Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4136
9.9.11 13:35

eli tak jsme dala na tvou radu a prave si online blokla Belvedere od 30.10., pisou tam, ze me budou kontaktovat telefonicke operatorky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
9.9.11 13:40

sedmitečka

sedmitecka2 píše:
marti je skvele, ze se ti tam libi, uz se tesim taky :-D
muzu se zeptat, ty plynove injekce, daji se vydrzet? me by asi bodly, mam problemy se zady, ale bojim se jich 8-o

sedmitečko nebudu ti tu psát že ok,mě to teda bolí dost,ale někteří vůbec problém nemají.mě to bolí vždy a dost ale dá se to samo vydržet a jak tu říkají hodně pomáhají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
9.9.11 13:44

marti tak to jsme zrovna slyšet nemusela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jak vidím injekci, padám, takže to bude veselé 8-o
asi se jim budu snažit vyhnout …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
9.9.11 13:49

Tuhle injekci neuvidíš, budeš k ní sedět zády :mrgreen: Ani to jako injekce nevypadá, je to hadička s plynem a na ní takový nástavec.

Jinak MS tam pravděpodobně dostaneš (i kdyby ti normálně nevycházela, tak se to tam těma procedurama může hodně změnit a přijít i o dost dřív), ale to nevadí, oni s tím počítají, proto taky ženský na gynekologii jezdí na 4 týdny (normálně se jezdí s ostatníma diagnózama jen na tři) - počítá se s tím, že jeden promenstruuješ a velká část procedur se ti vyškrtá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.9.11 16:52
sedmitecka2 píše:
eli tak jsme dala na tvou radu a prave si online blokla Belvedere od 30.10., pisou tam, ze me budou kontaktovat telefonicke operatorky :lol:

Jéé, tak to se tam zřejmě potkáme :wink: , také mi obratem napsali, že mě budou kontaktovat - druhý den mi volali a domluvili jsme se. V termínu, který jsem chtěla mi nabídli jen Radbuzu, ale je fakt, že zřejmě hledali jen v trojhvězdách, kdo ví. Každopádně jsem ráda, že to mám bloklé, aby se nestalo, že mi lázně schválí a mně to tento rok kvůli plným termínům nevyjde a příští rok to třeba padne s ohledem na plánované změny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.9.11 16:57
barce píše:
tak ja tam snad taky zavolam..... a len poslali ti neco na mail? mit to potvrzene jen po telefonu 2mesice predem asi neni uplne spolehlive, vid? asi zkusim na tve doporuceni isis:).
Barči, potvrzení o rezervaci na mail neposílají, ale zadali si mé jméno a rodné číslo do své databáze, tak snad.. Samozřejmě, jakmile budu držet v ruce schválení od pojišťovny, pěkně jim to tam naskenuji a připíšu náš dříve domluvený termín a požádám o potvrzení.

Mikalko, moc děkuji za info!!! Teď už nelituji svého rozhodnutí ani trošku cestovat přes celou republiku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
9.9.11 17:27

Jinak Radbuza je taky OK, spadá pod Adlera, jedinou nevýhodou je, že se na jídlo a procedury dochází (asi tak 50 metrů), ale pokoje jsou úplně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
9.9.11 20:17

eli jsem rada, ze se potkame, jeste by to tak nejak podobne mohla vykoumat barci a mame partu hotovou :mrgreen: :mrgreen:
ja chtela puvodne Isis, kvuli bazenu, ale vzhledem k tomu, ze rekonstruujeme byt a do konceroku se budem stehovat, zvolila jsem financne setrnejsi variantu…jako lazensti hasote mame do Aqua fora stejne zvyhodnene vstupne, tak to je pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
9.9.11 20:17

ugluk no snad je nejak zvladnu, kdyby mely pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5361
9.9.11 21:04
ugluk píše:
Tuhle injekci neuvidíš, budeš k ní sedět zády :mrgreen: Ani to jako injekce nevypadá, je to hadička s plynem a na ní takový nástavec.Jinak MS tam pravděpodobně dostaneš (i kdyby ti normálně nevycházela, tak se to tam těma procedurama může hodně změnit a přijít i o dost dřív), ale to nevadí, oni s tím počítají, proto taky ženský na gynekologii jezdí na 4 týdny (normálně se jezdí s ostatníma diagnózama jen na tři) - počítá se s tím, že jeden promenstruuješ a velká část procedur se ti vyškrtá.

