Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ugluk píše:
No, jsou tam dvě - jedno hlavní, to je s kufrem docela slušný kus cesty (tak kilák-dva, tipuju, podle toho, ke kterému hotelu) a pak zastávka, ta je přímo za Pawlikem a pak k většině hotelů jen přes park…
Ale taxíky tam mají ne?
Ahoj Myško, tak to bychom se tam mohli potkat. Já bych měla přijet 20. září. ![]()
myška000 píše:
Ahoj holky, tak mi se to taky trochu komplikuje. Mám odjezd 30.8. a ještě nevím vůbec nic. Ani ten potvrzující email jako jsi to měla ty Silvi, mi nedošel. Pochopila jsem to správně, že nemocenskou bude vypisovat až lékař v lázních. Je nutné ještě mu donést nějaké nové výsledky?
A jak je to s oblečením? Je nutný např. župan, a co ručníky? Raději si vzít svůj? Budu ráda, když napíšete i maličkosti… Začínám být ze všeho dost nervózní.
Jo, taxíky by tam mít měli, vždyť je tam fůra německých důchodců, ale na vlastní kůi jsem nikdy nezkoušela. S kufrem je to víc než rozumný nápad.
ugluk píše:
Jo, taxíky by tam mít měli, vždyť je tam fůra německých důchodců, ale na vlastní kůi jsem nikdy nezkoušela. S kufrem je to víc než rozumný nápad.
tak snad to nějak zmáknu a doufám že se tam potkám s někým odsud,bylo by to fajn..už se fakt moc těším holky ![]()
Tak já podávám raport z lázní. Jsem tu právě 8 dní a připadá mi to jako měsíc, i kámoška, co tu byla stavená za mnou o víkendu říkala, že vypadám děsně odpočatě. Boží. Balzám na nervy.
A co jsem slyšela od muže, tak si to taky užívá - jakmile kamarádi zjistili, že nejsem doma, tak se o něj začali „starat“ - berou ho na pivo po práci a výlety a za sportem a vaří mu večeře a tak. On ani nebude chtít, abych se mu vrátila
![]()
Ish, tak to jsou super zprávy. Závidím
Já čekám na schválení pojištovnou, ale hotel už mám zarezervovaný. Ve kterém hotelu jsi vlastně ubytovaná?
ish píše:
Tak já podávám raport z lázní. Jsem tu právě 8 dní a připadá mi to jako měsíc, i kámoška, co tu byla stavená za mnou o víkendu říkala, že vypadám děsně odpočatě. Boží. Balzám na nervy.
A co jsem slyšela od muže, tak si to taky užívá - jakmile kamarádi zjistili, že nejsem doma, tak se o něj začali „starat“ - berou ho na pivo po práci a výlety a za sportem a vaří mu večeře a tak. On ani nebude chtít, abych se mu vrátila![]()
Ahoj Silvi, tak jak schválení lázní? Přišlo ti to už? Mi zatím ne, ale tak ještě mají cca 2 týdny čas.. ![]()
Ish
![]()
Moni přišlo k praktické dr. kvůli tomu doplnění…jdu tam ve čtvrtek, aby k tomu přicvakla, že už mám rezervovaný pokoj a posílá se to zpět na pojišťovnu…nevím, co je tam třeba doplnit, ale prý určitě změnu na ten II. stupeň naléhavosti a předpokládám, že i tu krev.
moniko jsem v Pawliku. Na všechny procedury je to zatraceně daleko, každá je navíc jinde. Denně nachodím tak 5km, což je absolutně supr, protože to beru zároveň jako odtučňovací dovolenou ![]()
Jéé Mončo, tak to je super. Tak jen informuji, že jsem do lázní volala a paní mi sdělila, že mi posílali celkem 2 dopisy a to již v červnu, ale já žádný nedostala. Takže mi ho poslala znovu. Dnes došel. Jedu přesně 30.8. - 27.9. 2011.
A jak se jmenuje ta zastávka, která je přímo přes park u toho hotelu? Já asi taky pojedu vlakem.
myška000 píše:
Jéé Mončo, tak to je super. Tak jen informuji, že jsem do lázní volala a paní mi sdělila, že mi posílali celkem 2 dopisy a to již v červnu, ale já žádný nedostala. Takže mi ho poslala znovu. Dnes došel. Jedu přesně 30.8. - 27.9. 2011.
A jak se jmenuje ta zastávka, která je přímo přes park u toho hotelu? Já asi taky pojedu vlakem.
Je to zastávka „Františkovy Lázně - Aquaforum“.
ahoj všem, můžu k vám? ![]()
mám za sebou 1× IUI, 2× IVF (po prvním MA v 6.tt), teď mě ještě čeká začátkem září laparoskopie a pak bych hnedráda zažádala o lázně.....doufám, že je dostanu a nebudou dělat problémy, jelikož jsme takový „klikař“.
nechám si napsat zprávu v nemocnici po laparo a pak doporučení v CAR…mám nervy, jestli mi to napíšou ![]()
diagnoza je primární sterilita, snažíme se cca 3 roky, a žádný problém se nezjistil u mě ani u manžela - vlastně jeden mám, mám vrozenou vývojovou vadu dělohy, tzv. uterus bicornis, dvě těla děložní, která vedou do jednoho čípku, ale dle mudrů to není příčina neplodnosti…
veko ahoj, prosim te, ja taky spadam do Prahy-vychod, zadost si muzu tedy na pojistovnu donest sama, a kde ma Praha-vychod krajskou pobocku prosim????
Ahoj, to víš, že můžeš k nám:) Já právě čekám na schválení pojištovnou. ![]()
sedmitecka2 píše:
ahoj všem, můžu k vám?
mám za sebou 1× IUI, 2× IVF (po prvním MA v 6.tt), teď mě ještě čeká začátkem září laparoskopie a pak bych hnedráda zažádala o lázně.....doufám, že je dostanu a nebudou dělat problémy, jelikož jsme takový „klikař“.
nechám si napsat zprávu v nemocnici po laparo a pak doporučení v CAR…mám nervy, jestli mi to napíšou
diagnoza je primární sterilita, snažíme se cca 3 roky, a žádný problém se nezjistil u mě ani u manžela - vlastně jeden mám, mám vrozenou vývojovou vadu dělohy, tzv. uterus bicornis, dvě těla děložní, která vedou do jednoho čípku, ale dle mudrů to není příčina neplodnosti…
moncaahooo, dekuji ![]()
ja se strasne tesim, bude to takova odmena za ty nervy po IVf a tak vubec…jen aby mi je napslai a schvalili, pri mem stesti.....moje gyndarka delala cavyky i s doporucenim na laparo, pry ze na IVf ji nepotrebuju…takze asi menim gyndarku…vysvetlila jsme ji, ze ale kdyz jsme oba udajne ok, tak nehodlam spolehat jen na IVF
![]()
tak spoleham, ze mi to napisou snad v CAR, kam chodime uz dva roky, s obvodakem problem nebude, ten je skvely ![]()