Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
23.10.11 16:10

Teda ale žeru tu také statečně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
23.10.11 16:49

Já se vrátila s původní váhou, jím moc ráda a v Pawliku byl výběr, takže ještě díky za ten pohyb, že jsem si nepřivezla pár kilo nahoře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
23.10.11 16:56

No koukám, že tam všechny jedeme za stejným účelem hubnout :mrgreen: ,ale já nevím jak odolám těm dortíkům! Holky nesmíte mne to nechat sežrat!!!!!!!!!! :lol: No teď už jsem si připravila malou hromádku na které mám plavky, knížky, pásky, a asi milión svetrů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
23.10.11 19:57

Já jsem jako hroch, takže nějaké kilo sem kilo tam…
Na ten pohyb se fakt těšim, od té doby co bydlím v prdelákově žádnej nemám :roll: Takže už mám porážkovou váhu :roll: Třeba mi pan doktor naordinuje redukční dietu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
23.10.11 21:13

taky jsem premyslela o ty diete ale zas to u me nema cenu. neumim si predstavit kavu bez sladkeho. u me to chce pohyb a pohyb.kdyz jsem marodila tak jsem zhubla 5kilo pac jsem se hybala. ale jak chodim do prace tak mam zas o 3vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.10.11 21:27

Krásný večer holky :hug: . Já už si dnes koupila lístek na vlak :dance: . V sobotu večer vyrážím a v neděli jsem tam jako na koni. K té dlouhé cestě mám ještě bonus - změna času = hodinu budem ve vlaku jen stát :lol: ať srovnáme starý čas s novým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
23.10.11 21:58

Eli tak to ti vubec nezavidim. to aby sis vzala sebou nejakou velkou svacu ? ja pojedu autem, tak priblizne za dve hodky jsem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
23.10.11 22:31

je mi tě fakl líto. Já bych to měla vlakem cca 6 a půl hodiny.
Ale naštěstí jedu autem, manžílek mě veze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
24.10.11 07:20

Jolane ty jsi můj člověk! Tak to jsem tedy na to naše hubnutí fakt zvědavá! Já kdybych nejedla sladké tak mám snad 30 kilo - já jsem sladkomil - normální úchylák na sladké!!!!! Káva bez sladkého no fůůůůůůůj! No nevím jak to zvládnu když holky psaly o těch marcipánových dortíkách! No, ale faktem je, že já hodně sportuji takže když se hýbu můžu jíst co chci a netloustnu, ale teď po tom těhotenství a revizi kdy se nemůžu hýbat tak za ty 3 měsíce je to opravdu znát jak tloustnu z toho nepohybu!

Eli: jsi chudinka! Já bych to sama, večer takhle vlakem nezvládla a ještě takovou dálku! No a ještě ty bágly! Bude za tebou manžel jezdit z takové dálky? No ještě, že já to mám oproti tobě kousek - to já tam budu mít pořád návštěvy jinak bych se ustýskala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.10.11 08:29

Zupe: co jsi tam měla s autem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.10.11 08:36

Eli: kdy svěříš kurfy poště? Mamka nebo babička, když svého času jezdily do lázní, tak je vždycky posílali asi týden napřed. :-) Máš štěstí, ale vlakové nádraží není daleko od lázní, je to - podle toho kde bydlíš, 10-15 minut. Teda, pokud netáhneš kurfy, batohy a já nevím co ještě. Jo, mamka posílala velký kufr poštou, menší nesla v ruce - a to tehdá nebyli kurfy na kolečkách. Ale jinak ti vůbec nezávidím, od kud vlastně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
24.10.11 10:08

Eli - to ti teda nezávidím, jet tak dlouho vlakem. A ještě to hodinové čekání.
V sobotu jsem si byla na poště pro balík, objednávala jsem si plavky a tepláky, tak už taky můžu začít pomalu balit. I když teda jedu až týden po vás, tak už mě chytá lehká nervozita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
24.10.11 10:16

Nekdo se nam snazil vypustit naftu, prerizl nejakou hadicku - on z toho nic nemel a my nemohli jet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
24.10.11 11:47

nazdárek lázeňačky, tak se nám to krátí a já už mám cestovní horečku :lol: a strašně moooc se těším, na všechno :palec:

když tak koukám na ty hromady, co jsem tu po bytě vytvořila, nemám šanci se vejít ani do dvou kufrů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
24.10.11 11:49

jinka hubnutí mám taky v plánu, ale to půjde dost těžko, protože já těm marcioánovým dortíkům asi ani nebudu chtít odolávat :mrgreen: :mrgreen: ale tak co, budem se hodně hýbat :dance:

silvi téda, to to uteklo, ty už se vracíš…prosím tě silvi, aqua jsi psala, že je v Luisiných lázních a kde je cvíčo na míčích?? chceme se sem na ně chodit…asi v Adleru že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí