Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
7.9.11 16:11

ahooooooj holky,napiste prosim nekdo, ze pojistovna 207 nedela problemy se schvalovanim lazni:)!!! neb ja zacinam byt diky vas docela dost natesena:), takze me asi jinak slehne kdyz mi je nedaj:(. diky vsem za uzitecne rady a pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
7.9.11 16:26

tak to me taky slehne, uz tim ziju :-) ja jsme VZP, tak se dame na modleni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
7.9.11 16:33

Tak do třetice, já jsem RBP - 213 a taky doufám, že to klapne. Dnes jsem si vyzvedla z CARu doporučení (300,–Kč), zítra to nesu obvodní, ta to do týdne zpracuje a pak šupajdá na pojišťovnu. Jinak nelením a dle rad jsem si dnes rezervovala pokoj v lázních :lol: . Doporučuji. Mají celkem plno, zvlášť, chcete-li jednolůžák :wink: , takže já mám už termín a ještě to není ani na pojišťovně, jsem blázen že? Ale tak jsem se tady na diskuzi natěšila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
7.9.11 16:43

Jinak info, kdyby náhodou někdo uvažoval o Klimkovicích, já váhala, dokud jsem tam nezavolala a nezjišťovala, co a jak… Vše, více méně, problém…
Chcete-li jednolůžák, máte smůlu, oni jej prostě nerezervují, musíte přijet a když náhodou je, tak vám jej dají (200 - 230 Kč za den). Jinak končíte na dobu neurčitou v dvoulůžáku. Ani dvoulůžák, resp. termín si rezervovat nemůžete - až dostanou fyzicky poukaz, tak vás sami umístí a obešlou…
Suma sumárum pro srovnání:
př. Belveder ve FL = 7700,– (1L, ubytování, strava, televize, lázeňské a regulační poplatky)
Klimkovice = 8120,– až 8960,– dle sezony (1L, ubytování, strava, televize, lázeňské a regulační poplatky)
Takže i přesto, že já to mám také přes celou republiku, chci jet do Frantovek. To za to stojí, je to přece jen lázeňské městečko, které působí opravdu jako lázně a Klimkovice jsou sice krásné, byla jsem se tam kouknout, ale ve srovnání s FL je to jen jako „velká lázeňská nemocnice s parkem a cukrárnou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
7.9.11 16:52

Eli, potěším tě. Já mám RBP a nedělali mi vůbec problémy, hned na poprvé mi to schválili :wink:

Eli2 píše:
Tak do třetice, já jsem RBP - 213 a taky doufám, že to klapne. Dnes jsem si vyzvedla z CARu doporučení (300,–Kč), zítra to nesu obvodní, ta to do týdne zpracuje a pak šupajdá na pojišťovnu. Jinak nelením a dle rad jsem si dnes rezervovala pokoj v lázních :lol: . Doporučuji. Mají celkem plno, zvlášť, chcete-li jednolůžák :wink: , takže já mám už termín a ještě to není ani na pojišťovně, jsem blázen že? Ale tak jsem se tady na diskuzi natěšila :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
7.9.11 16:54

Jůůů, děkuji, to mě potěšilo. Nicméně mi dr. říkal, že uvidíme, že jsou ty změny, takže je to dost nečitelné, ale že bude držet palce. Doteď to údajné schválili každé, které to napsal :dance: .
Taky mi tam napsal ten stupeň naléhavosti I. - to znamená, že mě „musí“ do jednoho měsíce umístit? Do měsíce od kdy? Od rozhodnutí revizního lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
7.9.11 17:28

Eli, já taky měla stupen nálehavosti I..ale nevím jak to je, protože sylvě to vrátili, aby jí to obvodák přepsal na II. a mi to nevrátli…a taky po hodně holek chtěli spermiogram, já ho tam neměla a ani ho po mně nechtěli…tak si vyber…doporučuji to nyní neřešit a čekat..vím, je to těžké…ale musíš věřit, že je to OK…

Eli2 píše:
Jůůů, děkuji, to mě potěšilo. Nicméně mi dr. říkal, že uvidíme, že jsou ty změny, takže je to dost nečitelné, ale že bude držet palce. Doteď to údajné schválili každé, které to napsal :dance: .
Taky mi tam napsal ten stupeň naléhavosti I. - to znamená, že mě „musí“ do jednoho měsíce umístit? Do měsíce od kdy? Od rozhodnutí revizního lékaře?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
7.9.11 18:15

Děkuji, budu čekat, počítám s tím. Ať to bude dřív či později, budu ráda, když to hlavně klapne. Spermiogram jsem si pro jistotu z CAR vyžádala, ať tam je raději navíc, než aby měli záminku to vracet a zdržovat. Ale mému dr. se to moc nelíbilo, že to je diagnóza manžela, takže to nemá koho co zajímat, když se jedná o lázně pro mě, ale dal mi to…

Příspěvek upraven 07.09.11 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aca
7.9.11 18:18

:cert: tak holky já byla na kontrole v pondělí jsem 6 týdnů po operaci kdy mi vzali oba vaječníky i dělohu :potlesk: je mi 47 tak to neva ..ALE… na otázku zda mám nárok na lázně mi pan doktor odpověděl že „operace sice byla náročná,ale bez komplikací“…takže nemám nárok na lázně a já se tak těšila do Klimek :zed:

• Citovat
  • Upravit
4136
7.9.11 22:00

aca to je smůla, ale záleží na diagnoze, třeba po operaci slepáku máš jakýsi „nárok“ (nevím, jak to jinak napsat, ale nárok v podstatě nemáš nikdy) pouze do 30 let, na neplodnost do 40 let…u jiných diagnoz nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
7.9.11 22:01

Eli a na jaký termín sis rezervovala pokoj? a do jakého domu? já si to rezervuju taky hned, jak to donesu po lapace obvoďákovi…snad nebudu dlouho čekat…na pojišťovnu si to poneseš sama? přemýšlím, jestli bude rychlejší nechat to poslat doktora nebo si to tam odnést sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
7.9.11 22:17

Definitivně odnést sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
7.9.11 22:19

Jinak ve vyhlášce snad je, že do 30 po jakékoliv gynekologické operaci, po 30 jen tehdy, byly-li komplikace. Na druhou stranu hysterektomie je sama o sobě komplikovaná záležitost i bez komplikací a ženy po ní do lázní běžně jezdí, pár jsem jich tam potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5361
8.9.11 18:21

Ahojte holky, já byla ve Františkových Lázních i v Klimkovicích, jestli chcete ještě některá vědět, které jsou lepší, tak ráda napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
8.9.11 19:08

Ahoj Mikalko, mě by to celkem zajímalo, jaké zásadní rozdíly mezi nimi jsou. Předem děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí