Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
20.10.11 18:16

Ahojky tak jsem si dneska koupila kosmetiku do lazni a lenor s praskem abych si mohla vyrat vsechny veci a do soboty mam co delat. uz jsem si schovala nejaky veci abych je nenosila ale vubec nevim co budu nosit v lazni neni to jako kdyz jedes na tyden na dovcu a zbalis si dve trika a kalhoty nejradeji bych si vzala celý satnik? myslite ze budu potrebovat spol. saty? nebo mi budou stacit kalhoty a halenka? kolik si berete dzin? kolik kabelek? no vubec nemam prehled co se tak nosi v lazni. dostavam depresi...... nechci si toho brat moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
20.10.11 18:26

No, jestli ti na týden stačí dvě trika, tak na 4 týdny jich vem 8 :-) Ne, fakt to nepřeháněj, beztak strávíš půl dne někde svlečená a ve vodě se budeš ráchat tak často, že se ani nezapotíš. Vem něco pohodlnýho na cvičení, plavky, ručníky neber, no a jinak oblečení, ve kterým jsi zvyklá chodit, já točila dvoje kalhoty a sukni (plus legíny na cvičení) a na pokoji něco na válení. Prádla a ponožek jsem si vzala na 14 dní a jednou to tam přemáchla v umyvadle. Kosmetiku nezbytnou s tím, že tam můžeš cokoliv bez problémů dokoupit. Takže hlavně něco teplýho na ven, jedny - dvoje pohodlný boty, jedny ťapky do hotelu na přezutí (nemusí být, ale ať noha větrá, že jo) a jedny nějaký žabky do bazénu a na bahenní koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.10.11 18:34

nazdárek lázeňačky, já se už taaaak těším :dance: už jsem začala dělat hromádky po bytě :mrgreen: …jako z oblečení :mrgreen:

sem ahoj koči, jsi hvzda, tabulka nemá chybu, taky jsem na to už myslela, abychom měly přehled :mrgreen:

tak na Tondu se už těším, ten má tedy kuráž :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.10.11 18:50

Nazdárek horlky, Vám už se to krátí, co?

Při čtení diskuze jsem si vzpomněla, že jsem na konci dovolené vyhodila žabky k vodě.

Mám už všechny papíry a zítra ráno to nesu do podatelny na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 19:00
ugluk píše: ......... ručníky neber......

Oni nám tam ručníky dají? A co v tom bazénu?
Ještě dotaz. Co když si budu chtít udělat čaj? Je tam někde konev? Mám jednu malinkou dama na půdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
20.10.11 19:02

Ručníku je dost na hotelu, dle přání měněné, do aquafora jsem si ho půjčovala s sebou.
Konvičku s sebou vzít můžeš, já měla tu cestovní a vařila si čaj na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 19:03

super :-D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.10.11 19:13

holky, s tim pasovanim manzela na pokoj to bude teda adrenalin, ja jsme desny poreroutka na porusovani jakychkoli pravidel, ale 900,– za noc je fakt mazec, to nejde :jazyk:

s tema uklizeckama, nejde si strcit zevnitr klid do zamku proste, aby se tam rano nedostala??? a nebo ta cedulka „nerusit“, ale doufam tedy, ze maji tyto cedulky k dispozici i v Royalu, ne jen v pawliku :mrgreen:

uklizecka mi nepoleze do pokoje, kdyz tam budu ne???? a az pujdu na snidani, muz vyleze se mnou a pocka nekde v kavarne, nebo spis si zaplati tu snidani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
20.10.11 19:29

Cedulka na dveře zabrala vždy, jinak si ukízečka sebevědomě otevřela sama, i když jsem tam byla :-? Jinak teda ani nevím, zda lze připlatit snídani, když ta je automaticky v ceně pro všechny, kdo tam spí :-) Oběd a večeři lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
20.10.11 19:32

tak zitra znovu na nakupy doufám ze sezenu nekde plavky a zabky na ty jsem uplne zapomela.
socina: tak uz vim kam chodit na cajik:-)
jinak holky radte co jeste sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
20.10.11 19:38

Věci, které by se ti nechtělo tam dokupovat. Foťák. Mně se osvědčilo mýdlo na praní, kus špagátu a pár kolíčků. Nějaký časopis nebo knížku na nudné procedury, nemusíš moc, pak se dá zajít do knihovny. Jestli si chceš vařit čaj nebo kafe, tak malou cestovní rychlovarku. Nic jiného mě nenapadá, jedeš do hotelu, veškeré jídlo budeš mít zajištěné, je tam dost obchodů, drogérie, nějací vietnamci (kdybys nesehnala ty žabky), v aquaforu prodávají i plavky a plavecké potřeby… peníze nebo kartu vem a nic ti nebude scházet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
20.10.11 19:57

ahoj holky - jsem totálně chcípla, vlezl na mne nějaký morubundus :-? tak snad to do lázní vyléčím. Jinak dnes jsem měla napilno tak jsem nestíhala a dočítám vás!

Jinak já jsem magor, beru toho hafo i ten župan :mrgreen: , kabelky asi dvě, neboť já to nenakombinuji když táhnu sportovní věci a i jedny jakože elegantní z čehož vyplývá sportovní kabela a jedna elegánoš! Džíny beru dvoje, džínovou sukni no a milión hader! Já to prostě s jedním kufrem fakt nedám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
20.10.11 19:58

sem ja budu mit dva mega kufry a jeste urcite boty stranou v igelitkach :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 20:02

toaletní papír? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
20.10.11 20:06
sedmitecka2 píše:
sem ja budu mit dva mega kufry a jeste urcite boty stranou v igelitkach :mrgreen: :mrgreen:
švára mi půjčí kufr ve kterém měli věci všichni tři když jeli někam na dovču. Ještě jednu cestovku a baťoh......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí