jednolůžkový pokoj se v Klimkovicích připlácí 260 Kč na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
6.2.12 17:56

Ahoj holky jdu za vámi o radu. Jsem po 4IVF.
1 IVF negativní
2 IVF ZT 6tt
3 IVF 13 Vývojová vada revize
4 IVF -minulý týden ZT v 9tt revize a dnes druhá revize, ve čtvrtek jdu na 3 revizi na dočištění.
Zbyly nám 4 mražáčci.

Myslíte si, že bych měla nárok na lázně? A co pro to musím udělat? Nikdy jsem se o to nezajímala a jsem s toho jelen. :nevim:
Předem děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
6.2.12 18:04

Antoa

myslím, že rozhodně ano a stojí to za to to alespoň zkusit. V CAR Ti napíšou doporučení nebo i obvodní gynekolog - oni budou vědět ;) Promluv s nimi-chce to jednat. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
6.2.12 18:08

Jinak mě mrzí, čím procházíš! :( je to boj, tak se drž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.2.12 18:13

Antoa, bez diskuze, já jela do lázní ve stavu - 4 roky snahy otěhotnět, první IVF ZT v 8.tt, druhé IVF negativní. Fakt je, že jsem si to musela vyřvat, protože doktorům se do toho nechtělo, ale jak se to dostalo k reviznímu lékaři na pojišťovně, schválil to prakticky hned.
Taky mě štve, kolik lidí musí tímhle procházet, ty naděje a pády na hubu jsou mnohem horší než „jen“ neúspěch, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
6.2.12 18:21

ugluk- no pozitivní těhotenský test nic neznamená…jen naději a stejně zase padnu na hubu.
Holky jak dlouho trvá vyřízení - od napsání poukazu po schválení a dojednání termínu. A to si musím předem vybrat lázenský dům a pak žádat? Já v tom mám opravdu chaoz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
6.2.12 18:26

Antoa jde to rychle-po tom, co se poslala žádost na kraj, tak do 14 dnů mi napsali, že žádost schválena. Předem jsem si rezervovala pokoj v lázních, kde to pak bylo jen pojišťovnou potvrzené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí