Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Silvi, mi taky zaškrtli v CAR stupen naléhavosti I a přitom přímo na pojištovně mi řekli, že nástup je do 3 měsíců…bych si z toho nedělala těžkou hlavu…zřejmě to záleží i na indikaci lázní, což mi máme neplodnost…
monika999 píše:
Silvi, mi taky zaškrtli v CAR stupen naléhavosti I a přitom přímo na pojištovně mi řekli, že nástup je do 3 měsíců…bych si z toho nedělala těžkou hlavu…zřejmě to záleží i na indikaci lázní, což mi máme neplodnost…
Tak bohužel: Odpověď z vzp: Vážená paní,
Váš návrh na komplexní lázeňskou léčbu bude vrácen k doplnění Vašemu registrujícímu praktickému lékaři (MUDr. Řeřichová).
Pokud máte již v lázních rezervován termín nástupu, kontaktujte MUDr. Řeřichovou, ať datum nástupu napíše na zvláštní lístek a přiloží k formuláři návrhu.
Moje dr. tam bude až právě toho 18…tak tam zalítnu odpoledne a doufám, že to stihneme…
Silvi - tak to máš teď aspoň jistotu, že pojedeš v tom svém vybraném termínu, když ti to tam praktická napíše. ![]()
Jsem zvědavá co tam chybí… ![]()
VeKo píše:
Silvi - tak to máš teď aspoň jistotu, že pojedeš v tom svém vybraném termínu, když ti to tam praktická napíše.
Jsem zvědavá co tam chybí…
no já si myslím, že ten krevní rozbor a i ten stupeň naléhavosti se musí napsat správně…protože na ten jsem se ptala.
Silvi, a to ti přišlo mailem? Mi mají poslat vyjádření poštou ![]()
Silvi.100 píše:
Tak bohužel: Odpověď z vzp: Vážená paní,
Váš návrh na komplexní lázeňskou léčbu bude vrácen k doplnění Vašemu registrujícímu praktickému lékaři (MUDr. Řeřichová).
Pokud máte již v lázních rezervován termín nástupu, kontaktujte MUDr. Řeřichovou, ať datum nástupu napíše na zvláštní lístek a přiloží k formuláři návrhu. Moje dr. tam bude až právě toho 18…tak tam zalítnu odpoledne a doufám, že to stihneme…
Moni já jim napsala a oni ochotně odpověděli … návrh už tam mají, takže věděli o co jde ![]()
Tak já ještě pár dní počkám a možná taky napíši mail…Podala jsem to v pondělí, tak mám ještě čas…
Silvi.100 píše:
Moni já jim napsala a oni ochotně odpověděli … návrh už tam mají, takže věděli o co jde
Holky tak mi právě přišel mail s potvrzeným předběžným termínem nástupu do lázní…
Termín: 27. 9. - 25. 10.
Belvedere, dvojlůžák s wc, televizí a lednicí ![]()
tak to vytisknu, nechám potvrdit doktorkou a přicvaknem to k tomu…když to do 23. srpna bude na VZP, neměl by být problém to stihnout..doufám. Raději k tomu přiložím i ten email z VZP, že nám to doporučili takhle udělat ![]()
to je děs běs fááákt… ![]()
Moni kdybych si byla jistá, že to mám ok…také bych čekala…takhle už vím, že tam je něco v nepořádku a mohu rychleji jednat......asi bych to jinak opravdu nestihla…navíc to, že k tomu mohu přicvaknout již rezervovaný termín jsem nevěděla…
A ten mail ti přišel odkud? nejprve ti napíšou, že ti něco chybí a pak, že máš povrzený předběžný termín…tak tomu moc nerozumím..
Silvi.100 píše:
Holky tak mi právě přišel mail s potvrzeným předběžným termínem nástupu do lázní…Termín: 27. 9. - 25. 10.
Belvedere, dvojlůžák s wc, televizí a lednicítak to vytisknu, nechám potvrdit doktorkou a přicvaknem to k tomu…když to do 23. srpna bude na VZP, neměl by být problém to stihnout..doufám. Raději k tomu přiložím i ten email z VZP, že nám to doporučili takhle udělat
to je děs běs fááákt…
Moni tohle je z toho hotelu
předtím mi jen psali, že potvrzují rezervaci ke konci září…dnes přesný datum ![]()
Na VZP jsem psala, že už mám potvrzený předběžný termín a paní, která mi odepisovala mi řekla, že by bylo dobré, kdyby to moje dr. přicvakla k tomu návrhu na zvláštním papíře, že už mám rezervaci. A přesný datum té rezervace přišel chvíli po tomhle emailu
takže to vytisknu, doktorka se pod to podepíše a je to…
Ahá, tak to já už mám telefonicky vyřízeno..nastupuji přesně o týden dříve než ty ![]()
Silvi.100 píše:
Moni tohle je z toho hotelupředtím mi jen psali, že potvrzují rezervaci ke konci září…dnes přesný datum
No
já vím, že si psala 20. ..... Tak držím palce ať hned schválí ![]()