Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
capelucita: stihneme vše, já netušila, že Isis má taky jednolůžák. Já mám taky jednolůžák, ale v Belvederu spolu se sedmiteckou, tak pak se musíme domluvit a počítám s kávou hned jak dorazíš! Já jsem nadšená z Aqua fóra a počítáme se sedmi, že tam budeme pořád chodit.
hmm tak je to stále od 20. listopadu. Který den je nástup? normálně pondělí nebo něco jiného?
Nastupuje se prakticky libovolný den, jak mají volno, já nastupovala v neděli.
Isis má právě hlavně jednolůžáky, dvoj by dali v případě, kdyby se dvě domluvily, že chtějí bydlet spolu a spolu si to rezervovaly, jinak automaticky jedno-
volala jsem do lázní. Za psa chtějí 300 za noc. ![]()
takže bude pusinka doma
Pokud bych si jí vzala s sebou tak bych za ní platila 8400
Hm, tak to nic moc teda. Ale teď jsme byli v hotelu, kde by za kočku chtěli pětistovku za noc
(samo ji hlídali rodiče)
Barunka jsem si vzala jako 7. letou týranou. Je naprasto závislá. A já vlastně taky a asi ještě víc než ona. ![]()
Měli jsem jí i na svatbě
teď jsem se teprve podívala co jsem to sem dala za hroznou fotku ![]()
sem píše:
capelucita: stihneme vše, já netušila, že Isis má taky jednolůžák. Já mám taky jednolůžák, ale v Belvederu spolu se sedmiteckou, tak pak se musíme domluvit a počítám s kávou hned jak dorazíš! Já jsem nadšená z Aqua fóra a počítáme se sedmi, že tam budeme pořád chodit.
A ještě má maličkost vyráží 30.10 do Belvederu. Vítám nové tvářičky a už se na lázně těším, vypadá to, že budem mít pomalu „problém“ si sednou k jednomu stolu
. Budem bezva parta ![]()
socina píše:
Barunka jsem si vzala jako 7. letou týranou. Je naprasto závislá. A já vlastně taky a asi ještě víc než ona.
Měli jsem jí i na svatbě
Krásné hafátko, také bych si nejraději vzala to své, ale chtějí fakt dost penízků…holt budem si muset najít jinou zábavu, kavárničky, bazének, … ![]()
Mně se podařil přímo Belveder, je o kousek blíže Aquaforu, je přímo vedle Adlera s výhledem do parku. Roayal je mezi uličkama - tedy alespoň podle mapy. Ale vše je údajně tak hezky blizoučko, takže se vždycky někde slezem ![]()
zkusím Belveder, když nebude místa tak ten Royal.
Ale datum chci až 21 listopadu. Takže to už tam asi nebudete ![]()
Jasně Eli bude to supr! Mám pocit, že nás bude víc, 30.10. vyrážíš ty, sedmitecka, já a myslím i jolane ne???? A pak tedy týden za námi dorazí - no teď si zas nepamatuji ten název ![]()
Týden za námi dorazí capelucita a nejsem si teď vůbec jistá v jakém termínu jede Lapi, ale nějak s námi = takže potřebujeme velký stůl!!!!!!!
Holky budeme muset asi napsat nějaký přehled kdo kdy jede a do jakého hotelu, protože se v tom ztratíme
!
sedmitecka - 30.10. - Belvedere Royal
jolane- 30.10. - Adler
sem - 30.10. - Belvedere Royal
lapi - 6.11. - prosím o doplnění
Eli - 30.10. - Belvedere
capelucita - 4.11. - teď zas nevím ten hotel,Isis?
Holky jestli jsem někoho zapoměla tak se moc omlouvám a prosím zkontrolujte ty údaje a chybějící doplňte do tabulky ju, aspoň máme přehled kdo kdy jede a kam!