Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky holky, já už chci mít ten potvrzující dopis doma!!!!!!!!!!! Hned jak přijde začínám pomalu balit, abych ty věci už nenosila! Beru dvě bundy jednu dlouhou zimní a je to takový péřový kabát a jednu krátkou sportovní, rifle určitě dvoje, boty zimní dvoje a pak už milión svetrů a mikin a kulicha holky - hlavně kulicha, až půjdeme z Aqua fóra tak budeme mít možná vlhké vlasy tak kulicha na hlavu!
sem petulko s tim kulichem mas pravdu, vezmu si rovnou dva a taky rukavice urcite!
Jooo holky odhodlala jsem se a napsala jsem paní Jarmile Novotné - fyzioterapeutka, která se učila přímo u Jarmily Mojžíšové a úzce s ní spolupracovala. Tato paní je autorkou té knihy co jsem si koupila o metodě Ludmily Mojžíšové. Nedařilo se mi tady na ústecku vůbec najít fyzioterapeuta, který by se metodě Mojžíšové věnoval a ta paní píše v té knize, že s ní k Mojžíšové jezdila kamarádka z Teplic, která se tu metodu také učila. Prosila jsem jí zda neví o nějakém fyzioterapeutovi, který by se tomuto cvičení na ústecku věnoval. Tak uvidíme co mi odpoví
- si říkám za zeptání nic nedám, maximálně budu za krávu!
Holky dá se číst na některých procedurach-plynovky, irigace-lépe to pak utíká. A je tu super knihkupectví s moc milou paní a se spooooustu skvělých knih-je to vedle tabáku za Adlerem.
Co se týče bot na cvičení-snad jen pokud budete chodit třeba na zumbu, ale já na mojžíšku chodím na boso jen v ponožkách-je to pohodlnější.
Myslím si, že zábavy zde najdete spoustu i v tomhle období. Před lety jsem byla také v listopadu a i přes nepřízeň počasí to byla paráda
Kino v císařských bude určitě fungovat nadále a divadlo také ![]()
Sem, za kravu urcite nebudes!!!
Jinak ja na cviceni boty nenosim, na mojzisku by mi spis prekazely.
Musim rict, ze jak se mi to tu krati, mam pocit, ze potrebuju min a min veci a ze ted bych sbaliila do prirucniho zavazadla, ale prvni tyden jsem mela pocit, ze mi na vic nez dalsi dva dny obleceni nevystaci ![]()
Jinak souhlasim s Ugluk, ze kulturni akce jeste vypisou, ze urcite budou. Pliskanice jsou teda hrozny, tady ted hnuusne prsi a neda se srovnat se slunecnymi dny, ale zase kdybyste meli snih, to bych vam zavidela - je to tu na fotkach a vypadaji lazne nadherne.
Zas v tomhle počasí budou večer v kině podávat svařáček
Jen jednou dávali čaj, tak jsem se asi zatvářila zklamaně, ale pán vykouzlil lahev slivovice a pěkně mi ho vylepšil ![]()
Jojo, pěkně si vemte teplý oblečení, já naivně vyrazila bez pořádný bundy a pak jsem měla značný problém tam cokoliv teplýho sehnat (naštěstí jsou tam dva sekáče). A knihovna byla super, zaplatíte 30 Kč na měsíc a zásobená je solidně. Taky jsem četla ve velkým při procedurách, za 14 dní jsem tam zvládla hlavně po večerech 14 knížek ![]()
Ugluk - tak to je paráda. Do knihovny určitě budu chodit, abych nemusela tahat knížky z domova.
Já tahala, ale prostě mou čtenářskou potřebu by to nemělo šanci pokrýt ![]()
V galerii Broemse pujcujou knihy dokonce zadarmo ( i kdyz pravda orpoti 30 Kc to neni az tak velky rozdil)
Taky jsem tam dnes byla na tvorive dilne a vyrabela veci ze smaltu a jsem maximalne spokojena!
Já tam byla jen na výstavách, jedna z nich byla fotky Frantolázní, moc pěkné, tu galerii určitě doporučuji, je zdarma.
No tak to chápu, že není, ale tu já tam bohužel nechytla. Ale moc pěkné! ![]()
sem: jak ctu tvuj prizpevek tak dostavala cestovni horecku. jedu 30.10. do Adleru a zimni veci mam jeste na pude. ![]()