Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
1.9.11 15:04

len dekuju. ty doplatky na Pawliku mi uz prijdou docela dost,16tacu:(. takze hledam nejakou alternativu k Isis kdyz by bylo plno. i kdyz ja se budu chystat asi tak ke konci rijna a to by nemuselo byt nejak nasvihnuto.je neco z tech 3*, kde jsi se treba byla mrknout a vylozene nedoporucujes nebo mas nejake spatne reference?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 15:10

Já jela říjen-listopad a lidí bylo dost, ale jinak doba krásná :-) Osobně jsem viděla pokoj v Radbůze (dependence Adleru) a musím říct, že to bylo lautr to samé jako v Isisu (oboje 3) - postel, noční stolek, psací stůl, lednička, skříň, židle, televize, vlastní koupelna se sprcháčem, stejné bílé ručníky, akorát Isis to měl v provedení lamino-olše, kdežto Radbůza, tuším, smrk :-) Rozdíl byl hlavně v tom stravování (v Adleru pár dní předem pevný výběr menu) a bazénu, ale co se týče kvality ubytování, tak v těch 3 snad neprohloupíš nikde. Ono jak to všecko spravuje společnost FL a.s., tak to mají relativně dost standardizované a typizované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.9.11 15:17

no navic je fakt jestli ty lazne na neplodnost prestanou od pristiho roku opravdu davat, tak to budou chtit vsichni stihnout, jako ja:), jeste letos a muze byt prekerka. no az zdarne vse vyridim, zatim jsem na zacatku, tak hned radsi rezervuju. jidlo na Isis me docela laka:), ale bazenovy vodomil uplne nejsem i kdyz tam ty bazeny co sem koukala musi zlakat asi kazdyho:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 15:21

Já právě vodomil jsem hroznej, jsem musela kompenzovat to jídlo, takže jsem se až na MS cachtala opravdu denně, povinnejch 20 bazénů a pak si užívat :-) Ještě v den odjezdu ráno jsem si byla zaplavat :roll: A být zcela sama v noci v ohromný venkovní vyhřívaný vířivce, když jde člověku pára od pusy, no to už se mi asi v životě nepoštěstí… Takže pro mě byl Isis naprosto jedinečný :-) Ale v létě to musí být ještě lepší, když jsou otevřený venkovní bazény…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.9.11 15:30

no asi budu teda dost vahat kde si co rezervovat:) az to bude aktualni. mesic je mesic ze jo:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 15:53

Neboj, užiješ si ho určitě všude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
1.9.11 17:04

Holky tak schváleno :dance: :dance: :dance: :dance: Odjezd jak jsem si přála a tedy 27. září a už se moooc těším. Jedu teda do Belvederu II. sice tady někdo říkal, že nic moc, co se týče jídla před lety, ale našla jsem si i jiné recenze a celkově na tu přístavbu pozitivní…tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
1.9.11 17:06

Gratulace! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
1.9.11 17:24

Supeeeeeeeeeeeer, já ti včera psala, že jestli to budeš mít jako já, příjde ti to dnes :hug:

Silvi.100 píše:
Holky tak schváleno :dance: :dance: :dance: :dance: Odjezd jak jsem si přála a tedy 27. září a už se moooc těším. Jedu teda do Belvederu II. sice tady někdo říkal, že nic moc, co se týče jídla před lety, ale našla jsem si i jiné recenze a celkově na tu přístavbu pozitivní…tak uvidíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
1.9.11 17:38

Moni :palec: :mrgreen: jsem ráda fakt! těším se na relax..do Pawliku na bazén, páč jsem také vodomil..prostě na vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
1.9.11 19:32

Ahojky holky, tak vás tady tak trošku pročítám a začínám vážně také o lázních uvažovat…ale Františky mám dost z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.9.11 09:31

Eli, uvažuj rychle, protože od nového roku už zřejmě nebudou možné..a s tou dálkou - já jsem z ostravy :mavam:

Eli2 píše:
Ahojky holky, tak vás tady tak trošku pročítám a začínám vážně také o lázních uvažovat…ale Františky mám dost z ruky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.9.11 09:40

jo jo, mne tento fakt taky pomohl v rozhodovani:)! to bude asi ve frantach peknej natresk:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.9.11 10:14
:mavam:
barce píše:
jo jo, mne tento fakt taky pomohl v rozhodovani:)! to bude asi ve frantach peknej natresk:)!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
2.9.11 10:42

Holky jeďte!!!! Fakt to stojí za to.

Jinak, co vím od všech co nebydlí v Isis/Pawlik, tak prostě tolik do bazénu nechodí, ono taky třeba v devět večer jít rozpařená z bazénu zpátky přes park do hotelu se jim prostě nechce. Kdežto my z Isis/Pawlik, se tam válíme kdy chceme a to je prostě paráda. Třeba tam jdem 2× za den. Já osobně, kdybych si to měla pokaždé platit a hlídat si čas, tak se donutím jít párkrát. Takhle si vezmu knížku a válím se tam na lehátku třeba jen tak jak dlouho chci.
A jídlo…taky výhoda. Můžu si sednout kam chci a vybrat si co chci, takže nemám potřebu se tolik přežírat a snažím se jítst jen maso se zeleninou.
Vím, že pro některá doplatek za Isis nebo za Pawlik jsou hodne, ale musím říct, že v celém tom kolotoči okolo neplodnosti jsou to nejlépe investované peníze!

Ono opravdu je to měsíc a to je připacené pohodlí sakra znát.

Jinak kdo chce jet v říjnu, tak doporučuji hned rezervovat vybraný hotel. Rezervaci mě udělali pokaždé ještě před schválením žádosti, nebyl s tím problém. A měla jsem jistotu, že jedu kam chci a v termínu v kterém chci.

Silvi - v Belvederu jsou většinou srdcaři a mají tam nádhernýho doktora!! :oops: (měla jsem tady malý zdrav.problém a on ke mě z Belvederu doběh :oops: :jazyk: ) :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí