Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
19.10.11 21:39

jasny chapu to jsem chtela vedet diky, ty vis snad vsechno :-) ja si myslim ze pokud nebude chrapat a necha me vyspat tak se snesu s kým koliv. no asi tam ale budu nejmladsi je mi 23. tak nevim jestli me daji s nekym jako ja :-) uvidime dam pak vedet co a jak uz jen par dni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.10.11 21:48

Holky vy mi dodáváte optimismus :potlesk:
Díky vám se do těch lázní těším :dance: I když mi bude smutno po psíkovi :-(
Mám doma ulitou lahvinku růžového templáře :palec: už s na něj těšiiim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 22:20

HOLKY JÁ BYCH TO DOMLUVILA DLE PŘÍJEZDU - např. my co přijedeme toho 30.10. tak bych dala třeba sraz v určitý čas před určitým hotelem, ale jestli chcete mobily tak se nebráním stejně je tam pak asi budeme potřebovat až budeme svolávat babinec - nebo můžeme použít píšťalky jak ty babky v Hošticích ve Slunce seno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ty mobily určitě do interní pošty

Jolane: to je hustý, já si až teď všimla, že jsi z Litvínova :mrgreen: , kam chodíš do Teplického Pronatalu? Já jsem původem z Duchcova, ale už 6 let jsem Tepličák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.10.11 22:26

já jsem pro píšťalky. To až uvidí malej František tak mu z toho hrůzou upande ten naleštěnej pindík :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.10.11 22:30

taky se nebranim moje tel je 733376279 jeee uz se tesim na seznamovaci kavicku ale kde se sejit ja asi trefim k frantikovi
sem: Pronatalů v Teplicich je vic? myslela jsem ze je jen jeden jak je billa. Moc to tam neznam tak nevim jak bliz to popsat. Ja tam chodim od cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 22:34

V Teplicích je Pronatal ten co popisuješ (tam chodím i já) a pak Stelart což je také centrum reprodukce, které spadá pod Pražský ISCARE. Mě to jen překvapilo, protože spousta lidí co znám jezdí třeba do Prahy, přestože v Teplicích máme Pronatal. Zrovna na jiné diskuzi na kterou chodím je jedna holčina také z Litvínova jako ty a ta jezdí do Prahy. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68950
19.10.11 23:12

Tak pokud nejezdí do pražského Pronatalu… :-)
Vyměňte si telefony přes soukromou zprávu a na místě, až zjistíte, jakou máte linku na pokoj, si tu vyměňte přes SMS a můžete krafat a svolávat se zcela zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 02:20

děvčata, netušíte jestli si mám vzít s sebou župan?! :think: Mám jenom takovej, jako :lol:
A tchýně mi furt opakuje abych si vzala koupací čepici, že jí budu 100% potřebovat :roll: a protože neumím lhát(fakt mi to nejde) Tak jí s klidným srdcem řeknu že jsem se vás ptala. :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68950
20.10.11 08:25

No, s županem - záleží na tvém „životním stylu“ :-) Na procedury ho stopro potřebovat nebudeš, většina „svlékacích“ je takových, kde máš svou vlastní komůrku, ze které hned přeběhneš do vany nebo tak, no a kde musíš přejít třeba pár metrů, vyfásneš jejich prostěradlo, do kterého se zabalíš (a pak ho nemusíš umývat třeba od bahna). někdo si bral župan kvůli polehávání v aquaforu, já tám byla stejně furt ve vodě :-) A na pokoji jsem ho nenosila, nijak jsem ho nepostrádala.

Čepici - opět záleží, jak ji nosíš, na procedury opravdu zcela zbytečná, furt máš hlavu nad vodou a při dlouhých vlasech stačí sepnout skřipcem. Ale já si ji kupovala na plavání, protože jsem plavala každý den dost a pak mě nebavilo mít mokrou hlavu, mám dlouhé vlasy a fénování jim nedělá dobře. Ale jestli normálně koupací čepici na plavání nenosíš, popř. nebudeš chodit plavat denně, tak v lázních pro ni rozhodně víc použití nenajdeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.10.11 09:00

Tak mám žádost z gyndy, odpoledne bežím k obvodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68950
20.10.11 09:10

Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
20.10.11 10:40

ahoj holky!

Socinko my si s holkama vyměnily číslo přes sz :wink:

Semí já odjíždím už v úterý 25tého-a už se fakt moc těším na manžela. Mrzí mě, že nezastihnu takovou skvělou bandu :mrgreen: ale určitě si poradíte holky a budete vypárvět. Ta pohoda a klid tady mi bude mooc chybět…

ty přírodní produky jsem tady nějaké také nakoupila a ještě se chystám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 10:57
Silvi.100 píše:
ahoj holky!

Socinko my si s holkama vyměnily číslo přes sz :wink:

Semí já odjíždím už v úterý 25tého-a už se fakt moc těším na manžela. Mrzí mě, že nezastihnu takovou skvělou bandu :mrgreen: ale určitě si poradíte holky a budete vypárvět. Ta pohoda a klid tady mi bude mooc chybět…

ty přírodní produky jsem tady nějaké také nakoupila a ještě se chystám :palec:

Sz??? Hmmmm? Co to může asi být? Už vím, sociální zabezpečení
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
20.10.11 11:01

Soci, to je přesně „vono“ :lol: soukromá zpráva samozřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 11:15

aha :think: . Já dělám v ústavu sociální péče a mám sociální školu. Jsem sociálně poznamenaná :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí