Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Eli tak budu na Belvederu jako ty!!! Bude u tebe manžílek přespávat?
Čudlina:bohužel s lékem ti neporadím, ale je báječné, že se ti nakonec zadařilo a děti máš, je to skvělé!!!
čudlina píše:
Ahoj , já mám endometriozu od svých 18 let(nyní mi je 46). Tehdy mi bylo řečeno, že nebudu mít nikdy děti. Poté sem jezdila 10 let do Ústavu pro péči o matku a d. do Podolí - 4 resekce vaječníku a 5 laparoskopií - přes srůsty se tam už ani nedostali. Vzdala jsem to … pak mi kamarádka doporučila Sanus v HK a byla jsem těhotná 3 měsíce po 1. návštěve. Samozřejmě umělé oplodnění. V Praze 3 neúspěšné!!!!!!!!! dnes mám už 15 - letá dvojčata, ale s endom. bojuji dodnes. minulý týden jsem dostala nový lék Visanne. Máte někdo zkušenosti??? Upřímně řečeno-to co je v příbal. letáku je hrůza!!!sposta vedlej. účinků.
Ahojky asi to sem nepatří na tuto diskuzi ale mám tu mrchu taky a ten lék neznám.Momentálně se mi nemoc asi na chvíli zastaví nýbrž čekám dvojčátka.Tak apo IVF
najdi di přímo diskuzi na endometriozu
Holky, blahopřeji k dvojčátkům!!!!
Sem, bezva!! Já doufám, že to nějak půjde, když už se uvidíme tak malinko… A i kdybych měla probdít noc někde mimo, tak ji prostě probdím… Kdyby za mnou mohl přijet častěji, tak bych to tak neřešila, ale takhle si ho musím maximálně užít ![]()
Heleď já mám nějaký Belveder II., ale je to v hlavní budově Belvederu. Ty máš taky jednolůžkový pokoj?
Ano, mám jednolůžák. Údajně to má být jedna budova, jen ty máš novější křídlo. Já se táák těším. Přeji krásný večer, já běžím na večeři, papapa ![]()
no super, pro mne už nebylo místo tak jsem musela vzít Belvedere II. a 13.11 se budu muset stěhovat o pokoj vedle tak hledám dobrovolníky na stěhování
, protože já za těch 14 dní vytvořím takový bordel a když se budu muset stěhovat tak to bude peklo!!!
Sem, jen to naházíš do kufrů a tašek a oni to to sami přenesou, neboj ![]()
já to budu přenášet jen do vedlejšího pokoje
. Mají to nějak divně vymyšlené!
No a to si představ, že já měla jet původně taky do Belvederu, odjezd domů v neděli 8.11. a v sobotu 7.11. bych se musela stěhovat o patro výš
Tak jsem se zeptala, co kdybych jako jela domů už v sobotu odpoledne, když stejně výstupní zprávu dostanu už v pátek a poslední procedura bude v sobotu ráno, ale prý by to v žádném případě nešlo a pojišťovna by takovou „nekompletní“ léčbu odmítla uhradit ![]()
sedmitecka – 30.10. – Belveder Royal
jolane – 30.10. – Adler
Eli – 30.10. – Belveder
sem – 30.10. – Belveder II.
Socina – 30.10 Radbuza
barce – 3.11 – Pawlik
capelucita – 4.11. – Isis
lapi – 6.11. – Isis
Dobré ráno ![]()
Ugluk: no to je pakárna, to bych jim snad utekla, to by bylo něco pro mě!!!
No holky nějak mne začíná přepadávat panika
, jsem si totiž uvědomila, že už jedeme příští neděli a začínám mít strach! Do odjezdu musím zvládnout kompletní Vánoční úklid, protože se vrátíme až v prosinci tak chci mít okna už umytá, čisté záclony, apod…
Takže budu muset přestat vysedávat u chatu a zvednout prdku a jít asi něco dělat - hrůza!!! Nevím kdy zvládnu Vánoční dárky a hlavně za co je z té nemocenské vůbec koupím - já nesnáším nakupování dárků na poslední chvíli!!!!!
posledních pár dní je tak náročných že jsem spíš zralá na pobyt v psychiatrické léčebně než v lázních.
Ahoj , já mám endometriozu od svých 18 let(nyní mi je 46). Tehdy mi bylo řečeno, že nebudu mít nikdy děti. Poté sem jezdila 10 let do Ústavu pro péči o matku a d. do Podolí - 4 resekce vaječníku a 5 laparoskopií - přes srůsty se tam už ani nedostali. Vzdala jsem to … pak mi kamarádka doporučila Sanus v HK a byla jsem těhotná 3 měsíce po 1. návštěve. Samozřejmě umělé oplodnění. V Praze 3 neúspěšné!!!!!!!!! dnes mám už 15 - letá dvojčata, ale s endom. bojuji dodnes. minulý týden jsem dostala nový lék Visanne. Máte někdo zkušenosti??? Upřímně řečeno-to co je v příbal. letáku je hrůza!!!sposta vedlej. účinků.