Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21353
9.12.11 13:35

To je nějaká blbost, doktor v nemocnici nevidí kolik tvoje dosavadní (jakákoliv) léčba stála.
Spíš má nějaký předsudky vůči VZP. Nicméně, pokud bych si já připadala ohrožená tím, že jedu domů a cítila bych se v nemocnici klidněji, že je o mě postaráno v případě nějakého akutního průseru, tak bych se teda na jeho poznámku o VZP ozvala. Je to fakt divný… :nevim:

Jinak já ze své zkušenosti, kdy vidím do financí jednoho zdravotního zařízení, můžu říct, že VZP platí jen o pár dní později než ostatní pojišťovny. Nechápu, co proti VZP někteří dr.mají… :nevim:

Tak hlavně ať se ti cysta nějak sama vstřebá a je klid! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
9.12.11 13:46

Jsem ráda že jsem šla domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
9.12.11 18:03

socina teda tomu rikam efekt lazenske lecby, cysta, no super :cert:
tak si dej pozor a kdyby to bolelo, masti zpatky do nemocky, vajecnik mas jen jeden, jasan :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.12.11 21:26

Joo, efekt lazenske lecby… Mesic po laznich bez ovu, bez sliznice, bez nalady.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
10.12.11 21:13

Hezký večer holky :hug: .
Soci, to je gól teda :cert: . Přesně jak říká Sedmi, jakmile něco málo, šupajdi do nemocnice, zdravíčko máme jen jedno!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
18.12.11 15:22

ahoj

poslušně hlásím že jsem snad v pohodě. Zatim se nic nehorší, tak snad to bude dobré :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.12.11 16:38

Soci, :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
31.12.11 11:00

děvčátka, přeju vím hodně štěstí, zdraví a miminek do nového roku! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.1.12 15:42

FL

Ahoj Helčo a Emičko,

dnes jsem projížděla debatu na emiminko.cz a našla tvůj příspěvek, že se na tebe lze obrátit s případnými dotazy na Frnatiškovy lázně. Já se do FL ted někdy přelom zima/jaro chystám. Příští týden (11.2.2012) mi má obvoďák vypsat žádanku (od gynekologa- neplodnost, už žádanku nmám) a bude to posílat na pojiˇštovnu (Ministerstva vnitra-211). Budu to mít jako komplexní péči. Vybrala jsem si hotel Pawlik (hlavně kvůli aquaforu, neb ráda cvičím a saunuju se :D ). Ráda bych 1 lůžkový pokoj s možností přistýlky (na víkendy pro manžela) a ideálně i s balkonem- no ale ono bude stejně asi zima, tak balkon oželím. Myslíš, že má cenu zavolat do Pawliku už nyní, když ještě ani nemám lázně schválené? Dostala jsem tel. kontakt na pí.Čehákovou Renatu. Raději bych jí napsala, ale emial na ní bohužel nemám.
Prosm pokud budeš mít čas, napiš mi nějaké stručné info, zda mám do hotelu Pawlik psát/volat už nyní, když ještě nemám lázně schválené anebo zda mám počkat až po schválení. Či zda mám pak zavolat na pojištovnu, aby mi napsali přímo Pawlik atd.. Nějak se v tom nevyznám. Také bych chtěla nástup ideálně až nějak začátkem března (neboť jsme přihlášená a mám už zaplacen kurz hormonální jogy a jindy nebyly termíny a končí až v únoru). Lze si nějak termín nástup sama dojednat? abych nemusel nastupovat např. už v únoru?

Vím, že tě zahlcuji otázkami, ale pokud nebudeš mít čas nebo se ti nebude chtít, tak neodpovídej :lol: Pokud budeš mít někdy chvilku, tka ti budu moc vděčná za odpověd- ideálně přímo na email, neb sem moc často nechodím. Email je: llaurincova@seznam.cz

Moc děkuji a snad se třeba i potkáme na kafčo v FL- to by bylo moc milé, hned tam třeba někoho poznat:-) Moc děkuji ještě jednou Lucie Trnková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
5.1.12 16:12

Email na paní Čehákovou:
Renata.Cehakova@franzensbad.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.1.12 08:39

Pawlik je dobrá volba. ¨Byla jsem na Isisu a byla jsem moc spokojená.

