Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mam dotaz na ty, co uz maji lazne za sebou: Kdyz dostanete menstruaci, tak vam ty procedury proste skrtnou, nebo necim nahradi? Je mozne, aby mi je necim nahradili?
A jeste druhy dotaz - co tak clovek ma delat po navratu z lazni?
Zupe - no hele dojdeš na sesternu a necháš si procedůry zrušit - nejlépe ukecat je ať ti je přesunou na jindy, beztak to dostanou od poj.zaplacené. ![]()
Po lázních bys měla do 14 dní se nahlásit u svého gynekologa. ![]()
holky kdo vystavuje pracovní neschopnost když jedete do lázní? A po návratu vám jí ukončí kdy, hned při odjezdu z lázní?
Sem - PN vystaví po příjezdu v lázních, ukončí v den odjezdu.
Holka teď jsem četla psychiku snažilky a smekám před tebou - jsi bojovnice a já se úplně zastyděla! Navíc se mi líbil tvůj postoj v deníčku „Otěhotním někdy“.
Jinak díky za info.
Sem - díky … a hlavně si užij ty lázně!!! budu krutě závidět! ![]()
si piš
, budu si užívat, aby mne nějaká pipka nenařkla, že to mám z psychiky
. Držím Ti moc palce, takové bojovnice dodávají sílu i nám ostatním - díky ![]()
Sem - neboj, v lázních na TO opravdu myslet nebudeš, tam je mozek vyplej a máš problém myslet na to být včas na procedůře a jídle ![]()
tzv. syndrom vyplého mozku
, postihne všechny ![]()
VeKo tak na syndrom vypleho mozku se moooc tesim, to ted potrebuju primo akutne ![]()
holky s endometriozou, co vas lecili hormonalne, ja mela dneska sok, mudr v Gyncentru po me chce za 3-mesicni injekci Diphereline 10 tisic, to snad nemysli vazne ne? tu lecbu nehradi pojistovna????
![]()
SEdmitečko - já teda se léčila hormonálně jen antikoncepcí (stejně to nezabralo), ale abys za to dávala takový prachy je podle mě blbost. Osobně si myslím, že v kterém koliv CARu by ti tu injekci dali bez doplatku!!! Fakt neznám nikoho kdo by za to platil!
Sedmitečko - tady píšou, že ho VZP normálně proplácí.
http://www.lekarna-zdravi.cz/vzp