Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sem
237
12.10.11 11:38

ahojky holky, já už chci mít ten potvrzující dopis doma!!!!!!!!!!! Hned jak přijde začínám pomalu balit, abych ty věci už nenosila! Beru dvě bundy jednu dlouhou zimní a je to takový péřový kabát a jednu krátkou sportovní, rifle určitě dvoje, boty zimní dvoje a pak už milión svetrů a mikin a kulicha holky - hlavně kulicha, až půjdeme z Aqua fóra tak budeme mít možná vlhké vlasy tak kulicha na hlavu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
12.10.11 11:44

sem petulko s tim kulichem mas pravdu, vezmu si rovnou dva a taky rukavice urcite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
12.10.11 11:46

Jooo holky odhodlala jsem se a napsala jsem paní Jarmile Novotné - fyzioterapeutka, která se učila přímo u Jarmily Mojžíšové a úzce s ní spolupracovala. Tato paní je autorkou té knihy co jsem si koupila o metodě Ludmily Mojžíšové. Nedařilo se mi tady na ústecku vůbec najít fyzioterapeuta, který by se metodě Mojžíšové věnoval a ta paní píše v té knize, že s ní k Mojžíšové jezdila kamarádka z Teplic, která se tu metodu také učila. Prosila jsem jí zda neví o nějakém fyzioterapeutovi, který by se tomuto cvičení na ústecku věnoval. Tak uvidíme co mi odpoví :-) - si říkám za zeptání nic nedám, maximálně budu za krávu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.10.11 13:37

Holky dá se číst na některých procedurach-plynovky, irigace-lépe to pak utíká. A je tu super knihkupectví s moc milou paní a se spooooustu skvělých knih-je to vedle tabáku za Adlerem.

Co se týče bot na cvičení-snad jen pokud budete chodit třeba na zumbu, ale já na mojžíšku chodím na boso jen v ponožkách-je to pohodlnější.

Myslím si, že zábavy zde najdete spoustu i v tomhle období. Před lety jsem byla také v listopadu a i přes nepřízeň počasí to byla paráda :wink: Kino v císařských bude určitě fungovat nadále a divadlo také :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.11 13:38

Sem, za kravu urcite nebudes!!!
Jinak ja na cviceni boty nenosim, na mojzisku by mi spis prekazely.
Musim rict, ze jak se mi to tu krati, mam pocit, ze potrebuju min a min veci a ze ted bych sbaliila do prirucniho zavazadla, ale prvni tyden jsem mela pocit, ze mi na vic nez dalsi dva dny obleceni nevystaci :roll:
Jinak souhlasim s Ugluk, ze kulturni akce jeste vypisou, ze urcite budou. Pliskanice jsou teda hrozny, tady ted hnuusne prsi a neda se srovnat se slunecnymi dny, ale zase kdybyste meli snih, to bych vam zavidela - je to tu na fotkach a vypadaji lazne nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.10.11 13:39

čau Zuzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.11 13:50

Ahoj Silvi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.10.11 17:02

Zas v tomhle počasí budou večer v kině podávat svařáček :-) Jen jednou dávali čaj, tak jsem se asi zatvářila zklamaně, ale pán vykouzlil lahev slivovice a pěkně mi ho vylepšil :-)

Jojo, pěkně si vemte teplý oblečení, já naivně vyrazila bez pořádný bundy a pak jsem měla značný problém tam cokoliv teplýho sehnat (naštěstí jsou tam dva sekáče). A knihovna byla super, zaplatíte 30 Kč na měsíc a zásobená je solidně. Taky jsem četla ve velkým při procedurách, za 14 dní jsem tam zvládla hlavně po večerech 14 knížek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
12.10.11 17:12

Ugluk - tak to je paráda. Do knihovny určitě budu chodit, abych nemusela tahat knížky z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.10.11 17:18

Já tahala, ale prostě mou čtenářskou potřebu by to nemělo šanci pokrýt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.11 18:44

V galerii Broemse pujcujou knihy dokonce zadarmo ( i kdyz pravda orpoti 30 Kc to neni az tak velky rozdil)
Taky jsem tam dnes byla na tvorive dilne a vyrabela veci ze smaltu a jsem maximalne spokojena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.10.11 18:53

Já tam byla jen na výstavách, jedna z nich byla fotky Frantolázní, moc pěkné, tu galerii určitě doporučuji, je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.10.11 18:59

Tvoriva dilna neni :-? Ale vyrobky pekne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.10.11 19:04

No tak to chápu, že není, ale tu já tam bohužel nechytla. Ale moc pěkné! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.10.11 20:44

sem: jak ctu tvuj prizpevek tak dostavala cestovni horecku. jedu 30.10. do Adleru a zimni veci mam jeste na pude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí