Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68940
2.9.11 14:27

Čistě teoreticky? 1. října :mrgreen: Spíš bych ale počítala o pár týdnů později :wink:
Myslím, že ty doplatky neměnili, tak koukni na mě a Veko - já tam doplácela pod 10, ona přes 11, tak to bude taky tak nějak, kdyžtak se jich klidně můžeš zeptat na přesnou částku. V Isisu teda za tu cenu dávají pouze jednolůžáky, dvoj- pouze tehdy, pokud byste si ho rezervovaly dvě najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
2.9.11 14:56

ugluk tak rychle? tak to ráda slyším, v půlce října by mi to vyhovovalo odjet :mrgreen: tak snad se to nějak zvládne…tak pokud by to bylo cca těch 10 tisíc a jednolůžák, tak super, to bych brala :lol: já jsem vodomil, takže mě na tom hodně láká ten bazén a sauna v Aquaforu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
2.9.11 14:58

Tak holkám tady přišlo schválení cca do 14 dnů a teoreticky, když to máš předem zařízený, můžeš odcestovat třeba den po schválení :-) Prakticky to schválení může trvat o něco dýl a taky asi neseženeš tak těsný termín. Ale mně ve čtvrtek schválili, řekli mi to do telefonu, já si cinkla do hotelu, tam se náhodou uvolnilo jedno místo hned na neděli, tak jim tam pojišťovna to schválení nafaxovala a v neděli jsem fakt jela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
2.9.11 18:27

Sedmitečko - vždyť mají na webu i ceník na Isis - 4 týdny v jednolůžáku 11.340,– vč.všech poplatků.(60,– regulační + 15,– lázeňský)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.9.11 19:30

Silvi supeeerrrr. :pankac: Sice já zrovna ten den odjíždím, ale určit si to užiješ!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
2.9.11 20:55

VeKo děkuju, jsem asi natvrdlo, ale já tam Isis prostě nenašla, jen Pawlik.....takže dík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
2.9.11 23:01

Holky já už se táák těším, jak vás tady čtu :mrgreen: sice si nemůžu dovolit takový komfort, abych pak hned utáhla ivf s darovanými, ale já věřím, že i v Belvederu budu spokojená…tenkrát před deseti lety jsem byla v tom nejobyčejněším, co mi poslali…nevím, zda už tenkrát fungovalo, abych si dopředu zarezervovala pokoj a i tak jsem si to maximálně užila a nějaké ubytko neřešila…se stravou jsem byla spokojená i když nebylo pořádně z čeho vybírat…ale přiznávám, že bazén v místě hotelu závidím nejvíce…pokud se nás sejde více, kdo nebude mít problém chodit navečír přes park, bude to super…sama si netroufnu..jen teda o víkendech třeba odpoledne…ms mít nebudu vůbec, takže by byla škoda to nevyužít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
3.9.11 18:19

Krásný den holky :-) . Tak jsem tedy včera volala do CARu a požádala dr. o vypsání doporučení - dle vašich rad „komplexní péči a spermiogram“ - na ten se divil, že ho nikdy nepsal, ale že když ho chci, tak tam něco napíše. Ve středu si pro to mám přijet a odnést obvoďákovi. Platily jste něco za to doporučení z CARu? Po mně chtějí 400,– Kč. Pročítala jsem zběžně vaše příspěvky a vše se točí kolem František, to jsou ty Klimkovice o tolik pozadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
3.9.11 18:56

Jinak mi dr. do tel řekl, že zatím, vždycky co vypsal pacientce lázně, tak byly schváleny. Ale že se už teď měnily předpisy a situace je dost nečitelná, takže kdo ví, zda se podaří… Tak doufám v pozitivní zprávy, když už jsem se k tomu konečně dokopala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
3.9.11 19:08