Menstruace mi přišla hodně opožděná a hodně silná, citlivější „povahy“ mají s MS v lázních problémy. Já jsem ji měla silnou, jako čert a ještě jsem měla týden dopředu žaludek na vodě, někdy jsem se i pozvracela, už jsem si myslela, že jsem těhotná, ale byla to jen reakce na lázně! Já kdybych jela ještě jednou do lázní, tak MS pořeším s doktorem ať ji za ty čtyři týdny nedostanu, některé holky to tak řešily dopředu a využili všechny čtyři týdny všechny procedury, takto budete mít skrz MS třeba za den max. dvě procedury, což je škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5361
9.9.11 21:09
Eli2 píše:
barce píše:
tak ja tam snad taky zavolam..... a len poslali ti neco na mail? mit to potvrzene jen po telefonu 2mesice predem asi neni uplne spolehlive, vid? asi zkusim na tve doporuceni isis:).
Barči, potvrzení o rezervaci na mail neposílají, ale zadali si mé jméno a rodné číslo do své databáze, tak snad.. Samozřejmě, jakmile budu držet v ruce schválení od pojišťovny, pěkně jim to tam naskenuji a připíšu náš dříve domluvený termín a požádám o potvrzení.Mikalko, moc děkuji za info!!! Teď už nelituji svého rozhodnutí ani trošku cestovat přes celou republiku :hug: :kytka:

Není zač :-) Já bych tam jela hned, jééé, bylo to tam fakt bezva :palec: :palec: :palec: Jen bych se už bála teď počasí, já tam byla přelom září a října a počasí už nebylo nic moc, rána studené, mlhavo a když se má docházet ráno třeba na 7:00 na bazén a pak zpátky do toho hnusného počasí, tak to hodně holek tam odleželo a je to pak velká škoda. Nejlepší je tam jet v létě, to si člověk užije i venkovního bazénu a celkově si toho tam víc užije, ale i tak je tam mooooooooooooooooooooc hezky a závidím, hned bych jela znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.9.11 21:12
sedmitecka2 píše:
eli jsem rada, ze se potkame, jeste by to tak nejak podobne mohla vykoumat barci a mame partu hotovou :mrgreen: :mrgreen:
ja chtela puvodne Isis, kvuli bazenu, ale vzhledem k tomu, ze rekonstruujeme byt a do konceroku se budem stehovat, zvolila jsem financne setrnejsi variantu…jako lazensti hasote mame do Aqua fora stejne zvyhodnene vstupne, tak to je pohoda :palec:

Jsem na tom stejně, nehledě na penízky jsem také chtěla Isis, kvůli vodičce, ale musela jsem také teď volit šetrnější variantu. Docházet venkem mi nevadí, třeba nebudu sama, když se tak pomalu scházíme a slevněné vstupné je přijatelné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
9.9.11 21:21

Mně se zas cyklus v lázních asi o 3 dny zkrátil (což moc k dobru nebylo, přirozený mám 22-24 dní). MS byla normální, 4-5 dní. A popravdě nějaké oddalování MS, pokud je tam člověk proto, aby si porovnal organismus, by mi bylo dost proti srsti, zkusila jsem to v životě párkrát a pokaždé se to se mnou táhlo ještě několik dalších cyklů a nikdy to nic dobrého nepřineslo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
10.9.11 09:57
ugluk píše:
Mně se zas cyklus v lázních asi o 3 dny zkrátil (což moc k dobru nebylo, přirozený mám 22-24 dní). MS byla normální, 4-5 dní. A popravdě nějaké oddalování MS, pokud je tam člověk proto, aby si porovnal organismus, by mi bylo dost proti srsti, zkusila jsem to v životě párkrát a pokaždé se to se mnou táhlo ještě několik dalších cyklů a nikdy to nic dobrého nepřineslo :-?

Taky mi to přijde trochu na hlavu - jedu se tam vyčistit a místo toho se narvu hormonálníma sračkama? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
10.9.11 12:41

eli ja byla pro Isis 100% rozhodnuta, jsem docela vodnik, takze chodba primo do bazenu me lakala, a taky jidlo formou bufetu, ale nekonec jsem se rozhodla, ze to nepotrebuju, radis utratim vic tam, priplatim si cvico, plavani, masaze......stejne bych rada trosku zhubla a to se mi bufetem nepovede, znam se :mrgreen:

taky myslim, ze dojit do bazenu pres park neni takovy problem…a navic tu holky pisou, ze v Belvederu je uzasny doktor, takze to je taky duvod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí