Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
2.9.11 10:56

no tak ja ja jedu asi do belvederu:)!!!!!!
veko a ty bydlis v pawliku nebo isis, kolik si doplacela? pardooooooon jestli si to uz psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
2.9.11 11:05

Barčo - před 2 lety jsem byla na Isis doplácela jsem asi 11tis. Teď jsem na Pawliku a stál to 16tis. obojí 1L. Ale upřímně, já jsem nad tím kolik to stojí tak nepřemýšlela, já prostě vždycky upřednostním pohodlí oproti penězům :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.9.11 11:10

diky moc ve, kolem tech 11tis sem si to tak predstavovala… a je to komplet nebo jeste nejaky poplatek? ja jeste resim ty tri lilie, sice bez bazenu, ale zas to vypada taky moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.9.11 11:13

Já před dvěma rokama doplácela 1l v Isisu cca 9500, v tom je všecko - poplatky zdravotní, lázeňské, doplatky za ubytování a jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
2.9.11 11:13

Barčo - je to komplet vč.lázeňského a regulačního poplatku. Mají docela dobrou infolinku, tak si tam klidně zavolej, všechny tvoje dotazy nezávazně zodpoví. Najdi si Lázně Františkovy lázně a.s.
3 lilie jsou moc hezkej hotel - teda uvnitř jsem nebyla. Ale já bych fakt doporučila Pawlik/iIsis kvůli jídlu a hlavně bazénu, to tady prostě nemá jinej hotel. A jestli chceš jet v říjnu, tak věř, že prohřátí na lehátku v 33stupních a pak jen vzít župan a přejít chodbu a být na pokoji, je prostě k nezaplacení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.9.11 11:23

holky moc diky diky! jak psala len asi v zadne 3* to nebude nejake peklo. asi zkusim isis, uvidim jak to klapne, chci taky 1l, prelom rijen/list. kdyztak jeste pisnu kdyz me neco napadne, snad se nebudete zlobit, az se vratim, tak po vas prevezmu informacni stafetu:). i kdyz vzhledem k tomu, ze od noveho roku se to na neplodnost platit asi nebude, tak asi nebude moc komu predavat lazenske info:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.9.11 11:31

Barce, posílám odkaz na ceny hotelů.
http://www.frantiskovylazne.cz/…oplatky-klp/#…

barce píše:
holky moc diky diky! jak psala len asi v zadne 3* to nebude nejake peklo. asi zkusim isis, uvidim jak to klapne, chci taky 1l, prelom rijen/list. kdyztak jeste pisnu kdyz me neco napadne, snad se nebudete zlobit, az se vratim, tak po vas prevezmu informacni stafetu:). i kdyz vzhledem k tomu, ze od noveho roku se to na neplodnost platit asi nebude, tak asi nebude moc komu predavat lazenske info:(.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.9.11 11:39

moni dekuju, uz sem na to mrkala, ale len treba doplacela na isis mene nez je v tom ceniku doplatku. mozna i v techto doplatcich hraje roli jestli jedes v hlavni nebo vedlejsi sezone i kdyz u techto doplatku to na netu nerozlisujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.9.11 11:48

Já myslím, že jsem tam s Veko byla ve stejné době :-) Jinak oni tam mají dvě kategorie pokojů I. a I.A, ta A by měla být o něco lepší (větší, s balkónem…), tak možná byl rozdíl v tom doplatku takový, že já bydlela v „horším“ pokoji. Ale určitě to byla cena pod 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.9.11 11:51

Já tam našla všechno co mi nabízeli :-) Četla jsem, že jedeš do Belvederu. Já také Belvedere Roayl. A ty?
Jinak do belvederu II jede sylva - takže nás na belvederu bude dost…je to taková zlatá střední cesta..

barce píše:
moni dekuju, uz sem na to mrkala, ale len treba doplacela na isis mene nez je v tom ceniku doplatku. mozna i v techto doplatcich hraje roli jestli jedes v hlavni nebo vedlejsi sezone i kdyz u techto doplatku to na netu nerozlisujou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
2.9.11 12:04

V Belvederu je báječnej doktor Kozma, ohromně mi sednul a diskutoval se mnou jako s plnohodnotnou chápající bytostí, která už o neplodnosti taky ledacos ví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.9.11 12:08
:palec:
ugluk píše:
V Belvederu je báječnej doktor Kozma, ohromně mi sednul a diskutoval se mnou jako s plnohodnotnou chápající bytostí, která už o neplodnosti taky ledacos ví :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
2.9.11 12:43

Ugluk - určitě jsme tady byly chvíli spolu :-)
Jinak já ten doplatek minule fakt dala od oka, už si to nepamatuji přesně.
Ale jinak ceny co mají na internetu za komplexní lázeňskou péči sedí. Já teď platila přesně co je na internetu krát 28 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
2.9.11 14:20

ahoj holky, takže já mám na kontě první malé vítězství, mám z CARu vypsané doporučení na lázně, bála jsem se neochoty, ale bylo to úplně v pohodě, krásně tam mám nadefinovanou i tu větičku, jak jste radily „doporučuji komplexní lázeňskou léčbu“ :mrgreen: vytiskli mi k ktomu i ten úplně nejlepší spermiogram, který tam manžel měl za posledního dva a půl roku, tak teď už jen ať je za mnou laparo a hned odesílám :-D

vím, že jste to tu už psaly, ale za jak dlouho tak teoreticky můžu odfrčet, když pošlu žádost na pojiš´tovnu cca 20. září?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
2.9.11 14:21

nalákaly jste mě na Isis. líbí se mi i Belvedere. u depandance Isis jsem ale na netu nenašla ty doplatky, jsou tam jen pro Pawlik a ten je dražší.....vejdu se do těch 10 tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí