Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky taky jsem nesehnala plavky. dneska me tchyne privezla kufry tak zitra budu balit. nechce se mi vubec u toho premyslet co jeste zabalit takze zbalim na co prijdu.
Já si pořizovala čepici kvůli dlouhým vlasům, chodila jsem plavat denně.
Vstupní prohlídka (stejně jako všecky ostatní) je od gynekologa, většina z nich jsou chlapi, ale je tam i ženská, tak snad kdybys měla speciální přání… Osobně můžu doporučit dr. Kozmu. Jinak pokud bys krvácela, tak tě samozřejmě na koze prohlížet nebude, jinak během té první prohlídky jo, ale dál už jsou to jenom pohovory.
ugluk píše:
Já si pořizovala čepici kvůli dlouhým vlasům, chodila jsem plavat denně.Vstupní prohlídka (stejně jako všecky ostatní) je od gynekologa, většina z nich jsou chlapi, ale je tam i ženská, tak snad kdybys měla speciální přání… Osobně můžu doporučit dr. Kozmu. Jinak pokud bys krvácela, tak tě samozřejmě na koze prohlížet nebude, jinak během té první prohlídky jo, ale dál už jsou to jenom pohovory.
děkuju, to já právě musím mít chlapa, jinat nedám nohy od sebe
![]()
To tak to zas já mám opačný problém - jsem strašně stydlivá tak to bude nářez ![]()
Jo, je tam (snad i víc), vedle Gruzie, co si pamatuju, které bance ale patří mi už vypadlo… Jinak v hotelu se dá platit kartou.
Holky, Vám se to už krátí. To se máte. Jak se tam s Váma sejdeme? ![]()
Tak co holky, už máte sbaleno? ![]()
Já jsem si plavky objednala na netu, od Litexu, mají celkem slušný výběr. V obchodech je to děs běs, na podzim plavky prostě nemaj.
no co mobil na jednu z nás, která nás pak kontaktuje až přijedete - my co jedeme 30.10 se najdeme a pak se najdete vy a kontaktujete nás co vy na to? Dám vám klíďo mobil na sebe.
Díky. Už jsem ti psala. Snad to vše dobře dopadne, vy tam všechno vyzjistíte a pak nás se vším seznámíte. ![]()
Šťastnou cestu Vám všem a pohodový začátek pobytu.
jjj děkujeme, my to tam vše zkoukneme kde co je nejlepší a připravíme vám uvítací výbor
.
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Adler
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 6.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
PRO PŘEHLED DÁVÁM TABULKU ZAS BLÍŽ
socina: ty jdeš ještě v sobotu do práce
. No to bych nedala! Už tak mám hořící koudel u zadečku a nic nestíhám, byt je rozmracasenej, všude přeskakujeme nějaké moje hromady ![]()
já dělám od 6. do 19.h Byla jsem tam dneska a jdu v sobotu. Takže jsem příprravy vzdala. Většinu mám zabalenou, ostatní tam dám zítra.