Doporučuji si termín domluvit a zarezervovat předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tesoro
8.1.12 11:28

Frantovky - zkušenosti

Ahoj,
dneska ráno jsem narazila na vaší diskusi a ráda bych Vás požádala zdali byste mi mohly poslat veškeré spíše negativní zkušenosti s lázeňským pobytem ve FL (pokud by bylo něco opravdu pozitivního a budete mít chuť o tom psát, tak prosím také písněte).
Po dvou docela ne uplně fajn lázeňských pobytech jsem se rozhodla pro FL napsat bakalářskou práci, kde bych je za něco pochválila, ale spíš bych ráda zjistila, kde všude mají prostor pro zdokonalení a odstranění chyb.
Jak jsem psala sama jsem ve Frantovkách byla 2× a spokojená jsem nebyla hlavně na Belvederu, kde jsem měla Gruzii pod okny a každý den diskotéku do půlnoci…:o( Byla jsem na pokoji s malým synem a i přesto mi takový pokoj přiděli a neupozornili. Pak jsem se musela stěhovat…s celým ancáblem…kočárkem, kufry s věcmi mými i synovými…:o( Pokoj na Isisu, kde jsem byla v loňském roce byl ve finále menší a postupně se tam rozbíjelo zařízení od rolety přes záchod až po sprchu… Jinak, co se týká procedur - mne moc pomohly.
Na konceptu FL léčby se mi líbí, že se jedná o přírodní přístup k léčbě neplodnosti a moc nezatěžuje organizmus a ráda bych, aby mělo přístup k informacím (o nároku a jak si vyřídit lázně) co nejvíce žen zejména s neplodností a gynekologickými problémy.

Jinak, díky tomu, že jsem byla v lázních už podruhé, věděla jsem, jak moje tělo reaguje na procedury a v prvním případě bylo vše ok, ale rok poté mně irigace nedělaly dobře - slzinice byla podrážděná, tak mi je pan primář po druhém mém upozornění vyškrtnul ze seznamu.

Ještě napíšu všem snažilkám - s partnerem jsem se snažili o miminko 4 roky - nijak jsem to nehrotila s lékaři…věděla jsem z prodělané laparoskopie (kvůli cystám), že jsem v oblasti malé pánve (i díky zánětu slepého střeva)prodělala mnoho zánětů…, ale když miminko nepřicházelo, tak jsem zašla na odblokování dle Mojžíšové k Mgr. Evě Novákové http://www.volny.cz/novacka/. Byla fakt super - dala mi cviky na míru - pak jsem pila čaj namíchaný podle receptu od Mojžíšové a do tří měsíců jsem byla těhotná :o) Po porodu bohužel přišlo složité životní období a odneslo to opět moje zdraví......a přišly opět gynekologické problémy (i jiné) - byla jsem u čínského lékaře, jeho bylinky mi moc moc pomohly a v kombinaci s lázeňskou léčbou mi poté při kontrole lékař řekl, že mám vajíček na rozdávání… tak snad někoho inspiruji.....

• Citovat
  • Upravit
203
10.1.12 23:13

Ahoj holky. Narazila jsem na povídání o lázních. Sice ještě nevím zda je budu mít schválené, ale ráda se u vás inspiruji.Jaké doklady je třeba k žádosti doložit? pokud jsem starší 35 let jsem se dočetla, že i genetiku obou partnerů. nevíte podrobnosti, odkazy, jak dlouho trvá schválení? jsem u VZP. To je chrlení dotazů, co? Ale plánuji poprvé lázně, po 15ti nezdařilých transferech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.1.12 08:35

blastik ja sem taky starsi 35let a zadnou genetiku po mne nikdo nechtel. jen doporuceni z CAR a spermiogram. pak mi to obvodni na pockani napsala a ja si to sama odnesla na pojistovnu. urcite jed, na jare tam musi byt naaaaaadherne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.1.12 08:37

Ahoj, jsem taky u VZP. Mě to vyřídili obratem, tj. v pátek jsme zanesli žádost, v pondělí ji dostala revizní doktorka a v úterý zadávali do systému, že mám schváleno. Poštou mi to sice přišlo až za 10-14 dnů, ale já jim tam volala. Telefonický kontakt s pojišťovnou, resp. revizním doktorem mohu jen doporučit. Zvaolej na VZP, dají ti na ně číslo a všechno ti řeknou. I to, co chtějí od obvodního, jakou chtějí kontrolu krve a tak. Máš výsledky z genetiky?

blastík píše:
Ahoj holky. Narazila jsem na povídání o lázních. Sice ještě nevím zda je budu mít schválené, ale ráda se u vás inspiruji.Jaké doklady je třeba k žádosti doložit? pokud jsem starší 35 let jsem se dočetla, že i genetiku obou partnerů. nevíte podrobnosti, odkazy, jak dlouho trvá schválení? jsem u VZP. To je chrlení dotazů, co? Ale plánuji poprvé lázně, po 15ti nezdařilých transferech.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí