Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
čudlina
18.10.11 18:34

Endometrioza

Ahoj , já mám endometriozu od svých 18 let(nyní mi je 46). Tehdy mi bylo řečeno, že nebudu mít nikdy děti. Poté sem jezdila 10 let do Ústavu pro péči o matku a d. do Podolí - 4 resekce vaječníku a 5 laparoskopií - přes srůsty se tam už ani nedostali. Vzdala jsem to … pak mi kamarádka doporučila Sanus v HK a byla jsem těhotná 3 měsíce po 1. návštěve. Samozřejmě umělé oplodnění. V Praze 3 neúspěšné!!!!!!!!! dnes mám už 15 - letá dvojčata, ale s endom. bojuji dodnes. minulý týden jsem dostala nový lék Visanne. Máte někdo zkušenosti??? Upřímně řečeno-to co je v příbal. letáku je hrůza!!!sposta vedlej. účinků. :roll:

• Citovat
  • Upravit
sem
237
18.10.11 18:50

Eli tak budu na Belvederu jako ty!!! Bude u tebe manžílek přespávat?

Čudlina:bohužel s lékem ti neporadím, ale je báječné, že se ti nakonec zadařilo a děti máš, je to skvělé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
18.10.11 18:56

holky nevíte jak je to s neschopenkou? kdo jí píše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.11 19:10

Vypíšou ji sestry na místě automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
18.10.11 19:35
čudlina píše:
Ahoj , já mám endometriozu od svých 18 let(nyní mi je 46). Tehdy mi bylo řečeno, že nebudu mít nikdy děti. Poté sem jezdila 10 let do Ústavu pro péči o matku a d. do Podolí - 4 resekce vaječníku a 5 laparoskopií - přes srůsty se tam už ani nedostali. Vzdala jsem to … pak mi kamarádka doporučila Sanus v HK a byla jsem těhotná 3 měsíce po 1. návštěve. Samozřejmě umělé oplodnění. V Praze 3 neúspěšné!!!!!!!!! dnes mám už 15 - letá dvojčata, ale s endom. bojuji dodnes. minulý týden jsem dostala nový lék Visanne. Máte někdo zkušenosti??? Upřímně řečeno-to co je v příbal. letáku je hrůza!!!sposta vedlej. účinků. :roll:

Ahojky asi to sem nepatří na tuto diskuzi ale mám tu mrchu taky a ten lék neznám.Momentálně se mi nemoc asi na chvíli zastaví nýbrž čekám dvojčátka.Tak apo IVF :dance: :kytka: najdi di přímo diskuzi na endometriozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.10.11 19:47

Holky, blahopřeji k dvojčátkům!!!!

Sem, bezva!! Já doufám, že to nějak půjde, když už se uvidíme tak malinko… A i kdybych měla probdít noc někde mimo, tak ji prostě probdím… Kdyby za mnou mohl přijet častěji, tak bych to tak neřešila, ale takhle si ho musím maximálně užít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 19:49

Heleď já mám nějaký Belveder II., ale je to v hlavní budově Belvederu. Ty máš taky jednolůžkový pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.10.11 19:58

Ano, mám jednolůžák. Údajně to má být jedna budova, jen ty máš novější křídlo. Já se táák těším. Přeji krásný večer, já běžím na večeři, papapa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 20:03

no super, pro mne už nebylo místo tak jsem musela vzít Belvedere II. a 13.11 se budu muset stěhovat o pokoj vedle tak hledám dobrovolníky na stěhování :-D , protože já za těch 14 dní vytvořím takový bordel a když se budu muset stěhovat tak to bude peklo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.11 20:09

Sem, jen to naházíš do kufrů a tašek a oni to to sami přenesou, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
18.10.11 20:14

já to budu přenášet jen do vedlejšího pokoje :mrgreen: . Mají to nějak divně vymyšlené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.11 20:23

No a to si představ, že já měla jet původně taky do Belvederu, odjezd domů v neděli 8.11. a v sobotu 7.11. bych se musela stěhovat o patro výš :roll: Tak jsem se zeptala, co kdybych jako jela domů už v sobotu odpoledne, když stejně výstupní zprávu dostanu už v pátek a poslední procedura bude v sobotu ráno, ale prý by to v žádném případě nešlo a pojišťovna by takovou „nekompletní“ léčbu odmítla uhradit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 08:57

sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
19.10.11 09:01

Dobré ráno :mavam:

Ugluk: no to je pakárna, to bych jim snad utekla, to by bylo něco pro mě!!!

No holky nějak mne začíná přepadávat panika :-( , jsem si totiž uvědomila, že už jedeme příští neděli a začínám mít strach! Do odjezdu musím zvládnout kompletní Vánoční úklid, protože se vrátíme až v prosinci tak chci mít okna už umytá, čisté záclony, apod… :nevim: Takže budu muset přestat vysedávat u chatu a zvednout prdku a jít asi něco dělat - hrůza!!! Nevím kdy zvládnu Vánoční dárky a hlavně za co je z té nemocenské vůbec koupím - já nesnáším nakupování dárků na poslední chvíli!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
19.10.11 09:16

posledních pár dní je tak náročných že jsem spíš zralá na pobyt v psychiatrické léčebně než v lázních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí