Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ish píše:Šťastnou cestu domů Romčo a ještě jednou hodně štěstí
A já už dneska jedu domů![]()
ale bylo to žůžo labůžo![]()
Moc gratuluji k těhu!!!
Beru*Beru píše:
Taky jsem bydlela v BelvederuSamozřejmě špičkové a pan doktor Kozma je taktéž úžasný člověk
Vřele doporučuji
Teladradora píše:ugluk píše:Holky, v Belvederu budete myslím moc spokojené
V Belvederu je báječnej doktor Kozma, ohromně mi sednul a diskutoval se mnou jako s plnohodnotnou chápající bytostí, která už o neplodnosti taky ledacos ví![]()
, je to určitě nejfajnovější hotel kategorie 3hvězdičky…krásná poloha, všude blízko…jo, a MUDr. Kozma je můj soused, zrovna včera s paní odjížděl na dovolenou
. Kdybych jela do Frantovek já
a chtěla kat. 3hvězdičky, jela bych buď do Isisu (ale to kvůli Aquaforu a pro někoho kvůli rautu), ale vybrala bych si asi ještě radši Belvedere (protože já se zase tak hodně ráda v bazénu nekoupu
). Už jsem to psala, myslím Monče…hned vedle Belvederu máte fakt fajné kafe Iluzion, taky restauraci Ida - výborné těstoviny a hned vedle Gruzii, kde můžete s holkama dobře zapařit a zasmát se lázeňským kocourům - často už dost vypelichaným
- kteří Vás tam budou balit…ale na pokec a na zatančení je to tam fakt super, hrajou živě každý den a frčí to tam…Michal David a tak
![]()
![]()
![]()
Tý jo, ty už jedeš domů? šíleně to uteklo.. ![]()
Martina34 píše:ish píše:Šťastnou cestu domů Romčo a ještě jednou hodně štěstí
![]()
![]()
eli2 ahoj. ja tedy v CARu za vypsani doporuceni neplatila nic, ani nevidim duvod, proc by si za to meli nechat platit, neni to vypis z dokumentace, ten si vetsinou zpoplatni.....
taladradora dekujeme za uzitecne rady a tipy!
ja mam v nejuzsim vyberu Belvedere, Metropol, Isis a Adler, takze nej nej je Belvedere?
![]()
Beru*Beru moc gratuluji k těhu, to je teda paráda, jak to vyšlo!!!! určitě lázně pomohly!!! ![]()
Děkuju, taky jsme tomu s manželem nemohli uvěřit
Taky tomu věřím, že lázně hodně pomohly. Myslím, že to pro tělo bylo nejlepší, všechen ten relax, slatinové zábaly, koupele atd. Takže těm, co se miminko nedaří, určitě si nechejte napsat lázně a nezapomeňte si osahat Františka ![]()
Sedmitečko, děkuji za odpověď, taky se mi to zdálo divné, ale co dělat, zaplatit budu muset…ale jsem překvapená, jak na i na tomto rýžují…
Nicméně, jsem se nakonec rozhodla také pro Františky a dnes volala dr. ať je napíše na 1.místečko
, sice bezmála 600 km, ale když už jsou tak záračné…
Teď už jen, aby mi to schválili…
Eli, já platila 150Kč..Máme to do lázní stejně daleko, věřím, že ta vzdálenost za to stojí ![]()
Eli2 píše:
Sedmitečko, děkuji za odpověď, taky se mi to zdálo divné, ale co dělat, zaplatit budu muset…ale jsem překvapená, jak na i na tomto rýžují…
Nicméně, jsem se nakonec rozhodla také pro Františky a dnes volala dr. ať je napíše na 1.místečko, sice bezmála 600 km, ale když už jsou tak záračné…
Teď už jen, aby mi to schválili…
eli nemas zac, je to ale nehorazny, za co vsechno si ty CARy nechaji platit…platit za to, ze ti napise papir s par vetami, nic je to nestoji, z jejich kapsy to nejde.,…to je hrozny ![]()
ish píše:
Ish, mohu být zvědavá, jak to tam chodí, jaké jsou obvykle procedury, v jakém intervalu apod.? A co jinak ve volném čase? Jinak přeji šťastný návrat ![]()
Ahoj holky, tak vás opět všechny zdravím z lázní.
