Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mám skvělou zprávu!! Minulý pátek jsem doručila žádost o lázně na pojišťovnu a dnes jsem tam volala a oni mi to schválili - příští týden to budu mít v poště ![]()
Super, skvělá zpráva!!
Oni s tím moc neotálejí…My to přišlo za 10 dní, takže to máš v podstatě tak stejně ![]()
Eli2 píše:
Ahoj holky, mám skvělou zprávu!! Minulý pátek jsem doručila žádost o lázně na pojišťovnu a dnes jsem tam volala a oni mi to schválili - příští týden to budu mít v poště
ahoj holky, tak jsem zpatky doma po laparce a cekalo me velke prekvapeni - rozsahla endometrioza a strevo prirostle k deloze, parada…dva roky posloucham, jak jsem zdrava a nepotrebuju laparku a ejhle, jeste, ze jsem se k ni odhodlala…aspon vim, ze bahenni tampony se me (bohuzel) tykat asi nebudou ![]()
jinak vejcovody jsou krasne pruchodne, takze az se poresi endometrioza, budu v cajku a snad se konecne povede.
konecne vim, kde je ten zakopany pes, ktereho jsme nemohli vic nez dva roky najit…
zitra odnesu zadost na VZP a doufam, ze to bude rychle schvalene a uz se budu moct zacit tesit ![]()
jeste dotazek, oni mi z pojistovny napisou, ze mi to schvalili???, ja myslela, ze mi pak a zrovnou prijde dopis z lazni, v pripade schvaleni.....
Sedmitecko, me volali z lazni driv, nez mi prislo schvaleni od pojistovny, ale ano, posilaji to.
zupe aha, tak fajn, dekuji
je mi nejak blby tam po tydnu volat a nahanet je, zda mi to uz schvalili…
Semitecko, tak to jsou „dobré“ zprávy - teda alespoň v tom, že víš, v čem to vězí a můžeš to pořešit
. Schválení posílá pojišťovna a poté zasílají i lázně zvací dopis. Já do pojišťovny volala s tím, že samozřejmě vím, že je brzy, ale přesto s otázkou, kdy přibližně budou zasedat - kvůli mému zaměstnání. Paní byla velice sympatická a milá a hned mi ochotně poskytla informace. ![]()
eli tak to je super, ze byla pani ochotna ![]()
takze kdyz to zitra donesu na VZP, myslis, ze tak do dvou tydnu bych mohla dostat postou vyjadreni???
Sedmitecko, nevím jak VZP, ale RBP mívají lázeňské komise každý čtvrtek a já měla to štěstí, že jsem se dostala na řadu hned první čtvrtek, ale co tak slýchám, tak většinou to každé projednávají hned v tom prvním týdnu a druhý týden to bývá v poště, takže se máš na co těšit
. Já jsem tak nadšená, už teď se na to těším ![]()
Holky a kdy chcete jet? Já taky ponesu žádost na pojišťovnu snad do 14dní…zatím jsem přemýšlela o tom, že bych jela hned v lednu
vverru píše:
Holky a kdy chcete jet? Já taky ponesu žádost na pojišťovnu snad do 14dní…zatím jsem přemýšlela o tom, že bych jela hned v lednu
Musíš nastoupit do 3 měsíců od razítka, které ti na tu žádost dala (dá) obvodní lékařka.
Sedmitečko - sice to nepatří do této diskuse, ale chci se tě zeptat, jaké ti nabídli řešení endometriozy???
Jinak místo tamponů dostaneš slatinnou koupel a to taky není k zahození, to krásně působí na celé tělo ![]()