Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já se vrátila s původní váhou, jím moc ráda a v Pawliku byl výběr, takže ještě díky za ten pohyb, že jsem si nepřivezla pár kilo nahoře ![]()
No koukám, že tam všechny jedeme za stejným účelem hubnout
,ale já nevím jak odolám těm dortíkům! Holky nesmíte mne to nechat sežrat!!!!!!!!!!
No teď už jsem si připravila malou hromádku na které mám plavky, knížky, pásky, a asi milión svetrů ![]()
Já jsem jako hroch, takže nějaké kilo sem kilo tam…
Na ten pohyb se fakt těšim, od té doby co bydlím v prdelákově žádnej nemám
Takže už mám porážkovou váhu
Třeba mi pan doktor naordinuje redukční dietu ![]()
taky jsem premyslela o ty diete ale zas to u me nema cenu. neumim si predstavit kavu bez sladkeho. u me to chce pohyb a pohyb.kdyz jsem marodila tak jsem zhubla 5kilo pac jsem se hybala. ale jak chodim do prace tak mam zas o 3vice.
Krásný večer holky
. Já už si dnes koupila lístek na vlak
. V sobotu večer vyrážím a v neděli jsem tam jako na koni. K té dlouhé cestě mám ještě bonus - změna času = hodinu budem ve vlaku jen stát
ať srovnáme starý čas s novým…
Eli tak to ti vubec nezavidim. to aby sis vzala sebou nejakou velkou svacu ? ja pojedu autem, tak priblizne za dve hodky jsem tam.
je mi tě fakl líto. Já bych to měla vlakem cca 6 a půl hodiny.
Ale naštěstí jedu autem, manžílek mě veze ![]()
Jolane ty jsi můj člověk! Tak to jsem tedy na to naše hubnutí fakt zvědavá! Já kdybych nejedla sladké tak mám snad 30 kilo - já jsem sladkomil - normální úchylák na sladké!!!!! Káva bez sladkého no fůůůůůůůj! No nevím jak to zvládnu když holky psaly o těch marcipánových dortíkách! No, ale faktem je, že já hodně sportuji takže když se hýbu můžu jíst co chci a netloustnu, ale teď po tom těhotenství a revizi kdy se nemůžu hýbat tak za ty 3 měsíce je to opravdu znát jak tloustnu z toho nepohybu!
Eli: jsi chudinka! Já bych to sama, večer takhle vlakem nezvládla a ještě takovou dálku! No a ještě ty bágly! Bude za tebou manžel jezdit z takové dálky? No ještě, že já to mám oproti tobě kousek - to já tam budu mít pořád návštěvy jinak bych se ustýskala.
Eli: kdy svěříš kurfy poště? Mamka nebo babička, když svého času jezdily do lázní, tak je vždycky posílali asi týden napřed.
Máš štěstí, ale vlakové nádraží není daleko od lázní, je to - podle toho kde bydlíš, 10-15 minut. Teda, pokud netáhneš kurfy, batohy a já nevím co ještě. Jo, mamka posílala velký kufr poštou, menší nesla v ruce - a to tehdá nebyli kurfy na kolečkách. Ale jinak ti vůbec nezávidím, od kud vlastně jsi?
Eli - to ti teda nezávidím, jet tak dlouho vlakem. A ještě to hodinové čekání.
V sobotu jsem si byla na poště pro balík, objednávala jsem si plavky a tepláky, tak už taky můžu začít pomalu balit. I když teda jedu až týden po vás, tak už mě chytá lehká nervozita ![]()
Nekdo se nam snazil vypustit naftu, prerizl nejakou hadicku - on z toho nic nemel a my nemohli jet ![]()
nazdárek lázeňačky, tak se nám to krátí a já už mám cestovní horečku
a strašně moooc se těším, na všechno ![]()
když tak koukám na ty hromady, co jsem tu po bytě vytvořila, nemám šanci se vejít ani do dvou kufrů ![]()
jinka hubnutí mám taky v plánu, ale to půjde dost těžko, protože já těm marcioánovým dortíkům asi ani nebudu chtít odolávat
ale tak co, budem se hodně hýbat ![]()
silvi téda, to to uteklo, ty už se vracíš…prosím tě silvi, aqua jsi psala, že je v Luisiných lázních a kde je cvíčo na míčích?? chceme se sem na ně chodit…asi v Adleru že?