Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myško, určitě!!Od kdy jedeš?
myška000 píše:
Ugluk moc gratuluji k těhujen tak dále.....
Mončo, my se pak taky musíme sejít
Já jedu od 30.8. do 27.9., takže bychom se alespoň pár dnů měli setkat.
ahoj, když tak mi napiš v SZ tvé tel. číslo a já bych se ti ozvala, až do lázní přijedu..já jsem monča a tvé jméno? ![]()
myška000 píše:
Já jedu od 30.8. do 27.9., takže bychom se alespoň pár dnů měli setkat.
ahoj:) už tě mám uloženou v mobilu…jakmile dojedu do lázní, určitě se ozvu ![]()
myška000 píše:
Ahoj já jsem Šárka
Hoj holky, tak dnes odesláno zpět na pojišťovnu-pokus č. 2. Také mi u dr. říkali, že nechápou, jak to na VZP schvalují, že mají případy holek, které to absolutně nepotřebují a nemají nic za sebou a pojišťovna jim to schválí bez problémů a pak ty, co mají za sebou několik pokusů, problémy zdravotní, operace a lázně nedostanou…doktorka to nechápe, což se nedivím…pokud mi to neschválí..nebudu se odvolávat, ale jen tak to také nenechám a určitě jim napíšu!
Ahoj Silvi nedá mi to a musím reagovat na to, co jsi napsala.
I když některé holky nemají nic pořádně za sebou, jak píšeš, tak si nemyslím, že nemají nárok na lázně. Vím, že toho máš za sebou dost.....
Například já se teprve ke svému 1. ivf blížím, ale neznamená, že na tom nemůžu být stejně jako vy hlavně po psychické stránce. Snažíme se několik let a je to teda dost zabíračka. A to i už u mého manžela, který býval daleko větší oporou. Tolik probrečených nocí, co jsem zažila bych vám nepřála, i když možná to znáte......
Spíše jde o osoby, které to schvalují.Podle mého názoru, by měla mít žena nárok na lázně ať už měla spoustu operací, zákroků, ivf apod. nebo ne. Prostě se snaží několik měsíců, či let a nejde to.Na druhé straně holky, které už toho mají více za sebou, tak by měly mít lázně automaticky jako bonus
za to, co zažily.
Tak snad se nebudeš za upřímnost zlobit. ![]()
Ještě na závěr Silvi, myslím, že nebude s VZP problém a lázně dostaneš. Jen to asi musíš mít více bojové. Ale neboj, určitě to schválí. ![]()
Silvi.100 píše:
Hoj holky, tak dnes odesláno zpět na pojišťovnu-pokus č. 2. Také mi u dr. říkali, že nechápou, jak to na VZP schvalují, že mají případy holek, které to absolutně nepotřebují a nemají nic za sebou a pojišťovna jim to schválí bez problémů a pak ty, co mají za sebou několik pokusů, problémy zdravotní, operace a lázně nedostanou…doktorka to nechápe, což se nedivím…pokud mi to neschválí..nebudu se odvolávat, ale jen tak to také nenechám a určitě jim napíšu!
No jako vzhledem k tomu, že tobě tu žádanku vrátili kvůli něčemu, co tam zapomněla dopsat doktorka, tak to nebude problém VZP, nároků nenároků, ale doktorů, kteří ani neumí správně vyplnit jeden blbej formulář a dodat k němu všechny náležitosti…
![]()
Holky mam dotaz: Dneska jsem se vratila z nemocnice z laparky, uplne v pohode, dokonce jsem domu nejela autem, ale sla pesky, ale sestricka pri predavani papiru mi rikala, ze mam dodrzovat jakoby sestinedeli, tedy zadny sex a koupele - vzhledem k tomu, ze bych mela jet za 14 dni do lazni, tak nevim nevim.
Ale manzel tvrdi, ze pri minule laparce nic takoveho nerikali.
Mate s tim nekdo zkusenost?
Mohly byste se na to nektera z vas, kteri uz v laznich jsou, zeptat? Pripadne mi poslat cislo na nejakeho doktora?
Kdyby to byl problem, myslite, ze bych mohla jet o mesic pozdeji, i kdyz uz mam zarezervovany pokoj?
Zupe - jsem v lázních podruhé a na LPS jsem taky byla a do lázních bych jela rozhodně alespoň po měsíci, spíš i dýl.
Přerezervovat pokoj podle mě nebude vůbec problém, jen to udělej co nejdřív, ať je volný.
Myško teď musím reagovat i já…protože jsem to rozhodně nemyslela tak, že by neměli nárok!!!! to si špatně pochopila…ale nechápu ten postoj revizních lékařů z VZP…proč to dobřejí holce, která je zdravá (budiž jí přáno) a lázně nedostane holka po dvou operacích a šesti IVF???? Když mi to sestra říkala, myslela jsem, že mě klepne…!!!
a myslím, že probrečené noci tu zná většina holek…
Silvi, já ti to povím, i když to zní fakt drsně
Ale slyšela jsem názor, že „zdravá“ holka je pro pojišťovnu mnohem perspektivnější než jiná po šesti IVF, prostě pojišťovna si výbírá a cpe prachy tam, kde má spočteno, že se jí to vyplatí
Proto hraděj jen tři IVF, proto je omezení věkové hranice na 39-40 letech, protože maj prostě spočtený, že po 40 už je šance minimální a kdo neotěhotní za ty tři pokusy, šance mu taky rapidně klesá. Tohle není vůbec můj názor, ale už jsem to párkrát slyšela ![]()
Já byla ve Františkách a byla jsem spokojená
Úplný relax, opravdu si člověk odpočine a nabere síly na snažení mimi. Hned bych tam jela zase. Tiše ti závidím a uží si to tam ![]()
Tak ja si dnes zmenila termin a nastupuji az 23. zari, pozdeji to neslo, neb mi ubehnou tty tri mesice od pojistovny, ale takhle je to presne mesic po operaci a dr v laznich rikal, ze hlavne aby mezi tim byla menstruace, ale jinak dobre, tak tak.
Ahoj, v jakém hotelu budeš? Já nastupuji 20.9. do belvederu royal ![]()
zupe píše:
Tak ja si dnes zmenila termin a nastupuji az 23. zari, pozdeji to neslo, neb mi ubehnou tty tri mesice od pojistovny, ale takhle je to presne mesic po operaci a dr v laznich rikal, ze hlavne aby mezi tim byla menstruace, ale jinak dobre, tak tak.