Eli určitě neváhej z Fr. lázněmi. Jsem ze stejného kraje, jsem tu týden a těch 7,5 hodin jízdy vlakem zatím vůbec nelituji. ![]()
Beru mooocccc gratuluji k těhu. Ať se daří vám oběma. ![]()
Někdo se ptal na procedury, tak za sebe mohu říci, že všechny dávají do cca 13 - 14 :00.Pak je volno. Mezi tím člověk musí stihnout jak snídani, tak oběd. Vyjímkou není ani skupinové cvičení v bazénu na 7:00. Po procedurách si většinou každý odpočine, ab byl fit na večerní zábavu. ![]()
Teď se neorientuji, kdo kdy odjíždí, ale vezměte si více teplých věcí, než letních.
Mějte se všechny co možná nejlépe a ahoojjjj
Šárko, vidím, že ti lázně maximálně prospívají!! Už se za tebou těším!!! Ještě 12 dní ![]()
myška000 píše:
Ahoj holky, tak vás opět všechny zdravím z lázní.
Eli určitě neváhej z Fr. lázněmi. Jsem ze stejného kraje, jsem tu týden a těch 7,5 hodin jízdy vlakem zatím vůbec nelituji.
Beru mooocccc gratuluji k těhu. Ať se daří vám oběma.
Někdo se ptal na procedury, tak za sebe mohu říci, že všechny dávají do cca 13 - 14 :00.Pak je volno. Mezi tím člověk musí stihnout jak snídani, tak oběd. Vyjímkou není ani skupinové cvičení v bazénu na 7:00. Po procedurách si většinou každý odpočine, ab byl fit na večerní zábavu.
Teď se neorientuji, kdo kdy odjíždí, ale vezměte si více teplých věcí, než letních.Mějte se všechny co možná nejlépe a ahoojjjj
Eli2 píše:ish píše:Ish, mohu být zvědavá, jak to tam chodí, jaké jsou obvykle procedury, v jakém intervalu apod.? A co jinak ve volném čase? Jinak přeji šťastný návrat
Můžu ti akorát napsat, jaké procedury jsem měla já - ono doktor by je měl předepisovat vzhledem k zdravotnímu stavu.
Měla jsem: vaginální irigace, slatinné tampony se zábalem, uhličitou koupel, perličkovou koupel, cvičení mojžíšové, aquaaerobik, masáže, vířivku na nohy, šlapací bazénky a gynekologický plyn.
Vím, že některé holky třeba měly i fyzioterapii a tak - já si docházela soukromně na reflexku.
Procedury jsou dělané tak, abys tam stihla v pohodě dojít (já se z Pawliku po celých Frantovkách nalítala dost), bezproblémů jsem stíhala i jídlo. Někdy jsem začínala v 7, jindy klidně 9:30 a končila třeba v 11 nebo i ve 14h. Odpoledne jsme s holkama chodívaly na procházku nebo na kafíčko, no a večer do báru ![]()
Já neměla ten aquaerobik, místo toho jsem si sama chodila plavat, odmítla jsem Mojžíšovou (ta skupinová byla dost na houby, místo toho jsem si tu hoďku na pokoji dávala sama, měla jsem základ od fyziot. z domova) a místo ní si nechala napsat gynekologické cvičení, odmítla jsem vířivku na nohy a místo ní si nechala napsat šlapací bazénky (efekt stejný, ale bazénky mi přišly o dost zábavnější), ale zas navíc jsem měla celotělovou vířivku a plynové injekce do beder. Z masáží jsem měla reflexní masáž zad. Ono se s tím doktorem fakt dalo diskutovat, po prvním týdnu je kontrolní prohlídka, kde si člověk může říct, co mu nesedne, asi až na to „zlaté trio“ gynekologických procedur (slatina, irigace, plyn) dokážou přizpůsobit všecko.
Jinak při první registraci jsem chytla mladou sestřičku, která na mě spiklenecky mrkla - taky tak strašně nerada brzy vstáváte?
- a na celý měsíc mi program napsala tak, že jsem nikdy nezačínala dřív jak v osm ![]()