Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ve diky za info, zkusim to kdyztak poresit, aby mi dali pokoj ne na hlavni. ja nad tim Aquforem furt spekulovala, ale Pawlik sem uz platit moc nechtela a ja asi dam spis prednost tomu hezcimu pokoji neb tak nejak delam v oboru:).kdybych byla vodomil, tak je to jasny…snad to neni tak daleko, tak to doufam preziju ve zdravi obcasny prechod na Lilie.
Barce - nemusíš hned do pawliku, stačí isis, to je jen část pawliku, je levnjší. Já byla v obou a osobně si myslím, že pokoje jsou skoro stejné všude. Nebudu tě už přemlouvat
jen píšu zkušenosti z mých dvou pobytu tady. ![]()
Holky, v pokynech jsem vyčetla, že cestu do a z lázní proplácí pojištovna. Nevíte náhodou, zda ta jízdenka musí být z trvalého bydliště? Mám totiž trvalé u rodičů v karviné, ale bydlím v ostraně, odkud také pojedu…nemáte s tímto některá zkušenost???
Ne, tu cestu dle mého pojišťovna neproplácí, jenom lidem, které musí dovézt sanitka nebo tak něco.
Taky bych řekla, že to je braný tak, že pokud je nutný zdravotnický převoz sanitkou, tak to pojišťovna proplatí. Většinou je to u prvního stupně, kdy lidi jedou třeba rovnou z nemocnice do lázní na rehabilitaci a tak.
Na poslední stránce Návrhu na lázně, který jsem obdržela z CAR..doma to pohledám a dám vědět přesně… ![]()
VeKo píše:
Moniko - a kde jsi to našla?
Já vím, že jsem v těch podkladových papírech o proplácení cesty měla, ale právě jen pro takové případy, které se samy dopravit nezvládnou. Neznám nikoho, kdo by to byť jen zkoušel a přijde mi to i trochu nelogické.
Já to četla na rychlo..ale bylo by to super..u mne to dělá 1500Kč ![]()
ugluk píše:
Já vím, že jsem v těch podkladových papírech o proplácení cesty měla, ale právě jen pro takové případy, které se samy dopravit nezvládnou. Neznám nikoho, kdo by to byť jen zkoušel a přijde mi to i trochu nelogické.
No to by bylo super ![]()
Ale myslím, že je to stejné jako s proplácením cesty k lékaři nebo na vyšetření - pokud lékař posoudí, že zdravotní stav pacienta je natolik závažný, že se tam vlastní pomocí nedopraví, pak mu vydá posudek a pojišťovna to proplatí. Je na to nějaká vyhláška či co.
ahoj holky,
také jsem to četla s tím proplácením a pak i hledala na netu…prý to opravdu proplácí-jízdenku za vlak a autobus-dopravu vlastním vozem neproplácí…jedu autem, tak jsem se po tom dál nepídila … i známá říkala, že jí vlak zaplatili ![]()
Super…
Silvi.100 píše:
ahoj holky,také jsem to četla s tím proplácením a pak i hledala na netu…prý to opravdu proplácí-jízdenku za vlak a autobus-dopravu vlastním vozem neproplácí…jedu autem, tak jsem se po tom dál nepídila … i známá říkala, že jí vlak zaplatili