Ahoj holky. Taky přispěju trošku do mlýna. Byla jsem minulý měsíc ve Františkách a můžu jedině doporučit :-D Šla jsem tam po operaci, kdy mi museli odstranit celý vaječník a protože jsem mladá a s manželem chceme mít hodně dětí a dosud žádné nemáme, tak jsem si zažádala o lázně. Obvoďák rovnou napsal Františky. Moc krásné prostředí, procedury taky na jedničku. Akorát ta vzdálenost, 9hodin cesty je úmorná a to smutno, ale ten měsíc se to dá. Vím, že tam jezdí i ženy, co nemohou otěhotnět. No zkrátím to, vrátila jsem se z lázní a hned napoprvé se nám s manželem podařilo zadělat na miminko :srdce: :-D Toš nevím, jestli to bylo těma lázněma nebo ne, ale proč tomu nevěřit, že? :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.9.11 19:22
ugluk píše:
V Belvederu je báječnej doktor Kozma, ohromně mi sednul a diskutoval se mnou jako s plnohodnotnou chápající bytostí, která už o neplodnosti taky ledacos ví :-)

Holky, v Belvederu budete myslím moc spokojené :palec: :dance: , je to určitě nejfajnovější hotel kategorie 3hvězdičky…krásná poloha, všude blízko…jo, a MUDr. Kozma je můj soused, zrovna včera s paní odjížděl na dovolenou :lol:. Kdybych jela do Frantovek já :mrgreen: a chtěla kat. 3hvězdičky, jela bych buď do Isisu (ale to kvůli Aquaforu a pro někoho kvůli rautu), ale vybrala bych si asi ještě radši Belvedere (protože já se zase tak hodně ráda v bazénu nekoupu :lol: ). Už jsem to psala, myslím Monče…hned vedle Belvederu máte fakt fajné kafe Iluzion, taky restauraci Ida - výborné těstoviny a hned vedle Gruzii, kde můžete s holkama dobře zapařit a zasmát se lázeňským kocourům - často už dost vypelichaným :mrgreen: - kteří Vás tam budou balit…ale na pokec a na zatančení je to tam fakt super, hrajou živě každý den a frčí to tam…Michal David a tak :lol: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.9.11 19:23

Beru gratuluji moc k těhu :srdce: :srdce: , určitě to bude tím františkolázeňským Frantikem, kam jsi mu šahala :huban:? Hlavně, ať je vše dobré, opatruj se a mimíska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.9.11 08:11
Já už ani nevím, jestli jsem šahala na jeho pindíka, nebo palec, nebo tu rybku :oops: :lol: Ale je to moc hezká tradice a myslím že i ti, co tomu vůbec nevěří si pro jistotu sáhnou :-D
Teladradora píše:
Beru gratuluji moc k těhu :srdce: :srdce: , určitě to bude tím františkolázeňským Frantikem, kam jsi mu šahala :huban:? Hlavně, ať je vše dobré, opatruj se a mimíska :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.9.11 08:16
Taky jsem bydlela v Belvederu :-) Samozřejmě špičkové a pan doktor Kozma je taktéž úžasný člověk :palec: Vřele doporučuji
Teladradora píše:
ugluk píše:
V Belvederu je báječnej doktor Kozma, ohromně mi sednul a diskutoval se mnou jako s plnohodnotnou chápající bytostí, která už o neplodnosti taky ledacos ví :-)
Holky, v Belvederu budete myslím moc spokojené :palec: :dance: , je to určitě nejfajnovější hotel kategorie 3hvězdičky…krásná poloha, všude blízko…jo, a MUDr. Kozma je můj soused, zrovna včera s paní odjížděl na dovolenou :lol:. Kdybych jela do Frantovek já :mrgreen: a chtěla kat. 3hvězdičky, jela bych buď do Isisu (ale to kvůli Aquaforu a pro někoho kvůli rautu), ale vybrala bych si asi ještě radši Belvedere (protože já se zase tak hodně ráda v bazénu nekoupu :lol: ). Už jsem to psala, myslím Monče…hned vedle Belvederu máte fakt fajné kafe Iluzion, taky restauraci Ida - výborné těstoviny a hned vedle Gruzii, kde můžete s holkama dobře zapařit a zasmát se lázeňským kocourům - často už dost vypelichaným :mrgreen: - kteří Vás tam budou balit…ale na pokec a na zatančení je to tam fakt super, hrajou živě každý den a frčí to tam…Michal David a tak :lol: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
5.9.11 10:17

A já už dneska jedu domů :cry: :cry:
ale bylo to žůžo labůžo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek