Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jolane, sem, eli tak koukam, ze v nedeli 30.10. jedeme snad dokonce ctyri, tak to je super
![]()
snih by mi ani nevadil, lepsi nez pliskanice s destem, zimni veci beru rozhodne.
zupe jeee, kde najdeme tvorivou dilnu prosim??? ![]()
Ta galerie Bromse (pokud jsem dobře pochopila, byla Zupe na té dílně právě tam) je opravdu kousíček od Belvederu i Adlera v jedné z těch postranních ulic. A i kdyby tam zrovna žádná dílna nebyla (já nic takového nechytla
), určitě zajděte na výstavu, ty bývají zdarma a zajímavé ![]()
Jj, tvoriva dilna v Galerii Broemse v Postovni ulici (za rohem od Adlera) - pisou sice, ze kazdkou lichou stredu, ale jsou tam pry stredu kazdou, bylo to mily a zvlast, jestli pocasi nebude stopro. I kdyz ja dneska byla v kratkem rukavu (teda sundla ajsme na prochazce zimni bundu:-)
tak jsem uz sundala zimni veci z pudy abych je stihla vsechny vyprat aby bylo vonave. holkdy mozna se uz nekdo ptal ale je v lazni nekdo posilovna nebo fitko nebo neco kde si muzu zacvicit?
jolane pokud vim, v Aqua Foru je fitko i cviceni jako zumba a aerobic…
jolane: já ty lázně ještě nemám pojiš´tovnou schválené, pořád ještě čekám, ale cestovní horečku už mám dokonalou - to mě tak hezky naladila sedmi, že se těším jak malá holka a koukám to tam rozjet na plné pecky ![]()
sem tak my to budem rozjizdet na plne pecky jo??? uz se tesiiiiim
![]()
ja myslim, ze zitra nebo v pondeli budes mit dopis ve schrance ![]()
Si pište kočky, takovou sestavu co tam přijede! My to tam rozjedem na plný pecky,zpívat a tancovat,prošoupem kecky a né jedny!!!!!
No holky, na taneček musíte zajít do Gruzie, denně je tam živá hudba
![]()
VeKo píše:
No holky, na taneček musíte zajít do Gruzie, denně je tam živá hudba![]()
![]()
a je to tam i moc hezké ![]()
Super
už se vidím
. Dokonce máme taneční večery v našem Belvederu tak pár těch kardiaků asi dostane infarkt.
Ahoj holky,
lázně zvažuji již delší dobu, ale teď už do toho půjdu, protože mi na imuno našli zase alergii jako „prasátko“ a tak chci ty 3 měsíce využit k tomu, že bych v mezičase vyrazila do lázní. A pak na umělé.
Ve kterém hotelu jste byly? A jak jste byly spokojené?
Máte/měli jste jednolůžák?
Co doporučujete?
Díky moc a držte mi v pondělí palce, ať tu moji gyndožku zlomím. V červenci mě poslala s lázněmi do háječku.
Capelucita píše:
Ahoj holky,lázně zvažuji již delší dobu, ale teď už do toho půjdu, protože mi na imuno našli zase alergii jako „prasátko“ a tak chci ty 3 měsíce využit k tomu, že bych v mezičase vyrazila do lázní. A pak na umělé.
Ve kterém hotelu jste byly? A jak jste byly spokojené?
Ahoj co vše po gynekolologické stránce máš za sebou???Oni moc do lázní posílat nechtějí.
Máte/měli jste jednolůžák?Co doporučujete?
Díky moc a držte mi v pondělí palce, ať tu moji gyndožku zlomím. V červenci mě poslala s lázněmi do háječku.