Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
len dekuju. ty doplatky na Pawliku mi uz prijdou docela dost,16tacu:(. takze hledam nejakou alternativu k Isis kdyz by bylo plno. i kdyz ja se budu chystat asi tak ke konci rijna a to by nemuselo byt nejak nasvihnuto.je neco z tech 3*, kde jsi se treba byla mrknout a vylozene nedoporucujes nebo mas nejake spatne reference?
Já jela říjen-listopad a lidí bylo dost, ale jinak doba krásná
Osobně jsem viděla pokoj v Radbůze (dependence Adleru) a musím říct, že to bylo lautr to samé jako v Isisu (oboje 3) - postel, noční stolek, psací stůl, lednička, skříň, židle, televize, vlastní koupelna se sprcháčem, stejné bílé ručníky, akorát Isis to měl v provedení lamino-olše, kdežto Radbůza, tuším, smrk
Rozdíl byl hlavně v tom stravování (v Adleru pár dní předem pevný výběr menu) a bazénu, ale co se týče kvality ubytování, tak v těch 3 snad neprohloupíš nikde. Ono jak to všecko spravuje společnost FL a.s., tak to mají relativně dost standardizované a typizované.
no navic je fakt jestli ty lazne na neplodnost prestanou od pristiho roku opravdu davat, tak to budou chtit vsichni stihnout, jako ja:), jeste letos a muze byt prekerka. no az zdarne vse vyridim, zatim jsem na zacatku, tak hned radsi rezervuju. jidlo na Isis me docela laka:), ale bazenovy vodomil uplne nejsem i kdyz tam ty bazeny co sem koukala musi zlakat asi kazdyho:).
Já právě vodomil jsem hroznej, jsem musela kompenzovat to jídlo, takže jsem se až na MS cachtala opravdu denně, povinnejch 20 bazénů a pak si užívat
Ještě v den odjezdu ráno jsem si byla zaplavat
A být zcela sama v noci v ohromný venkovní vyhřívaný vířivce, když jde člověku pára od pusy, no to už se mi asi v životě nepoštěstí… Takže pro mě byl Isis naprosto jedinečný
Ale v létě to musí být ještě lepší, když jsou otevřený venkovní bazény…
no asi budu teda dost vahat kde si co rezervovat:) az to bude aktualni. mesic je mesic ze jo:).
Holky tak schváleno
Odjezd jak jsem si přála a tedy 27. září a už se moooc těším. Jedu teda do Belvederu II. sice tady někdo říkal, že nic moc, co se týče jídla před lety, ale našla jsem si i jiné recenze a celkově na tu přístavbu pozitivní…tak uvidíme.
Supeeeeeeeeeeeer, já ti včera psala, že jestli to budeš mít jako já, příjde ti to dnes ![]()
Silvi.100 píše:
Holky tak schváleno![]()
![]()
![]()
Odjezd jak jsem si přála a tedy 27. září a už se moooc těším. Jedu teda do Belvederu II. sice tady někdo říkal, že nic moc, co se týče jídla před lety, ale našla jsem si i jiné recenze a celkově na tu přístavbu pozitivní…tak uvidíme.
Moni
jsem ráda fakt! těším se na relax..do Pawliku na bazén, páč jsem také vodomil..prostě na vše.
Ahojky holky, tak vás tady tak trošku pročítám a začínám vážně také o lázních uvažovat…ale Františky mám dost z ruky…
Eli, uvažuj rychle, protože od nového roku už zřejmě nebudou možné..a s tou dálkou - já jsem z ostravy ![]()
Eli2 píše:
Ahojky holky, tak vás tady tak trošku pročítám a začínám vážně také o lázních uvažovat…ale Františky mám dost z ruky…
jo jo, mne tento fakt taky pomohl v rozhodovani:)! to bude asi ve frantach peknej natresk:)!
barce píše:
jo jo, mne tento fakt taky pomohl v rozhodovani:)! to bude asi ve frantach peknej natresk:)!
Holky jeďte!!!! Fakt to stojí za to.
Jinak, co vím od všech co nebydlí v Isis/Pawlik, tak prostě tolik do bazénu nechodí, ono taky třeba v devět večer jít rozpařená z bazénu zpátky přes park do hotelu se jim prostě nechce. Kdežto my z Isis/Pawlik, se tam válíme kdy chceme a to je prostě paráda. Třeba tam jdem 2× za den. Já osobně, kdybych si to měla pokaždé platit a hlídat si čas, tak se donutím jít párkrát. Takhle si vezmu knížku a válím se tam na lehátku třeba jen tak jak dlouho chci.
A jídlo…taky výhoda. Můžu si sednout kam chci a vybrat si co chci, takže nemám potřebu se tolik přežírat a snažím se jítst jen maso se zeleninou.
Vím, že pro některá doplatek za Isis nebo za Pawlik jsou hodne, ale musím říct, že v celém tom kolotoči okolo neplodnosti jsou to nejlépe investované peníze!
Ono opravdu je to měsíc a to je připacené pohodlí sakra znát.
Jinak kdo chce jet v říjnu, tak doporučuji hned rezervovat vybraný hotel. Rezervaci mě udělali pokaždé ještě před schválením žádosti, nebyl s tím problém. A měla jsem jistotu, že jedu kam chci a v termínu v kterém chci.
Silvi - v Belvederu jsou většinou srdcaři a mají tam nádhernýho doktora!!
(měla jsem tady malý zdrav.problém a on ke mě z Belvederu doběh
)
![]()