Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
13.10.11 14:44

jolane, sem, eli tak koukam, ze v nedeli 30.10. jedeme snad dokonce ctyri, tak to je super :mrgreen: :palec:

snih by mi ani nevadil, lepsi nez pliskanice s destem, zimni veci beru rozhodne.

zupe jeee, kde najdeme tvorivou dilnu prosim??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
13.10.11 15:03

Ta galerie Bromse (pokud jsem dobře pochopila, byla Zupe na té dílně právě tam) je opravdu kousíček od Belvederu i Adlera v jedné z těch postranních ulic. A i kdyby tam zrovna žádná dílna nebyla (já nic takového nechytla :-( ), určitě zajděte na výstavu, ty bývají zdarma a zajímavé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.10.11 15:08

Jj, tvoriva dilna v Galerii Broemse v Postovni ulici (za rohem od Adlera) - pisou sice, ze kazdkou lichou stredu, ale jsou tam pry stredu kazdou, bylo to mily a zvlast, jestli pocasi nebude stopro. I kdyz ja dneska byla v kratkem rukavu (teda sundla ajsme na prochazce zimni bundu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
13.10.11 19:38

tak jsem uz sundala zimni veci z pudy abych je stihla vsechny vyprat aby bylo vonave. holkdy mozna se uz nekdo ptal ale je v lazni nekdo posilovna nebo fitko nebo neco kde si muzu zacvicit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
13.10.11 19:53

jolane pokud vim, v Aqua Foru je fitko i cviceni jako zumba a aerobic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
13.10.11 20:40

jolane: já ty lázně ještě nemám pojiš´tovnou schválené, pořád ještě čekám, ale cestovní horečku už mám dokonalou - to mě tak hezky naladila sedmi, že se těším jak malá holka a koukám to tam rozjet na plné pecky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
13.10.11 21:05

sem tak my to budem rozjizdet na plne pecky jo??? uz se tesiiiiim :mrgreen: :mrgreen: :dance:

ja myslim, ze zitra nebo v pondeli budes mit dopis ve schrance :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
13.10.11 21:11

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Si pište kočky, takovou sestavu co tam přijede! My to tam rozjedem na plný pecky,zpívat a tancovat,prošoupem kecky a né jedny!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
13.10.11 21:26

sem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
14.10.11 10:09

Holky krásné plány :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
14.10.11 10:52

No holky, na taneček musíte zajít do Gruzie, denně je tam živá hudba :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
14.10.11 10:56
VeKo píše:
No holky, na taneček musíte zajít do Gruzie, denně je tam živá hudba :palec: :palec: :palec:

a je to tam i moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
14.10.11 11:56

Super :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: už se vidím :mrgreen: . Dokonce máme taneční večery v našem Belvederu tak pár těch kardiaků asi dostane infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.10.11 14:19

Ahoj holky,

lázně zvažuji již delší dobu, ale teď už do toho půjdu, protože mi na imuno našli zase alergii jako „prasátko“ a tak chci ty 3 měsíce využit k tomu, že bych v mezičase vyrazila do lázní. A pak na umělé.

Ve kterém hotelu jste byly? A jak jste byly spokojené?

Máte/měli jste jednolůžák?

Co doporučujete?

Díky moc a držte mi v pondělí palce, ať tu moji gyndožku zlomím. V červenci mě poslala s lázněmi do háječku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.10.11 14:53
Capelucita píše:
Ahoj holky,

lázně zvažuji již delší dobu, ale teď už do toho půjdu, protože mi na imuno našli zase alergii jako „prasátko“ a tak chci ty 3 měsíce využit k tomu, že bych v mezičase vyrazila do lázní. A pak na umělé.

Ve kterém hotelu jste byly? A jak jste byly spokojené?
Ahoj co vše po gynekolologické stránce máš za sebou???Oni moc do lázní posílat nechtějí. :nevim:
Máte/měli jste jednolůžák?

Co doporučujete?

Díky moc a držte mi v pondělí palce, ať tu moji gyndožku zlomím. V červenci mě poslala s lázněmi do háječku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí