Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
sedmitecka2 píše:
eli nejradsi bych volala hned, musim vydrzet do pondelka, chjoooo, snad budou mit volno…ugluk tak at te viroza brzy opusti!!!
muzu se jeste zeptat k te neschopence…jak se prevadi, treba ted reknu v gyncentru, ze jedu do lazni, at mi to prevedou tam, nebo si proste necham v laznich napsat novou???? a pak po navratu ji potrebuju zase presaltrovat k obvodakovi, co s tim? jak jsi to resila prosim???
To víš, že nějaké volno mít budou. Mají spoustu hotýlků
. Také se taáááák těším ![]()
Jéé Sedmi už koncem října?
já jedu v úterý. A co Monča? nepsala? musím dočíst…
Eli2 píše:
ano Sedmitecko, vyber si hotel a brnkni co nejdříve. Mně ve stejný den došlo i pozvání přímo z lázní - s tím mým předem domluveným termínem. Dnes jsem si řekla, že zkusím brnknout a zjistit nemají-li v Belvederu ten jednolůžák dříve než 30.10. …nemají, nabídla mi jen Roayl od 29.9. Jinak nic, tak neváhej a brnkni a dej vědět
to je zajímavý, mě před měsícem řekla, že royal je už plný v této době ![]()
Silvi.100 píše:Eli2 píše:to je zajímavý, mě před měsícem řekla, že royal je už plný v této době
ano Sedmitecko, vyber si hotel a brnkni co nejdříve. Mně ve stejný den došlo i pozvání přímo z lázní - s tím mým předem domluveným termínem. Dnes jsem si řekla, že zkusím brnknout a zjistit nemají-li v Belvederu ten jednolůžák dříve než 30.10. …nemají, nabídla mi jen Roayl od 29.9. Jinak nic, tak neváhej a brnkni a dej vědět
Zřejmě byl v době, kdy jsi volala. V průběhu jim nějaké rezervačky spadnout a tak se jim místečka průběžně uvolňují, ale na to se nedá spoléhat, jen náhoda. Téééda, už v úterý… Já kdybych se rozhodla pro ten Royal, tak bych mohla jet ve čtvrtek..no v pondělí tam mám zavolat.. Ty jedeš kam??
Zupe, tak jak si užíváš lázní?? A co to tvé nachlazení, je to už lepší?
Ahoj zajímalo by mne kdy mi může pojišťovna zaplatit lázně, platí je i tehdy když mam po třech potratech??
Tri potraty uz jsou tzv habitualni potraceni, coz je jedna z diagnoz, na ktere se do lazni jet da.
holky mne volali v patek z frantovek,ze tam maj moji schvalenou zadost
!!!!! ale volala mi pani hlavne kvuli tomu, ze me musi prelozit z Trech lilii neb se od listopadu rekonstruuji
. davaji me do Pawlika, tak to snad bude v pohode
a jeste se ze me nakonec stane taky ryba diky Aquaforu,ze jo
?
A na jak dlouho se dá do lázní jet? kdysi jsem tam byla jako dítě, kvůli zánětu slepého střeva a byla jsem tam asi měsíc, ale jak je to po opakovaném potrácení??
Anonymní píše:
A na jak dlouho se dá do lázní jet? kdysi jsem tam byla jako dítě, kvůli zánětu slepého střeva a byla jsem tam asi měsíc, ale jak je to po opakovaném potrácení??
Na gynekologické diagnózy se jezdí na 4 týdny.
Ve ty tam jsi vid:). kdyztak te budu bombardovat dotazy:). ale snad neee, nic me zatim nenapada......
Eli jedu také do Belvederu, ale do II.-to je ta nová přístavba-Royal byl právě už plný, tak jsem to neřešila.
Už zíííítraaaa
akorád z vzp mi nic nepřišlo ještě
jen z lázenského domu, že je to potvrzené.
Silvi a budes s sebou mit pocitac, abys byla dal na netu? Ze bychom se treba nekde sesly? Ja dnes pet procedur, prebiham, je to docela stres:-)
Zupe mě se zítra odváží na reklamaci-ve čtvrtek mi odešel
manža mi ho přiveze až 8. října. Písnu Ti mobil do sz a dáme si vědět ![]()