Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky, tak Isis plnej!!!! Teď jsem odeslala do Belvederu…docela překvápko a to ještě nemám odevzdáno. Nakonec nebudu mít kde hlavu složit.
Kikuša píše:
premyslim nad tim uz dlouho…protoze mam spoustu dalsich straosti a zivot se mi sype…vzala sem ty lazne jako zachytny bod k procisteni hlavy a novymu zacatku,ale vydesili me ty rocedury
a taky mi prijde divny abych svoje problemy resila s cizim clovekm…
Barce - nebyla ta sestra taková mladá štíhlá zrzka?
Kikuša, dle mého sice procedury odmítnout můžeš, ale právě ty gynekologické bývají na podobné problémy nejúčinnější a zároveň z tebou popisovaného hlediska nejnepříjemnější. Ale zase lidi jsou tam milí, akus se nebát se jim svěřit, pořád je tam vidina, že ti to zdravotně hodně pomůže a problémy zmírní, za to to dle mého stojí ![]()
Mim snem bylo mit hodne deti ted mi hozi ze nebudumit zadne,takze podle vseho pro me bude lepsi tohle podstoupit kdyz mi to ma pomoct. Podle toho co tu pisete tak to nebude tak hrozny ve srovnani s tim cim sem si prosla. ale vydesilo me to pekne,este ze tady to forum je moc dekuju ![]()
A chtela sem se zeptat jak je to s tim ubytovanim,kdyz to mam pres pojistovnu,to me proste nekam prideli a pak mi jen dojde papir kdy a kam nastoupit?
ugluk ja uz si ji teda po pravde moc nepamatuju..... ale mlada byla. k sympaticky zrzce sem chodila na plynovy injekce, od ni to bolelo nejmin
.
Barce, to bude ona, moc příjemná, hned mě uvítala, že jsem stejnej ročník jak ona ![]()
Kikuša, tak vidíš, jako motivace k velké rodině to určitě za to stojí.
S ubytováním máš dvě možnosti - buď jak píšeš to necháš plynout a oni tě někam přidělí, nebo si to někde zamluvíš sama a pojišťovně to nahlásíš.
FL v zimě nemají plný provoz, spousta hotelů je zavřených. A taky provozů. Já jsem byla ráda, že jsem odjížděla +/- včas, protože např. od prosince tam nebylo ani cvičení na míčích, té fajn cvičitelce skončila smlouva a ani ona nevěděla, zda tam v roce 2012 bude. Ale ISIS s Pawlikem jedou pořád.
Blastik: to je překvápko, že jsou plný, protože mi dnes přišel e-mail, že maji na leden - březen? akci na Pawliku - týden (jako jarňáky).
Kikuška: Hele, mě lázně moc pomohly, hodně jsem si tam odpočinula. Ale na začátku to byl mazec, nervy, abych stíhala a některé sestry byly protivné. Takže to chce pevné nervy, než se v tom naučíš chodit. Já si to začala na plno užívat až od 3. týdne. Jinak ale počítej s tím, že tam budeš „roztahovat nohy“ dost často a na nějaké velké soukromí se tam nehledí. Teda, chlapy tam nechodí, ale kolem tebe bude pořád spousta ženských. Doporučovala bych, abys svůj problém hlasila hned na začátku, ony budou hodné. Neboj. ![]()
Máš možnost jet 100 % na pojišťovnu, nebo si připlatit za lepší pokoj, lepší - tj. budeš mít WC a sprchu u pokoje, ne společné. Klidně se mrkni na jejich web nebo jim zavolej.
ugluk koukam ze uz to mas za par
. moc drzim palce at je vse ok a tak trochu zavidim, ale v dobrym slova smyslu
.
kikusa k tem proceduram, sice nejsem v tve kuzi a na tvem miste, ale mne teda zadna procedura nevadila a nemuzu rict ze by mi byla neprijemna. jde o poprve kdyz na ni jdes a pak je to rutina, neboj
.
Jo, už se to blíží
Moje maminka teď vykládá, jak mi lázně pomohly k otěhotnění
Tak vám nevím, otěhotněla jsem víc jak rok a půl po návratu a od tý doby ještě absolvovala 2 další IVF, než to klaplo ![]()
Jinak možná se Isis tváří jako obsazen, protože tam byl požadavek na dvojlůžák? Nebo by třeba v okousek jiném termínu byl volný? Možná bych tam zkusila cinknout, na telefonu tam byli milí.
no me by docela zajimalo jak dlouho ty lazensky procedury telo ovlivnuji. jedna holcina psala, ze pry pul roku. zadneho doktora sem se na to nejak nezeptala…
.
Mně bylo taky řečeno, že pokud to zafunguje, tak max. do roka. Takže ač jsem s lázněmi maximálně spokojena, svoje otěhotnění jim nepřipisuju ![]()
tak jsem nakonec vytočila telefon a vyprdla se na maily…přímo lázeňské rezervace. Mám zabukovaný Belveder. Termín jsem musela posunout. Duben je úplně narváno!!!Překopaný všechno, práce, víkend v krumlově, sono prsu a největší problém ve škole…to jak doženu nevím. Jsou přednášky a pak zkoušky. To bude něco a teď mi tady píšete ty roztažený nožky a já jsem takovej hroznej stydlín. Jo a Uglug, v tom pawliku na Isisu měli také jednolůžák volný, ale doplatek 11 tis. to mi přišlo dost…Zase ten vstup do bazénu… Možná je fakt lepší když tě někam přidělí a nemusíš to řešit a rozhodovat se. Myslela sjem si jaká to bude brnkačka a ono toto…
Tak gratuluju k rezervaci, v Belvederu tu pár holek taky bylo, tak snad poreferují… Jinak já si volala v září a většina hotelů měla obsazeno do konce roku, tak se ani nedivím.
no tak super! tak mam jeste jako nejaky mesic casu si rikat, jak by to mohlo klapnout po tech laznich
.