Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
21.9.11 20:27

silvi jeee, dr. Kult, to je veliký fešák, párkrát jsem na něj v Pronatalu natrefila a vždy měla hezčí den :mrgreen: :mrgreen:
kde ordinuje? já teď taky přešla k novému gynekologovi, když mi ta moje čarodějnice nehctěla dát doporučení na laparo, dr. Hulvert, a ten taky kdysi odešel z Pronatalu a o Mardešičovi teda nepějou nikde moc chválu, kam Pronatal dovedl :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
21.9.11 20:31

VeKo me to asi nekde uteklo, ale proc myslis, ze by to byl zazrak i s darovanym vajickem????

ugluk jo jo, papirova plena na posteli a petiluzak skoro bez oken, to byla moje nocni mura :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
21.9.11 20:33

VeKo teda to o Gennetu ctu moc rada, my tam prechazime, v patek mame prvni konzultaci u mudr. Vykysale, jsem zvedava, pry je moc fajn…
ted tedy se minimalne do brezna nic dit nebude ohledne IVF, ale domluvim se s ni asppn na tom, ze hned po te kontrolni laparo nas tam ma na sale :-)
je skvele, ze manzela muzes mit u sebe, pokojicek v soukromi a ze muze i na ET na sal, to je uplne jiny standaRD NEZ pRONATAL, TAK TO BYLO STRASNE NEOSOBNI a studene.....a taky to, ze budem jen u jednoho mudra je k nezaplaceni, super!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.9.11 08:32

ahoj sedmi:), tak to je teda docela vtipny s hulvertem. je to kamarad me segry:). a dalsi nahodicka je to, ze prevzal praxi po mem gynekologovi an florenci. byl to uz stary deda a ja od nej odesla ke slamovy do gynfemu co sem zacla chodit do pronatalu a uz sem se tam pak nevratila. takze kdybych vydrzela az deda odejde do duchodu a prevezme to hulvert, tak se potkavame v ordinaci na gynde:).takhle tam potkas jen mou segru:). vcera sme se se segrou o nem zrovna bavili jakej to je odbornik. zacal delat primare v iscare, tak snad mu zbude cas na soukr.praxi.

holky kult je fakt dobrej:). otevrel si taky svuj CAR. specializuje se na IVF s darkynema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
22.9.11 09:42

Jj Kultík si otevřel svůj car na smíchově, ale nemá smlouvy s pojišťovnama, je to prý spíše pro cizinky a starší ženy 40 a víš-mi pravil a hlavně teda dárcovství :wink: A dál dojíždí každé úterý k nám do Příbrami-proto jsem u něj mohla zůstat-přecejenom už s ním pojuji tři roky a zná mě víc než jakýkoliv jiný dr., operoval mě i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
22.9.11 14:34

barce tak to je fakt vtipny, s Hulvertem :-D me k nemu poslal nas kamarad, ktery je decky doktor, jsou skoro sousedi :-) sla jsem na konzultaci ted v srpnu po druhem IVF a uz si me nechal, tak jsem rada. je spickovej, verim mu, i jeho sestricka rikala, ze mu vsechny otehotnej :mrgreen:
i bez laparky presne popsal na UTZ tu moji vadu delohy, laparka to potvrdila :palec: a je hrozne rozumny, jedna na rovinu, fakt jsme rada!!! a navic v centru, paradicka, skoda, ze jsi nevydrzela :mrgreen:
ja se prave s gynfemem rozloucila, chodila jsem k Macuchove a ta byla tak neochotna cokoli resit a jeste mi rekla neco, co me naprosto odradilo k ni jeste lezt :cert: ale Slamova je jednicka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
22.9.11 14:35

silvi jojo, Kultík je dobrej :mrgreen:
a ten jeho CAR je fakt pro cizinky a hlavne se zameruje na darkyne…a je strasne drahy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.9.11 14:54

sedmi me k nemu segra furt taha, tak neni nic vylouceno:). ale prave i on chvalil slamovou. byla bych docela zvedava na tu ordinaci, ja tam chodila snad 12let a bylo to tam jak za krale klacka a ted to tam prej je super moderni. kazdopadne kartu tam furt mam:). sem i zvazovala zkusit iscare kvuli nemu… pak sem se rozhodla 3.IVF opet v pronatalu:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
22.9.11 16:10

barce ordinace je krasna, super moderni UTZ, vse nove, dobry :palec: a v to msrpnu mi rikal, ze v zari se stehuji do vedlejsi budovy, tam to bude asi jeste hezci, podam hlaseni, musim se objednat, byli jsme domluveni, ze po laparce se ukazu…
a pokud jde o ISCARE, ja uz jsem objednana do Gennetu, ale ted se stejne nic dit nebude do jara, tak kdyby si me vzal osobne na starost (mluvil o otm, ze eventualne by si to IVF u me delal sam), tak bych tam sla, jinak jako anonymni pacientka asi ne…tak se uvidi za par mesicu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
22.9.11 16:14

Sedmitečko - no po těch letech u mě a po všech pokusech a jednom potratu je u mě otěhotnění jako takové už opravdu zázrak :palec: a darovaná vajíčka mají sice větší šanci, ale 100% to taky není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
22.9.11 16:38

Souhlas s Veko, prostě každé otěhotnění je zázrak, u dlouhodobě neplodných obzvlášť, a je pak jedno, jak k tomu dojde, hlavní je ten výsledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
22.9.11 17:54

Ahoj holky, moc vás zdravím. Tak mi včera přišel dopis z RBP, že má lázně schváleny a vzápětí e-mail z František - schválení a pozvánka s návratkou a mým předem sjednaným termínem :dance: .
Jinak také stále váhám nad změnou CARu, ale moc možností není a hlavně, nesnáším změny, nové prostředí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
22.9.11 20:46

eli jeee, ty se mas, me to asi prijde pristi tyden a jsem cim dal nervoznejsi, bojim se, ze budu treba zase vyjimka, jako vzdy, a nedostanu je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
22.9.11 22:03

Tak holky dobaleno, zitra vyjizdim. Tesim se, koho z vas tam potkam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
22.9.11 22:14

Zupe, pěkně si to tam užij a pamatuj - ten „opravdovej“ Frantík na hlazení je vystavenej v muzeu :wink: A hladí se prý ryba, říkala mi sestřička, na kterou to zabralo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí