Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68965
21.9.11 12:30

Hele, já to vidím podobně, však oni nám to i doktoři říkali - můžete doufat v zázrak a že se jednou jedno dobré vajíčko najde a pokud na něj natrefíte, můžete mít krásné zdravé dítě a bezproblémové těhotenství. No, počkali jsme si na to jedno vajíčko 6 let, což je v mém případě víc jak 100 ovulací, ale opravdu někde tam bylo a v kombinaci s hodně štěstím se nakonec našlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
21.9.11 12:33

Teda holky co píšete o Pronatalu…to je děs!

V Gennetu teda mají postel vždycky pro každého. Většinou i jednolůžkový pokoj. Manžel je s vámi od rána do propuštění. Na těch vícelůžkových pokojích jsou paravany mezi postelemi a manžel má křeslo u postele. Takže soukromí v pohodě. Jsou tam skříně na věci, televize, koupelna. Prostě paráda.
A teď mají i nový systém. Každý dr.má svou sestru. Na tu jsem dostala mobil a všechno si řeším s ní a ona s doktorkou. Mám na ni i email, takže teď jsem jen u své dr. a své sestry, která má přehled a nemusím to pokaždé volat přes recepci. A doktoři si teď dělají UTZ a všechny zákroky jen u svých pacientek. Takže prostě jen jeden doktor na všechno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
21.9.11 12:35

Ugluk - já to mám se zázrakama tak, že když vidím, kolik se jich děje kolem mě, tak mám obavu, aby někdy nějaký vyšel na mě.....ale u mě bude zázrak i mimino z darovaného vajíčka…asi tak :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
21.9.11 12:45

Veko, v Pronatalu je jeden pětilůžkový pokoj a hotovo, místo prostěradla papírová plena :-)

Jinak já taky furt tvrdila - jó, zázraky se dějí, ale všem okolo a na mě nevyzbydou :-) No tak nakonec i to štěstí se někdy unaví a pak sedne i na vola, že jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 12:51

Ve to teda cumim na gennet! jako minimalne u 1.IVF kdy sem mela i poprve v zivote narkozu bych manzela urcite uvitala u postele. nebo po transferu. to myslim urcite psychicky povzbudi daleko vic nez poslouchat storky od ostanich pokolikate tam uz sou a co prozili, nic teda proti nim. mne manzela pustili na ten pooperacni akorat jednou kdyz sem tam zkolabovala neb mene pri OPU napichli cevku a ja krvacela do bricha a cekal tam se mnou na sanitku:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
21.9.11 12:57

Barce - manžel na ET chodí se mnou i na sál…je to dojemný, ukazujou eméčka na obrazovce a on mě při tom drží za ruku… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
21.9.11 13:03

Holky můj dr. také z pronatalu odešel a už ho ani nedoporučuje novým pacientkám…já chodím přesto dál k němu, dárkyni mi sežene on a do pronatalu si opět pojedu jen pro embryjka..a teda zítra tam jedu na imuno…to tam je katastrofální, ta čekačka. Navíc jsem třeba objednaná na jednu hodinu a na řadu jdu v půl čtvrté, protože bere spoustu ženský s Ing. přednostně…to je pořád, pojďte paní „inžinýrko“ a na nás na ostatní-mějte strpení :zed: to tam zažívám pokaždé, když tam jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
21.9.11 13:29

Silvi, já jsem taky inženýrka :-) A v Pronatalu jsem čekala téměř pokaždý (jediný, kdy jsem nečekala, byl těhotenský ultrazvuk, kdy můj muž dorazil za minutu celá, mně z nějakýho důvodu vzali dovnitř už za pět celá a odmítli na něj čekat) a navíc mě to fakt štvalo, jak mě tam titulujou, jako co má můj titul (stavař) společnýho s tím, že se někde léčím s neplodností? Bych se vždycky hambou propadla, ale fakt je, že si na to potrpěj prakticky všichni doktoři a i když před nima ten titul neuvedeš, tak dřív nebo pozdějc ho stejně vyčtou z občanky. Jinak teda kromě toho, že ho při vyvolávání pacientek vyřvávaj na celou chodbu, jsem nikde nijak protekční zacházení nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 13:31

Ve, hmm, to verim, ze to musi byt fakt mily. presne me tohle napadlo kdy sem tam byla poprve, jak by to bylo fajn kdyby tam byl se mnou. byla sem ze vseho vyplesknuta:(. a ani me nenapadlo, ze kdyz tady to nejde, ze jinde to povoluji.
silvi jo jo, na imunologii sme si taky pekne pockali. nastesti sme tam vickrat nemuseli a uz bych sla na imuno jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
21.9.11 13:33

No, nám tam udělali imuno hned na první schůzce :roll: Ale zato jim stačilo ústní ujištění, že manželův spermiogram je OK, poprvý ho vlastně dělali až v den OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 13:37

len to ti delali nejspis jen takovy to zakladni. pak ti tam udelaj takovy to velky imunologicky vysetreni kdy ti vezmou asi 10zkumavek krve:(. dochazi tam 1× tydne imunolog,ale nejak na me nazapusobil teda:(. asi lepsi to podoli na imuno.

silvi nechodila si ke kultovi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
21.9.11 13:42

Jo, jen ten základ, ale teda byla jsem ujišťovaná, že pokud je někde nějaká chyba, tak se to aspoň trochu projeví už tam a tím přesným se to specifikuje. U Apoli mi to dělali taky, tam je báječná doktorka Malíčková, všichni na ni pějí chválu, no, naštěstí jsem se jí vyhnula :-) Na toho imunologa v Pronatalu jsem teda nic pěknýho neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 13:47

no prave len. on to teda dela jen z krve a pry se to ma delat i ze spermatu, coz sem se dovedela az pak. znova sem uz na imunologii jinam nesla. nic nam teda nenasli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
21.9.11 17:00

VeKo ja o endometrioze uz celkem dost vim, i kdyz jsem nepredpokladala, ze se tyka i me, ma ji svagrova i kamaradka, takze tusim, ze lecit se neda…s tim pocitam ,ale momentalne ji potrebuji maximalne utlumit a to nastesti jde :-D
jeste mam pri te smule stesti, ze mi postihla hlavne streva a konecnik, neni na vejcovodech ani vajecnicich, jsem pruchodna a ovuluji bez problemu, takze snad bude pro upsech stacit to utlumeni lozisek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
21.9.11 20:09

ugluk :mrgreen: já to samozřejmě nemyslela tak, že lidi s titulem si nečekali, ale že se našla vždycky nějaká protekční osoba nebo spíše osoby a ty nám čekání pěkně o dvě tři hodiny prodloužily :wink: na imunu to tak bylo vždycky a to už jsem tam byla určitě tak 8× :zed:

Barko jj chodím ke Kultovi :wink: naštěstí k nám stále dojíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí