Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
15.9.11 13:37

Odpoledne si pojedu koupit jízdenku na vlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.9.11 19:11

Tak je to paragraf 11 platného Zdravotního řádu, odst. 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
16.9.11 16:10

Ahoj holky, mám skvělou zprávu!! Minulý pátek jsem doručila žádost o lázně na pojišťovnu a dnes jsem tam volala a oni mi to schválili - příští týden to budu mít v poště :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
16.9.11 16:37

Super, skvělá zpráva!! :hug: Oni s tím moc neotálejí…My to přišlo za 10 dní, takže to máš v podstatě tak stejně :-D

Eli2 píše:
Ahoj holky, mám skvělou zprávu!! Minulý pátek jsem doručila žádost o lázně na pojišťovnu a dnes jsem tam volala a oni mi to schválili - příští týden to budu mít v poště :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
16.9.11 20:00

Eli gratulace! super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
18.9.11 18:48

ahoj holky, tak jsem zpatky doma po laparce a cekalo me velke prekvapeni - rozsahla endometrioza a strevo prirostle k deloze, parada…dva roky posloucham, jak jsem zdrava a nepotrebuju laparku a ejhle, jeste, ze jsem se k ni odhodlala…aspon vim, ze bahenni tampony se me (bohuzel) tykat asi nebudou :cry:
jinak vejcovody jsou krasne pruchodne, takze az se poresi endometrioza, budu v cajku a snad se konecne povede.
konecne vim, kde je ten zakopany pes, ktereho jsme nemohli vic nez dva roky najit…
zitra odnesu zadost na VZP a doufam, ze to bude rychle schvalene a uz se budu moct zacit tesit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
18.9.11 18:48

jeste dotazek, oni mi z pojistovny napisou, ze mi to schvalili???, ja myslela, ze mi pak a zrovnou prijde dopis z lazni, v pripade schvaleni.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.9.11 19:00

Sedmitecko, me volali z lazni driv, nez mi prislo schvaleni od pojistovny, ale ano, posilaji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
18.9.11 19:46

zupe aha, tak fajn, dekuji :lol: je mi nejak blby tam po tydnu volat a nahanet je, zda mi to uz schvalili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.9.11 20:10

Semitecko, tak to jsou „dobré“ zprávy - teda alespoň v tom, že víš, v čem to vězí a můžeš to pořešit :wink: . Schválení posílá pojišťovna a poté zasílají i lázně zvací dopis. Já do pojišťovny volala s tím, že samozřejmě vím, že je brzy, ale přesto s otázkou, kdy přibližně budou zasedat - kvůli mému zaměstnání. Paní byla velice sympatická a milá a hned mi ochotně poskytla informace. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
18.9.11 20:19

eli tak to je super, ze byla pani ochotna :lol:
takze kdyz to zitra donesu na VZP, myslis, ze tak do dvou tydnu bych mohla dostat postou vyjadreni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.9.11 20:27

Sedmitecko, nevím jak VZP, ale RBP mívají lázeňské komise každý čtvrtek a já měla to štěstí, že jsem se dostala na řadu hned první čtvrtek, ale co tak slýchám, tak většinou to každé projednávají hned v tom prvním týdnu a druhý týden to bývá v poště, takže se máš na co těšit :wink: . Já jsem tak nadšená, už teď se na to těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
19.9.11 07:33

Holky a kdy chcete jet? Já taky ponesu žádost na pojišťovnu snad do 14dní…zatím jsem přemýšlela o tom, že bych jela hned v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
19.9.11 08:29
vverru píše:
Holky a kdy chcete jet? Já taky ponesu žádost na pojišťovnu snad do 14dní…zatím jsem přemýšlela o tom, že bych jela hned v lednu

Musíš nastoupit do 3 měsíců od razítka, které ti na tu žádost dala (dá) obvodní lékařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
19.9.11 08:50

Sedmitečko - sice to nepatří do této diskuse, ale chci se tě zeptat, jaké ti nabídli řešení endometriozy???

Jinak místo tamponů dostaneš slatinnou koupel a to taky není k zahození, to krásně působí na celé tělo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí