Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak zdravim z lazni, uz mam pokoj, procedury, vysetreni, obed i veceri, ale stale aklimatizuju. Taky jsem drasticky nastydla, nastesti to neni moc videt, tak maskuju, abych o neco neprisla. Zitra mam zachudek a v pondeli uz jedu na plno… Kdo z vas je jeste tady?
eli super, jsme rada, ze se potkame ![]()
chtela bych odjet koncem rijna…jen nevim ,co ted, ted si zavolat do vybraneho lazenskeho domu a domluvit si termin???
zupe zdravime do lazni!!! povidej, jak je? jake procedur jsi dostala, co pokojik, vysetreni????
kde vlastne nakonec bydlis?
Ahoj Sedmitecko bydlim v Isisu, teoreticky kategorie IA, ale teda nevim, ten muj pokoj mmi zas tak super neprijde. Je to obecne dost vtipne - dopoledne mi se zavazadly pomahal, resp. uplne je odvezl, takovy ten typicky portyr na zlatem voziku (to se mi jeste v zivote nestalo, rikala jsem si, ze si budu muset zvykat na kvalitu), ale pokoj a i jine veci jsou zase na druhe strane spektra. Ne hnusne nebo hrozne, ale nijak zvlastni, postel, stul, mala skrin, jo, a luxusni televize:-) Trochu mi trvalo se bez mapy zorientovat ve meste, ale koupila jsem si mapicku a uz vsechno vim:-)
Jo a procedury jeste moc nezkoumala, ale takove ty klasicke, nic moc jsem nedomlouvala, uvidim, co jsou zac a pak budu kdyztak menit.
zupe tak to je fajn, at se libi!!!! zitra mesto prozkoumas ![]()
ja se nakonec rozhoduju mezi Adlerem a Royal, coz je depandance Belvederu, nakonec se mi nechtelo davat tolik penez za ubytko, kdyz je to stejne vsude asi zhruba stejne…jedine me mrzi ten aqua park, ale tam si kdyztak zajdu a jako host lazni mam nizke vstupne ![]()
jsem zvedava, jak se budou libit procedury, davej nam natesenym zpravicky ![]()
a jak ti chutna v Pawliku? ta strava tady byla vynasena do nebes ![]()
ano Sedmitecko, vyber si hotel a brnkni co nejdříve. Mně ve stejný den došlo i pozvání přímo z lázní - s tím mým předem domluveným termínem. Dnes jsem si řekla, že zkusím brnknout a zjistit nemají-li v Belvederu ten jednolůžák dříve než 30.10. …nemají, nabídla mi jen Roayl od 29.9. Jinak nic, tak neváhej a brnkni a dej vědět ![]()
Ahoj Zupe
Byla po tobě sháňka na Apolinářkách ![]()
Nojo, ty pokoje v těch 3* jsou opravdu srovnatelné, já to říkala, kvality Isisu spočívají jinde
Pěkně to nachlazení přes víkend vylež, ať můžeš od pondělka naplno lázňovat. Já byla taky nějaká nastydlá a do toho jsem teď chytla nějakou blicí virózu, fakt chuťovka, ale kupodivu to to nastydnutí nějak přebilo a vyléčilo ![]()
Zupe, přeji příjemný pobyt a souhlasím se Sedmiteckou - podávej info, ať víme, jak a na co se připravit ![]()
eli nejradsi bych volala hned, musim vydrzet do pondelka, chjoooo, snad budou mit volno…
ugluk tak at te viroza brzy opusti!!!
muzu se jeste zeptat k te neschopence…jak se prevadi, treba ted reknu v gyncentru, ze jedu do lazni, at mi to prevedou tam, nebo si proste necham v laznich napsat novou???? a pak po navratu ji potrebuju zase presaltrovat k obvodakovi, co s tim? jak jsi to resila prosim???
No musim rict, ze u obeda jsem si rikala, ze to za to jidlo nestalo, i kdyz nebylo spatne a salaty byl uzasne, ale vecere byla naprosto spickova, nemohla jsem se rozhodnout mezi zapecenou cuektou a rybou, tak jsem to dostala oboje, bez priloh, dorticky me nastesti nelakaji, nejsem uplne dezertovy typ (miluju sladke, ale ne po dobrem slanem jidle), moznost i studene vecere… Myslim, ze kdybych byla jinde, ze nakonec zacnu utracet za jidlo jinde. I tak jsem sla dneska do lidla, ale jen pro citrony, cukr a mliko. Jo, taky nekdo psal, ze v adleru nemohoou mit rychlovarnou konvici, to si fakt neumim predtsvit, mesic bez vlastniho caje…
Sedmitecko, já to s tou neschopenkou udělala tak, že dr., od kterého jsem ji měla předtím, jsem nahlásila, že jedu na měsíc do lázní, a v lázních pak nahlásila, že už neschopenku mám a vypisovat mi ji nemusí, takže jsem vlastně nepřeváděla. Ale v případě převodu (určitě neukončovat!) bych se zeptala doktora doma a pak o ten převod požádala sestry při vstupním pohovoru, ony to zvládnou.
Zupe, taky jsem jednou dostala řízek a jako „přílohu“ zapečený brambory, oni ti mladící tam byli nadšení, že viděj mladou českou holku, už z těch německých kombinací (řízek + knedlík zalitý gulášovou šťávou) byli dost na palici
A co já milovala, možnost nahradit si část nebo celou přílohu salátem nebo teplou zeleninou v páře.
ugluk moc ti dekuju, na kontrole se preptam operatera co s tim a v laznich nahlasim ![]()
ja se taaaak tesim ![]()