Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68941
10.9.11 13:49

Sedmitecka, Belvederem rozhodně neprohloupíš, neboj :wink: Ale jinak Isis nemá gynekologickýho doktora, tak já docházela právě do toho Belvederu :-) Já jsem právě lenoch líná, takže k doktorovi a na procedury se muselo, ale jít v listopadu v noci přes park s mokrou hlavou, no to by mě asi nedokopalo, zato pěkně suchou nohou vnitřkem, neřešit, jestli když mám zaplacenou dvouhodinovku, odcházím už po hodině, no asi jen to mě donutilo chodit tam fakt denně, znám se :-) Ale co se týče toho hubnutí, máš naprostou pravdu, já odjela s naprosto stejnou váhou jako při příjezdu, ale to jen díky tomu dennímu plavání, protože co se jídla týče, bylo to sakra těžký odolávat :-D Ale zase super, že když člověk chtěl, libovolnou přílohu nahradil teplou nebo studenou zeleninou, tak pro lidi s hodně pevnou vůlí, co neradi sladký minidezert na závěr, by i tohle mohlo být požehnáním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
10.9.11 19:06
sedmitecka2 píše:
eli ja byla pro Isis 100% rozhodnuta, jsem docela vodnik, takze chodba primo do bazenu me lakala, a taky jidlo formou bufetu, ale nekonec jsem se rozhodla, ze to nepotrebuju, radis utratim vic tam, priplatim si cvico, plavani, masaze......stejne bych rada trosku zhubla a to se mi bufetem nepovede, znam se :mrgreen:taky myslim, ze dojit do bazenu pres park neni takovy problem…a navic tu holky pisou, ze v Belvederu je uzasny doktor, takze to je taky duvod :-D

Mluvíš mi z duše, cítím to úplně stejně - taky zamýšlím nad připlacením si za další háčkání a pak ten dobrý doktor, to byla finální tečka a už se těším čím dál více. Jen ať nám to schválí!!! :potlesk: A když na to plavčo nebudu sama, tak tu procházku parkem beru jako další pohyb navíc, taky by se mi moc líbilo zhubnout, tak snad se odhodlám :wink: . Jídlo - raut mě nějak zvlášť neláká, spíš jen ten bazén, ale tam stejně půjdu a navíc zbydou i ty korunky na další fajn věci. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.9.11 21:15

Holky gynekologický doktoři jsou teď všichni v Adleru. Šmrhová, Kozma i Albl.

Teď všechny gynekologický doktory dali do Adleru, mají i předělaný ordinace a nový gyn.křesla, ale o UTZ si můžou pořád nechat zdát :-(

V Belvederu je internista - vím naprosto jistě, letěl ke mě přes park do Pawliku, když jsem potřebovala urgentně píchnout kapačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.9.11 21:16

Když dorazíte do svého hotelu, tak vás stejně pošlou do Adlera a tam vám sestry přiřadí jednoho z gynekologických doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.9.11 07:50

Holky, uz nejakou dobu premyslim, jak je to v laznich s pranim? Jsou tam nejake pracky, nebo mate obleceni na cely mesic?
Veko, na co jsi potrebovala pichnout kapacku, jestli to neni moc osobni dotaz? Jsi me trochu vydesila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
12.9.11 08:03

Veko, vidíš, mně tehdy ještě za Kozmou poslali do Belvederu…

Zupe, Isis umožňuje za poplatek (nemalý) praní prádla hostům, ale já koupila v drogérce marseilleské mýdlo (mám ho na cesty už roky) a těch pár kousků si čas od času přemáchla v ruce v umyvadle a usušila v pokoji. Stejně šlo hlavně o spodní prádlo a ponožky, to jsem na měsíc nevláčela, ale jinak jsem měla věcí dost. Taky jsem si tam asi dvě trička koupila a kdybych potřebovala, přivezl by mi něco čistého chlap. Všichni, co znám, ale taky máchali v ruce a šlo to, v listopadu se člověk zas tak moc nezpotil a jak se přes den furt rácháš v nějaké vodě a pohybuješ v čistém prostředí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.9.11 08:18

No ja prani v ruce za a nesnasim a za b neumim, takze chlap:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.9.11 08:53

holky tak ja mam od 3.11. blokly Tri lilie, hura!!! furt sem spekulovala nad tim bazenem na Isis, ale ja zas takovej vodnik nejsem, tak sem radsi zaplatila lepsi ubytko a do bazenu si kdyztak skaknu.
tak ted uz opravdu jen aby to schvalili, snad joooooo, budu se modlit:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
12.9.11 10:04

barce super, a tys tam volala? j jse rezervovala online, mel by mi nekdo zavolat, zatim ale nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.9.11 10:11

sedmi jo jo, volala. resp. teda nejdriv psala mail, to mi rovnou potvrdili Isis, ale pak sem to zmenila na ty Lilie uz tel. pres nejake jejich obchdoni odd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
12.9.11 17:24

Zupe - měla jsem naprosto nečekaně akutní alergickou reakci na vosí žihadlo.

Jinak s praním jsem to já neřešila. Přemáchla jsem si pár kousků spodního prádla. Jinak jsem vzala si dost oblečení. Hlavně v každém jsem vždycky pár hodin denně. Dost se tady převlíkám, jednou na doma, jednou na jídlo, jednou na cvičení, jednou na kafe ven. Takže tím jak se to střídá, tak se to dá vydržet bez nějakého velkého praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.9.11 17:32

ahoj holky,

Barce super :palec: držím palce na rychlé schválení. Jedu týden před tebou, už se mi to krátí a Monča to má tuplem za pár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
12.9.11 17:38

Barce - můžu ti ještě poradit, aby sis ověřila, jestli nemáš pokoj na hlavní ulici Máchova, ta je dost frekventovaná.

Jinak budu se opakovat: Aquaforum není jen o koupání, je to prostě další prostor na víc, kde se dá trávit čas, třeba jen na lehátku s knížkou. Ono v zimě budete mít možnost být buď na pokoji a nebo někde v kavárně, a ještě jsem nenašla tady nekuřáckou. A fakt teď třeba večer po večeři si jdem do devíti pokecat s holkama k bazénu a vydržíme i desítky minut sedět ve vířivce, pak natáhnem župan a za pět minut jsme na pokoji.
Další výhodu má Pawlik/Isis v tom, že je s Círařskými lázněmi propojený podzemní chodbou, to je podle mě v zimě k nezaplacení. Nechtělo by se mi lítat rozpařená z koupelí někde po Frantovkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
12.9.11 18:14

S Aquaforem souhlas a nekuracka kavarna byla Marketka na hlavni tride, vedle LD Goethe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.9.11 08:49

Silvi, to máš pravdu, že už to mám za pár. Nastupuji v neděli :potlesk: Neskutečně to uteklo…Už se nemůžu dočkat :hug:

Silvi.100 píše:
ahoj holky,Barce super :palec: držím palce na rychlé schválení. Jedu týden před tebou, už se mi to krátí a Monča to má tuplem za pár :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí