Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to by me taky zajimalo a hlavne me zajima to jestli by mi doktor/ka napsala nejekou rehabilitaci na zada desne me boli kriz od operace nevim jestli je to k tomu nebo ne.
zupe píše:
Ahoj Silvi!!! Prave jsem docvicila mojzisku doma na koberci.
A co manžel? překvapila??
já už mám jen bazén a uhličku a konečná
se mi bude stýskat po lázních. Bylo nádherné počasí, všechno.....
Dnes jsem tady byla na trzích, kde prodávali ručně dělané výrobky-už i na vánoce, tak jsem koupila tři krásné slámové andělíčky a asi někoho obdaruji …
Ručník jsem nebrala nikam - jen do Aquafora, všude jsou čistá prostěradla a na cvičení v bazénu ručníky k dispozici, měla jsem průměrně 4 procedury denně-někdy šest, někdy tři někdy čtyři-různě (dohromady za měsíc 86 procedur) a navíc jsem chodila jen na aquaaerobic se Skalovou (je to v Luisinkách út a čt od 16-17hod. a v neděli od 19:30-za 50,–)- vřele doporučuji-to je báječné
a v pondělí jdu ještě na balony.
Ahojky holky, tak už začínáte pomalu balit?? Já zatím ne, ale pomalu začínám stresovat, že bych měla.. Jen mám ten pocit, že mám málo času, budu-li posílat kufry napřed.. Dnes jsem si hledala na netu nejschůdnější vlak…když pominu cestu 11 hodin!!!!! tak už se i celkem těším..
Capelucita píše:
Ahoj holky,mám dotaz na ty, co už v lázních byly. Kam všude se má nosit ručník? A po těch slatinových tampónech stačí intimka nebo normální vložka?
Kolik jste měli cca procedur za den?
Slyšela jsem, že se dají nějaké dokoupit. Nebo alespoň cvičení. Co byste doporučovaly?
Jinak já jsem už týden nachlazená a teď o víkendu stonám. Chtěla jsme ležet, ale do postele jsem se od rána dostala až teď.
Ručník brát, jen když jdeš soukromě do bazénu, jinam netřeba. Po slatinných tampónech stačí intimka, ale po irigacích doporučuji vložku. Procedur jsem měla průměrně 3-5 denně a dokupovat mi to přijde dost zbytečné, jen jsem si párkrát zaplatila aquaerobic nebo cvičení na míčích.
Me nakonec misto vlozky stacilo cerne spodni pradlo:-)
Silvi, manzel byl prekvapeny moooc, bylo to fajn, bydlime v prizemi, tak jsem mu zatukala na okno…
Ze mě to po té irigaci vždycky ještě dost dlouho vytékalo, sice jen voda, ale stejně ![]()
mě stačila po irigacích jen intimka bohatě. Ugluk se málo vyždímala
![]()
Zupe tak to je fajn
jééé já už se také těším-už jen dva dny a hurá domů…
Tak jsem po nastartovani v laznich byla vcera omrknout fitko tady u nas, prachy strasny ale nerada bych prestala cvicit a plavat a hybat se. Chybi mi aquaerobik z FL!!!! Ale jinak rada, ze doma!
Jo,a byla jsem u dr v CAR a rikala ji, ze jsem se zrovna vratila z lazni, ona se ptala z kterych, ja ze z fr, ona pry, jak se mi tam libilo, ja chvili zvazovala, co odpovim
(prece jen nam tam rozbili auto a spoustu jinychh neprijemnosti), ale nakonec jsem byla pozitivni, ze uzasne, a ona: No proto, ja jsem totiz odtamtud!
![]()
Holky já už jsem totálně ve stresu, že nic nestíhám!!!!!!! Už jen týden a jedeme - to je mazec! No já jsem totálně chcíplá - mám nějakou chřipku tak ležím a nic nedělám a nevím jak to v týdnu stihnu! Chtěla jsem už na Vánoce umýt okna a dát čisté záclony a díky tomu nachlazení jsem to nezvládla! Jinak už pomalu začínám balit a prát věci co beru sebou! No ještě, že jedu autem - Eli jsi chudák tím vlakem!
měla jsem mít SO-STŘ volno ale protože bych měla málo hodin školení tak jdu v pondělí na školení a ve středu na školení.
Takže kapánek taky nestíhám. A to jsem ještě zjistila že nemám zomní boty
Jo a švár mi ještě nepřivezl kufr ![]()
Sem, jestli jsi nastydlá, radši to pěkně koukej vyležet, protože pocit, že máš doma umytý okna, ti nevynahradí to, kdybys musela kvůli chřipce nenávratně škrtat nějaký procedury
A až bude s balením nejhůř, vzpomeň na mě, já se ve čtvrtek dozvěděla, že v neděli ráno jedu ![]()
tak to ja jsem na tom stejne jsko vy, taky nic nestiham. nemam jeste plavky. ale uz to nejak nehrotim co mi bude chybet koupim na miste. nebudu se stresovat. mam v planu v lazni zhubnout par kil doufam ze to nejak pujde a nenecham se zlakat dobrotama.
Zupe
já teda budu FL chválit do nebes-neměla jsem tu jediný problém s ničím a 100% mi budou moc chybět. Přesto 4 týdny je fákt dost a domů už se těším-ale ono mě to po týdnu přejde
![]()
Holky žádný stres-nějak to dopadne a tady z vás kdyžtak vše spadne
![]()
Co se kil týče nezhubla jsem tu ani deko-naopak kilo je nahoře, ale myslím si, že je to tím sportem. Pohybu je tu opravdu hodně a říká se, že svaly jsou těžší než tuk ![]()