Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sem
237
30.9.11 19:45

jééé děkuji za odpověď a chtěla bych se zeptat zda vám tam psal zda IVF bylo úspěšné či neúspěšné, já se hrozně bojím, že mi to zamítnou kvůli tomu, že po dvou letém neúspěšném snažení se povedlo IVF, ale v 10 tt miminko umřelo (zamlklý potrat) a slyšela jsem, že když žena těhotní (jedno jestli přirozeně nebo uměle) tak lázně zamítají - tak se hrozně bojím. Hrozně ráda bych jela v tom termínu 30.10. také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 19:48

Sem, taky jsem měla za sebou IVF-těhotenství-potrat a doktoři to záměrně zamlčeli (to těhotenství a potrat) právě z tebou uvedeného důvodu, po čtyřech letech, dvou IVF a jednom těhotenství skončeném v 8.tt jsem prý nebyla neplodná :zed: Ale někomu s tím zas problém vůbec nedělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 19:56

No to je strašné!!!!!!!!!!!!!! Nejsme schopné přirozeně vůbec otěhotnět a oni nás nazvou plodnými???? No a co ti tedy konkrétně napsali do té zprávy za diagnózu jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 20:01

Idiopatická sterilita, 4 roky snahy otěhotnět, 4 IUI, 2 IVF, ale hlavně - musí tam být vysloveně že doporučují lázeňskou léčbu, (která by mohla můj zdravotní stav výrazně zlepšit). Přesné detaily prodělané léčby jsou pak v přílohách, to samotné doporučení opravdu stačí na dva řádky s razítkem a podpisem odborného lékaře. Na základě toho je pak vypsaná samotná žádost na předepsaný formulář (ten už měla moje obvoďačka u sebe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 20:11

A v mém případě vypsal přímo návrh na lázeňskou péči přímo CAR - 3 neúspěšné IVF, 6 let snažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 20:13

Jo, je to případ od případu, většinou vypisuje obvoďák, ale někomu i obvodní gyndr a někomu CAR, v každém případě by tam mělo být z CARu nebo od gyndr doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 20:21

jjj to jo holky, mě to v pondělí bez problémů napíše doktor v Pronatalu, už jsme domluvení, dva roky neúspěšného snažení, 4 neúspěšná IUI, opakovaně nízká sliznice i přes hormonální léčbu, ale nevím jak nebo zda vůbec zmiňovat to IVF když vlastně bylo úspěšné jen zakončené zamlklým těhotenstvím. Jinak obvodní doktorka mi to také bez problémů vypíše - vše bych chtěla stihnout během příštího týdne, abych stihla jet s vámi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 20:23

Eli - to je také hrozné!!! 6 let snažení to musí být nepopsatelně hrozné! Měla jsi to IVF někdy pozitivní, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 20:30

Bohužel ne sem… Tak snad to stihneš. Budu držet palečky, ať jedeš s námi :hug: , bude veseleji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 20:35

promiň moc se ti omlouvám, nechtěla jsem se tě dotknout - tak snad si to užijeme, zvedne nám to náladu a dodá sil do dalšího snažení, neboť já se těch dalších pokusů už bojím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.9.11 20:42

Sem, v pořádku, všechno v naprostém pořádku, vážně :huban: . Moc se těším, zda ti to vyjde a hlavně s námi :wink: . Pokud ti mohu poradit, zavolej si zítra do lázní a zajisti, zarezejvuj si už teď termín. Já to udělala úplně stejně, ještě jsem ani nepodala žádost a už si zajistila termín - to je nezávazné, ale máš jistotu, že s tebou počítají a kdykoliv jakkoliv můžeš posouvat dle potřeby, ale 30.10. je úžasnej termínek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 20:46

Už to mám zajištěné, volala jsem tam dnes a zarezervovala to :-D . Já jsem totiž teprve včera byla na ukončení těhotenství - na revizi a upřímně na tom psychicky fakt nejsem dobře a ty lázně fakt už potřebuji. Už jsem o těch lázních přemýšlela fakt dlouho a když jsem otěhotněla tak a doktoři mne ujišťovali, že to vypadá dobře tak jsem to vypustlila z hlavy, ale asi mi to je souzené, že mám jet a snad mi to s vámi vyjde - byla bych moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 20:48

Tak to budeš ještě na konci šestinedělí, ale po revizi by s tím snad neměli dělat problém. Jen se připrav na to, že ta první MS může být dost výživná a jestli ji chytneš v lázních, tak nic moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sem
237
30.9.11 20:51

Já zatím vůbec nekrvácím, jsem z toho dost překvapená, ale těhu příznaky mne zatím neopouštějí. Představa, že se mám vracet do práce mne dost děsí, schovám se doma, nikam nechci a bulím a modlím se ať vyjdou ty lázně a můžu vypadnout pryč, přijít na jiné myšlenky, slyšet i jiné osudy a dobít baterky a snad najít sílu do dalšího snažení!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
30.9.11 20:58

Já po revizi jen špinila…
Ale jo, lázně jsou na tohle super, fakt, nevím jak tělesně, ale hlavu jsem si tam vyčistila dokonale a získala zas energii na další snažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí