Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Blby nacasovani co? Nam tu v sobotu vypnuli elektrinu (v celem meste) a ja se bala, ze je to kabel od ntb a ze budu bez nej
To fakt nevim, jak bych prezila, i kdyz televize na pokoji je OBROVSKA.
Jdu na sve prvni plynove injekce.
No budu si číst a třeba někde objevím veřejný net.ale myslím, že to nebude potřeba ![]()
Barce - kdepak, já už jsem zpátky v práci, já už jen tiše závidím a vzpomínám ![]()
Silvi.100 píše:
No budu si číst a třeba někde objevím veřejný net.ale myslím, že to nebude potřeba
No ja mam na pocitaci filmy, knihy, hudbu, cviceni - proste na co si vzpomenu - bez nej jsem jak bezruka…
jinak mam za sebou dneska cviceni, plynovy zachudek, plynove injekce a slapaci bazenky, pred sebou slatinu.
Jéé šlapací bazénky..na to ták ráda vzpomínám
už se na ně těším ![]()
Přijíždím od Příbrami, máme to cca 160 km, cca 2 hodiny cesty, takže pohoda. Veze mě manžel
![]()
Ahoj holky chtela jsem se vas zeptat jestli nemate zkusenost s pojistovnou. Nevíte jak dloho se vám ozvou lazne od podání žádosti? omlouvám se jestli tento dotaz už byl. děkuji
Silvi.100 píše:
Eli jedu také do Belvederu, ale do II.-to je ta nová přístavba-Royal byl právě už plný, tak jsem to neřešila.
Už zíííítraaaaakorád z vzp mi nic nepřišlo ještě
jen z lázenského domu, že je to potvrzené.
Jéé, už zítra, tak šťastnou cestu Silvinko a podávej hlášení. Pokud se ti podaří sehnat info i z hl.budovy Belvederu, budu za ně ráda (př. jak to tam je s fénem, varnou konvicí, internetem, papučkama a tak podobně
.
Jinak i dnes mi nabízeli Royal od tohoto čtvrtka, takže zatím místečko měli, ale já nakonec zůstala u toho Belvederu, už tak budem docházet na procedury a do bazénku, tak alespoň stravu budem mít v místě
. Dokonce jsem se ptala i na Adler - bylo mi sděleno, že do konce roku už nemám šanci…
Silvi a jaký je rozdíl v tom Belvederu II? To je přístavba přímo k hlavní budově? V tom případě v čem vězí levnější cena za pobyt, neřekli ti?
Příspěvek upraven 26.09.11 v 19:19
jolane píše:
Ahoj holky chtela jsem se vas zeptat jestli nemate zkusenost s pojistovnou. Nevíte jak dloho se vám ozvou lazne od podání žádosti? omlouvám se jestli tento dotaz už byl. děkuji
Záleží na pojišťovně, ale co tady máme zkušenost, cca do 14 dní ti přijde z pojišťovny rozhodnutí.
Konkrétně já mám RBP - tam záleží, kdy jim to tam doručíš - oni jednou týdně zasedají a rozhodují. Já to doručila v pátek a musela jsem čekat do čtvrtka - to mi to schválili. Tudíž, kdybych to odnesla ve středu tak to mám v podstatě vzato na druhý den - to samozřejmě telefonicky, poštou dva dny na to ![]()
sedmitecka2 píše:
eli nejradsi bych volala hned, musim vydrzet do pondelka, chjoooo, snad budou mit volno…ugluk tak at te viroza brzy opusti!!!
muzu se jeste zeptat k te neschopence…jak se prevadi, treba ted reknu v gyncentru, ze jedu do lazni, at mi to prevedou tam, nebo si proste necham v laznich napsat novou???? a pak po navratu ji potrebuju zase presaltrovat k obvodakovi, co s tim? jak jsi to resila prosim???
Ahoj sedmitecko, tak jak to dopadlo?? Kdepak ti našli místečko?
eli ahoj eli, nakonec ten Royal, meli volno od 30.10. jednoluzak, takze jsem rada ![]()
jen jeste nemaji v laznich z VZP to moje schvaleni, me to dorazili v patek, tak snad uz to tam zitra budou mit…
eli fakt?? tak to je super
uz muzem zacit planovat kavicky a jine aktivity ![]()
Jj, už se těším, tak 30.10. se uvidíme a zajdem na první lázeňskou kávičku ![]()