Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
13.9.11 09:01

Ve diky za info, zkusim to kdyztak poresit, aby mi dali pokoj ne na hlavni. ja nad tim Aquforem furt spekulovala, ale Pawlik sem uz platit moc nechtela a ja asi dam spis prednost tomu hezcimu pokoji neb tak nejak delam v oboru:).kdybych byla vodomil, tak je to jasny…snad to neni tak daleko, tak to doufam preziju ve zdravi obcasny prechod na Lilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
13.9.11 09:25

Barce - nemusíš hned do pawliku, stačí isis, to je jen část pawliku, je levnjší. Já byla v obou a osobně si myslím, že pokoje jsou skoro stejné všude. Nebudu tě už přemlouvat :lol: jen píšu zkušenosti z mých dvou pobytu tady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 11:18

Holky, v pokynech jsem vyčetla, že cestu do a z lázní proplácí pojištovna. Nevíte náhodou, zda ta jízdenka musí být z trvalého bydliště? Mám totiž trvalé u rodičů v karviné, ale bydlím v ostraně, odkud také pojedu…nemáte s tímto některá zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
13.9.11 11:21

Ne, tu cestu dle mého pojišťovna neproplácí, jenom lidem, které musí dovézt sanitka nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
13.9.11 11:27

Taky bych řekla, že to je braný tak, že pokud je nutný zdravotnický převoz sanitkou, tak to pojišťovna proplatí. Většinou je to u prvního stupně, kdy lidi jedou třeba rovnou z nemocnice do lázní na rehabilitaci a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 11:36

Fakt? Tak to si přečtu ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
13.9.11 11:44

Moniko - a kde jsi to našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 11:45

Na poslední stránce Návrhu na lázně, který jsem obdržela z CAR..doma to pohledám a dám vědět přesně… :wink:

VeKo píše:
Moniko - a kde jsi to našla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 11:46

Šárko, jak užíváš lázní :?: Za chvilku už přijedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
13.9.11 11:46

Já vím, že jsem v těch podkladových papírech o proplácení cesty měla, ale právě jen pro takové případy, které se samy dopravit nezvládnou. Neznám nikoho, kdo by to byť jen zkoušel a přijde mi to i trochu nelogické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 11:49

Já to četla na rychlo..ale bylo by to super..u mne to dělá 1500Kč :mrgreen:

ugluk píše:
Já vím, že jsem v těch podkladových papírech o proplácení cesty měla, ale právě jen pro takové případy, které se samy dopravit nezvládnou. Neznám nikoho, kdo by to byť jen zkoušel a přijde mi to i trochu nelogické.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
13.9.11 11:51

No to by bylo super :mrgreen:
Ale myslím, že je to stejné jako s proplácením cesty k lékaři nebo na vyšetření - pokud lékař posoudí, že zdravotní stav pacienta je natolik závažný, že se tam vlastní pomocí nedopraví, pak mu vydá posudek a pojišťovna to proplatí. Je na to nějaká vyhláška či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
13.9.11 14:03

ahoj holky,

také jsem to četla s tím proplácením a pak i hledala na netu…prý to opravdu proplácí-jízdenku za vlak a autobus-dopravu vlastním vozem neproplácí…jedu autem, tak jsem se po tom dál nepídila … i známá říkala, že jí vlak zaplatili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 14:22

Super…

Silvi.100 píše:
ahoj holky,také jsem to četla s tím proplácením a pak i hledala na netu…prý to opravdu proplácí-jízdenku za vlak a autobus-dopravu vlastním vozem neproplácí…jedu autem, tak jsem se po tom dál nepídila … i známá říkala, že jí vlak zaplatili :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
13.9.11 14:32

Fakt, Silvi? Je to sice divné, nicméně pozitivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí