Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
11.8.11 08:24

Holky, kdo mi vlastně vypíše nemocenskou? A je možné si vzít na půl lázní dovču a na půl lázní nemocenskou?
Já bych měla jet od 20.9. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.8.11 08:35

Moni - PN ti vypíšou v lázních. Ale podle mě ti neudělají to, aby ti ji po 14ti dnech ukončili a nebo aby ti ji vystavili až za 14 dní..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.8.11 09:57
VeKo píše:
Zupe - na Pawliku je wifi v místnosti za recepcí. Na pokojích není. O krabičkách na pokoj fakt nic nevím :think:
Ale já si vezu svůj USB modem, na maily a pomalé brouzdání to stačí :palec:
Procedůry jsou i v sobotu. Mě se minule podařilo mít jen jednu sobotu volnou za celej pobyt. Ale ty ostatní jsem měla třeba i v jednu odpoledne procedůru.
Jinak nevím jestli jsem to psala tady nebo někde jinde. Ale po dobu lázeňské léčby je sex nedoporučován. Minule mi lázeňská doktorka říkala, že nato dělali studii. A ty ženský co jim přijel manžel a měly styk, tak se jim dříve vrátily různé záněty apod. Přijde mi to i logický, měsíc se tam snažíš pročišťovat různýma výplachama a bahnitýma tamponama, takže mít pak styk mi přijde jako, že to přijde všechno vniveč.

Myslim, ze manzel prijede, i kdyz mu reknu, ze sex nebude :mrgreen: Ale my bezz sebe nikdy tak dlouho nebyli, tak nas to trochu znervoznuje…
Jinak ja se dneska divala do diare a kdyz nastupuju 6. zari, tak tam budu do 4. rijna, tak myslim, ze se tam potkam skoro se vsema vami!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
11.8.11 10:08

Uvidíme jaké budou možnosti..kdyžtak tu ušetřenou dovču využiji při dalším pokusu IVF… :-)

VeKo píše:
Moni - PN ti vypíšou v lázních. Ale podle mě ti neudělají to, aby ti ji po 14ti dnech ukončili a nebo aby ti ji vystavili až za 14 dní..... :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.8.11 10:16

Mam dalsi dotaz - dva tydny pred nastupem do lazni bych mela jit jeste na dgn. laparoskopii - myslite, ze to lze takhle nakombinovat? Neni to moc brzy po sobe? Me to prijde idealni, ze se zrehabilituju, ale jestli to prece jen neni moc brzo?
Moniko, a proc bys vlastne na to chtela dovcu a ne nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
11.8.11 10:19

Zupe to bych se poradila s dr. :think: to mi přijde brzo, ale nevím.....

Já se dozvěděla dnes, že můj návrh platí jen měsíc od vystavení a né tři 8-o tak snad se vše stihne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
11.8.11 10:26

Zupe, tak to bych se poradila s Dr..mi ti tu moc asi s tímto neporadíme..chtěla jsem půl dovču, protože jsem ted každou chvíli na nemocenské, takže kvůli zaměstnání..

zupe píše:
Mam dalsi dotaz - dva tydny pred nastupem do lazni bych mela jit jeste na dgn. laparoskopii - myslite, ze to lze takhle nakombinovat? Neni to moc brzy po sobe? Me to prijde idealni, ze se zrehabilituju, ale jestli to prece jen neni moc brzo?
Moniko, a proc bys vlastne na to chtela dovcu a ne nemocenskou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
11.8.11 10:26

Silvi a jaktože platí měsíc??? Ty už to máš schválené 8-o

Silvi.100 píše:
Zupe to bych se poradila s dr. :think: to mi přijde brzo, ale nevím.....Já se dozvěděla dnes, že můj návrh platí jen měsíc od vystavení a né tři 8-o tak snad se vše stihne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
11.8.11 10:29

Moni schválené nevím…jen jsem se dozvěděla, že platnost návrhu je 1 měsíc od data vystavení jedná-li se o 1. stupeň naléhavosti…a to mi dr. zaškrtl, 3. měsíce (tedy to jak říkala Večka, že do tří měsíců musíš nastoupit do lázní od vystavení návrhu) to platí při 2. stupni naléhavosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.8.11 10:30

Silvi - jen měsíc??? to je divný… :think:

Zupe - dva týdny po LPS bych já teda určitě nejela. Za prvé si myslím, že břicho ještě nebude zahojené na všechny ty procedůry a přece jenom v lázních jsou procedůry gynekologické.
Teda já to beru ze svého pohledu LPS, která trvala vždycky hodinu a půl a odstraňovali při ní srůsty a endometriozu, já byla ráda, že jsem se po 14ti dnech tak nějak ohla abych si zavázala boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.8.11 10:31

Silvi - no tak to je fakt chyba doktora no :nevim: hned si do lázní zavolej a zamluv si co nejdřív pokoj, protože jestli jsi to minulý týden podávala, tak už máš týden z toho měsíce za sebou, tak aby tam měli volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
11.8.11 10:31

teda ale doufám, že to není myšleno tak, že do měsíce musím nastoupit…protože to fakt nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
11.8.11 10:33

Večko pokoj už mám zamluvený (předběžná rezervace), ale do měsíce fakt nenastoupím..to nemohu ani omylem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.8.11 10:34

Silvi - do měsíce od podání návrhu - tzn.od toho razítka praktického lékaře!!!!! proto píšu, že týden z toho už máš za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
11.8.11 10:35

Zavolej si do pojišťovny, jedině tak to zjistíš, ale jesti ti to tak zaškrtnul, tak tam je fakt jen měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí