Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
monika ahoooj, no dobry, ale bylo to dlouhy.....i kdyz uteklo to strasne rychle ![]()
jinak pocity rozporuplne, hlavne ze stravovani v Belvederu, to byla katastrofa tedy, hnusne UHO omacky a porce pro deti, nekteri chlapi zhubli i deset kilo a my taky pohubly, mely jsme hlad ![]()
a pak taky ta neochota a protivne baby v Luisinkach, to kazilo celkovy dojem hodne ![]()
jinak jsme si to uzily, vylety, kavicky a dortiky, mejdanky, Gruzie, kino i divadlo, vse jsme stihly obehat dokonale
![]()
monika999 píše:
Ahoj HOlky, jak bylo v lázních???
Super, v lednu bych jela zase
Dneska jsem, na procházce se psem, prohlásila že bych šla pařit ![]()
sedmitecka2 píše:
monika ahoooj, no dobry, ale bylo to dlouhy.....i kdyz uteklo to strasne rychle
jinak pocity rozporuplne, hlavne ze stravovani v Belvederu, to byla katastrofa tedy, hnusne UHO omacky a porce pro deti, nekteri chlapi zhubli i deset kilo a my taky pohubly, mely jsme hlad
a pak taky ta neochota a protivne baby v Luisinkach, to kazilo celkovy dojem hodnejinak jsme si to uzily, vylety, kavicky a dortiky, mejdanky, Gruzie, kino i divadlo, vse jsme stihly obehat dokonale
![]()
Divadlo
kulturní zážitek století ![]()
socina joooo, divadlo si budem pamatovat dlouho co?
ale kino dobry a vecere na Vildstejne taky supeeeer ![]()
Na čem jste byly v divadle? ![]()
Jinak já do Louisiných lázní chodila jen na irigace a tam byla paní OK a jídlo v Pawliku bylo super, ale to vás asi nezajímá, co ![]()
Ahojky, přesně jak píše sedmi - pocity rozporuplné a tak to mám i od lékařky v propouštěcí zprávě! Chování v Lousiných lázních přímo katastrofální a to asi nejvíce kazilo ten dojem z lázní!!!!
Co mas rozporuplneho od lekarky ve zprave?
Ja se vracela z lazni nadsena, ale s odstupem jsem taky kritictejsi, jako po vsech tech recech jak skvele pusobi na vajecniky a na sliznici mam nejhorsi sliznici a malem anovulacni cyklus hned prvni mesic po!
Ahoj holky, tak to jsem tedy nemile překvapená..Já jsem taky chodívala na jídlo do Belvederu a vůbec jsem si nemohla stěžovat…a to jsem v jídle vybíravá..a hlad jsem tam vůbec neměla, naopak kdybych nesportovala, tak jetě přiberu…tam snad změnili kuchaře…nechápu!! Jinak s těmi luisininými lázněmi máte pravdu, hlavně na těch koupelích byly ženské nemastné, neslané..prostě hrůza..ale irigace a tampony - tam ty ženské byly v pohodě…
Luisky byly fakt hrozné, na bahně na nés furt jenom řvaly. Nejhorší byla baba s mizerným melírem. ![]()
Zupe, já se taky vrátila nadšená, ale fakt je, že to IVF okamžitě po návratu dopadlo fakt katastrofálně. Ale na tampóny a veškeré koupele (mimo irigací) jsem chodila do Slatinných a Císařských.
To mě fakt za vás mrzí, protože člověk si to tam dokáže opravdu užít maximálně, když mu to takhle nikdo nekazí
Napsala bych i stížnost do Belvederu, jestli to jídlo bylo takové, jaké bylo, vždyť je to *** hotel, který využívají i plně platící hosté, a pojišťovně by se asi fakt nelíbilo, že tam její pacienty trápí hlady!
Tak to vím přesně kterou myslíš…ta byla taková protivná, všechno rychle rychle…
socina píše:
Luisky byly fakt hrozné, na bahně na nés furt jenom řvaly. Nejhorší byla baba s mizerným melírem.
ugluk ahoj kocko, si pis, ze jsme si na tebe vzpomnely casto, protoze vetsina toho, co jsi tu vychvalovala a popisovala uz tam tak skvela neni, behem dvou let od tveho pobytu se toho zrejme hodne zmenilo a k horsimu ![]()
monika no ja taky nijak zasadne vybirava v jidle nejsem ,ale tohle bylo vazne moc
pisu stiznost na reditelstvi lazni i na VZP
moni do aqua fora jsme chodily do virivky a na solarko, cvico v Adleru jsme si daly, hlavne balony byly vyzivne ![]()
Že jo, já si myslela, že to bude jen takové pohupování a protahování, co dělám na balónu doma, ale v realitě mě břišní svaly bolely ještě týden poté ![]()
Jinak mě to fááákt moc a moc mrzí, protože víte, že já na Frantolázně pěju nekritickou (a v mém případě určitě oprávněnou) chválu dodnes, budu se muset mírnit
Byly nespokojené i holky z Isisu?
Jinak teda všem přeji, ať do toho maximálně roku a půl jako mně „lázně zaberou“, ale raději ještě mnohem dříve, že jo ![]()