Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
barce píše:
ahooooooj vsici:), ja bych mela dorazit chvili po vas a to 3.11. coz je presne za mesic jak tak koukam:). to to leti.....
Krása, to bude partička ![]()
sedmitecka2 píše:
jolane tak my budem se sem tvoje sousedky, budem bydlet v belvederu - Royal, takze pry hned vedle ADLERA
Holky, koukala jsem na mapku a dle ní těsně Adlerem sousedí Belveder. Belveder - Royal je kousek, o uličku dál. Ale to nám možná přesněji řeknou aktuálně lázeňské kolegyňky
. Také už se táák těším, procházky, relax, čtení, masáže, vodička, …
No holky, VSECHNO je tak blizko, ze vubec nezalezi na tom, kdo kde je.
jéé holky tak to je super, alespoň nám nebude zima až budeme pořád přebíhat mezi těmi baráky ![]()
Ahoj holky, tak já se k vám přidám, včera jsem odnesla na pojišťovnu žádost na lázně, doufám že mi to schválí. Mám předběžně rezervovaný pokoj v hotelu Isis od 6.11.
ahooooj lapi, tak to se budem potkavat urcite vecer v aqua foru a na jidle:). budu vedle v pawliku.
Holky budete obě v podstatě v jednom hotelu, jen Isis je s Pawlikem spojený chodbou, ale jinak recepce, jídelna všechno společný ![]()
No tak to bude pořádný babinec a jak píší holky mám pocit, že všechny ty domy budou blízko a snad se všechny potkáme ![]()
No tak to bude pořádný babinec a jak píší holky mám pocit, že všechny ty domy budou blízko a snad se všechny potkáme ![]()